- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
Peter789 #8504 üzenetére
Ránézésre az utóbbi van nekem és ránézésre állítható mindkettő, így bármilyen Nokia Lumia és egyéb készülék is bele helyezhető. Volt már benne, Lumia 610, 900, 625, 920 és HTC Radar. Javaslom nézd meg mindkettőt élőben, nagyobb boltokban (MM, E-Digital) és kisebb GSM üzletekben is fellelhető.
A képen egy Lumia 900 van.
-
old rocker
veterán
válasz
Peter789 #8495 üzenetére
Nekem korábban a céhetes navigációja bevált a belle frissítése után; előtte tényleg hajlamos volt tréfás dolgokat tervezni, pl. autópályáról ugrass a mezőre jobbkanyart... Az 520-nál a külföldi navigációhoz 4700 Ft-ot kell csengetni, különben csak térkép van. Én most - jelenleg Párizsban - próbáltam, működne-e a navigáció (kifizettem az ápdétot), jelentem, elvileg tökéletes. Villámgyorsan talál pozíciót, jelzi az utcákon a haladási irányt ... (Azért elvileg, mert menet közben nem próbáltam, csak azt, hogy milyen lenne, ha indulnék valahova itt Pá rizsában.) A céhetesnél sokkal-sokkal gyorsabb és pontosabb.
-
-
evo87
őstag
válasz
Peter789 #8495 üzenetére
Én eddig olyan alkalmazásba, amit épp letöltöttem volna és kevés lett volna hozzá a fél giga, nem botlottam. Természetesen néhány játéknak kell az 1 gb.
Lehet vásárolni kiterjesztett navit hozzá, illetve bármikor le tudod tölteni a google maps alkalmazást, amiben van navigáció. A Here Drive előnye viszont, hogy offline is tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest