-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
old rocker
veterán
válasz
ferke72 #8885 üzenetére
basszus, eddig mosolyogtam a dolgon, de lassan kezd bosszantani. Én elhiszem, hogy frusztrált vagy a telefon rádiójának gyenge vételkészsége miatt, de hogy ennyire sótlan legyél... Te eleve - igazíts ki, ha rosszul emlékeznék - egy lényeges információt elfelejtettél közölni: ha Budapesten laksz, vagy valamelyik több helyi rádiós városban, mint pl. Szeged, akkor jogos a kérdésed: 2 adót fog a rádió, akkor most mi van? Ha ellenben gyengén megszórt térségben, akkor tényleg nincs más lehetőséged, mint bosszankodni, - hogy ne írjam még egyszer, káromkodni - neked infrastrukturális okok miatt nem szuperál jól az FM rádiód.
Ehhez még hozzáfűzném: ez csak egy szoftveresen utólagosan feltákolt szolgáltatás, nem pedig egy "hardveresen", szoftveresen összerakott RÁDIÓKÉSZÜLÉK, vagy egy HI_FI torony TUNERJE.
Nekünk a konyhában van egy 15 rugós no name cédésmagnós rádiókészülék, csutf@sz 18 cm-es teleszkópos antennával, pl. a Kossuth rádió FM adását nem tudom vele fogni, csak a Petőfit. Panel konyha, nem tudok mit csinálni, vállat vonok rá, ez van, internetrádión, wifin hallgatom az említett adót. Szóval azért nézzél már egy kicsit magadba: ez, a szoftverfrissítéssel felpakolt rádió, ami tetejében a füles drótjával, mint antennával működik úgy, mint MR. Bean tévéje az egyik ominózus részben, vagyis, ha a fejed előrébb hajtod, már romlik a jel-zaj viszony, nem definiálható a kérdésed alapján - nem a segítőkészség hiányában - egyértelműen. Honnan tudjam, hogy te panelban, vagy a nagymami udvari klójában használod a készüléket?
Nem próbáltam, de itt Párizsban, ahol átmenetileg tartózkodok, valszeg hemzsegve tülekednének az adók. Ha hazamegyek Szegedre, ott bazsevál 3-4 adó.
Volt pl. olyan telefonom - E51? E66? amelyiken csak egyetlen, a legerősebb adó jött be sztereóban.Végső konklúzió: vagy leírod, hogy itt és itt lakom, itt és itt próbálom használni a rádiót, de csak két adó jön be vele, a környéken L520-as FM rádióját használóknak mi a tapasztalata, vagy beviszed a szervizeldébe, ez most hiba, vagy ennyire gyenge az Amberrel felvarázsolt rádió?
Lényegében erről szólt az eredeti hozzászólásom, ami egyszerűen rám jellemző száraz humorral röviden próbálta azt megvilágítani, amiről most egy Csendes Don terjedelmű hozzászólást rittyentettem.
Fülig Jimmy szavait a szituációnkra átszabva: nem lehet minden hozzászóláshoz egy közlekedési rendőrt állítani.
Még annyit: eredetileg azt írod, más készüléken jól szuperálnak az adók; de ezt sem írtad, telefonon, vagy MO3 készülék FM részén? Ha más telefOn rádiójával dühöngenek az adók, akkor valszeg az 520-as rádiója gyenge, Ahhoz, hogy kiderítsd, ez csak a te készülékedre igaz, vagy általában az 520-ra, a tiéd mellett egy másikat kellene ugyanott kipróbálni. De erre legalkalmasabb a szervizelde. -
MK VII
veterán
válasz
ferke72 #5962 üzenetére
"zenelejátszóra lehet equalizert varázsolni vagy a gyári mellé inkább egy másik playert tesztek fel?"
Nem a zenelejátszóra nem lehet equalizert varázsolni.. És a későbbiekben sem fogsz tudni. Másik playert sem tudsz rátenni... Igy kell elfogadni. És ugye nincs benne nfc sem és nincs benne iránytű sem és giroszkóp sem és vaku sem.
De hisz pont ezek miatt a hiányosságok miatt van az 520. Ha ezek benne lennének akkor 620-nak hívnák 4"-os IPS kijelzővel...Tényleg nagyon sok dolgot kispóroltak belőle.
Sokszor gondolkoztam azon,hogy valójában megéri-e ez a telefon annyiért amennyiért árulják. És most ne a T-s dominós árat nézzük hanem a függetlent. Nagyon tettszett tényleg.. Pörög mint a ringlis... Egy rossz szavam nem lehet rá,de annyi mindent kispóroltak belőle,hogy arra jutottam nem éri meg a 45ezret a telefon....Nem félre érteni!!
Nem tetszett ennyire telefon mióta mobilt használok (2000 óta),DE vannak hiányosságai..
Ettől függetlenül minden tiszteletem most a Nokiáé és a Microsoft-é!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest