- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoretto
tag
-
Yoretto
tag
irtam par hozzaszolassal ezelott hogy tobb izbe vallalkozok
hat igazabol ez neha igy megy neha ugy megy, marmint hogy tetszik e nekik vagy sem ertem ezt az allamra, az emberek nagytobbsegenek nemtetszik a kulfoldi munkaero, legfokeppen mert a kulfoldi iskolazottabb es eltud venni munkat toluk vagy ilyesmi, ha meg vallalkozik a kulfoldi vagy fonoki beosztasba van akkor meg meg annyira se tetszik nekik, de ezzel nemkell foglalkoznierdekes ki ha en nem nep, pedig na...
-
Yoretto
tag
igen persze az mas, ha hotelba szallodaba ilyesmibe gondolkozik az ember, akkor itt tenyleg szinte semmi kiadas nincs, de amikor pl egy ember dolgozik a billaba 1100 nettoert es egy lakas pl itt nalunk 40 nm es 5-600 plusz rezsi, bemesz a sparba es akciosan latod a csirkemellet 22 euroert kg-jat, vagy billaba 14 euroert kg-jat akkor gondolhatod
amugy azt nem ertem miert nem kepzik magukat, meg kerdeztem par emberemtol miert nem, akar tanulmanyi szerzodest is kotnek vagy valami, de a valasz, a nem, ez igy jo, ha hat baratom ha neked ugy jo akkor egs
-
Yoretto
tag
sokan igy gondoljak igen, tobb izben vallalkozok pl itt is osztrakba, es ezek kozott van konyveles is, es latom sok ember fizeteset es termeszetesen mellette az arakat is ismerem, rengeteg osztrak iskolazatlan, idegen nyelvet nem beszel stb stb. es hat hadnemondjam, plusz az a rengeteg hitel amiket itt felhalmoznak, hitelbol hitelbe, lehetne sorolni, tobbi izbe pedig alkalmazok osztrakokat, mar egeszen fiatalokat is akiknek az ikolaba lenne a helyuk hogy legyen beloluk valami, de nem... media rengeteget elferdit ezekrol az orszagokrol, nemetbe meg talan jobb a helyzet...
de abba igazad van ha nincs csaladod nincs veszteni valod, es ha megdolgozol erte idovel meghozza gyumolcset, foleg ha van egy jo szakmad es melle nyelvtudasod
en pl nem vagyok magyar, csak magyarba jartam iskolakba, nem veletlenul
-
Rob700
senior tag
-
Gabir
aktív tag
Lehet, jobban járok azzal,mert abban Qi is van.
Mindegy már.
Mivel eléggé jó áron találtam csak üveget, vajon szimplán cserélhető rajta önmagában?
Mert nagyon nem mindegy, hogy a telefon árát kellene kiadni a javításra, vagy töredékéből is kihozható a szép állapot.
Még egy kérdés: a bluetooth-on átmásolt app-ok hol találhatók?
Semmilyen commandert vagy hasonlót nem találtam még.. -
mackoapo11
aktív tag
Helló.
Én bevállaltam ezt a telót,igaz laptopot adtam érte,de nekem igen megérteAmúgy online rendelte,hiába nem gyári gari,de azért csak gari..
Amúgy rengeteg használt telefon kering garancia nélkül és ez tényleg gyári állapotú.
Amúgy eddig igen kellemes csalódás,android után -
sharplaninac
tag
Az árkülönbséget ők sem értik, elmondtam hogy milyen árak vannak Pesten. Csodálkoztak...
Az enyémet ma javították meg.😊
Ha olcsón hozzá lehet jutni, érdemes lehet megcsináltatni. A fusi gsm-es mobilok használtan 80 körül mennek, ehhez kell kalkulálni a törött árát a munkadíjjal cserével együtt. Nincs túl nagy felhozatal a piacon 1520-ból ezért állapot és árfüggő lehet egy ilyen műtét bevállalása. Szerintem. -
jeni
félisten
A kijelző modul ennyibe kerülne másutt.
-
sharplaninac
tag
Nemrég ugyanez a hirdetés még 77000-ért ment, az ember azt irta hogy személyesen vállal ! garanciát a pénzvisszafizetésre ha gond lenne (csak igy látatlanba
) a pénz utalását követően Németórszágból küldi valaki a telefont, mert ő csak közvetítő ... személyes átvétel nics , a készülék a lakcímre jön .. hahaha
-
jeni
félisten
drágulás van,emelkedett az eladási ÁRA.
le kellett volna csapni rá tegnap,mikor még csak 78000 Ft az ára. -
jeni
félisten
kérj tőle számlát,abból kiderülhet,hogy jogos-e a gari rá?
mindkettő azonos áron?
A GSMline az igaz lehet,valós bolt,de ők is arrébb költöztek a Garai Piac házba.
Azon 148000 Ft ár szerepel rajta. Kérdés eredeti-e az a papír?
Ezt a boltban meglehet tudakolni ha elmész a Garai plázába,és ott a képet megmutatnád. -
Cooley18
aktív tag
Sajnos nincs a közelben semmi minőségi képalkotó masina, amivel le tudnám fényképezni, de lényegében annyi, hogy a kamera magasságában kb. 3 centis távolságban vízszintesen van 2, nagyjából fél centi sugarú, kör alakú folt, ami főként világos háttér esetén látszik. Korábban már esett róla szó, és vélhetően valami belül nyomja a kijelzőt. A nagyobb probléma, hogy minimális erő hatására is elkezd ott erősen hullámozni a kijelző, és attól tartok, hogy ez a későbbiekben maradandó sérülést fog okozni, amikor már nem lesz rá garancia. Ráadásul be is repedt az érintőpanel (a kijelző nem sérült), és miután ragasztva van, csak egyben lehet cserélni, ezért is szeretném most kihasználni a dolgot, és cseréltetni. Viszont majdnem biztos vagyok benne, hogy bele fognak kötni, ezért kellene referencia, amire tudok hivatkozni. Mert ha hasonló jellegű hibával másnál cseréltek garanciálisan, akkor nekik is muszáj lesz.
-
zack
nagyúr
Ez a 4K bullshit kit mozgat? Semmi értelme. Még LG G2-vel csináltam 4K próbát, hogy mennyire folyamatos, mennyire jó minőség stb. Akinek nincs 4K képes tv-je annak teljesen felesleges, mert 1080p-ben semmi változást nem fog tapasztalni a minőséget illetően.
A még gyorsabb kamerakezelés az okés, ennek örülök, de ez a 4K...Monitorból eleve még nincs is ilyen, tv-ben meg horror áron mérik őket. Nincs rá tartalom, se tv se semmi. Igazi mókusvakítás.
-
hülyegyerek
addikt
Az én 1320-am kijelzője is elszíneződik, ha brutálisan nyomkodom, de ez igaz az eddigi összes telefonomra.
runnerman: Egy papírfecni már miért lenne biztosíték ? Szerinted külön gyártjuk azokat a telókat, amik biztos, hogy soha nem romlanak el ?
A garancia arra biztosíték, hogy ha kifogsz egy rossz példányt, akkor megjavítják ingyen. -
runnerman
csendes tag
A Nillkin Super Frosted Shield védőtok rugalmas és kemény műanyagból készült a Nokia Lumia 1520 számára. Stílusos és vonzó megjelenést kölcsönöz a telefonnak. A tok méretei megegyeznek a telefonéval. A Nillkin Super Froasted Shield védelmet biztosít a karcolás, ujjelnyomatok és porral szemben. A tok hátlapján apró bemélyedések sikeres csúszásgátlást biztosítanak. Kellemes tapintású és modern külsőt kölcsönöz. A védőtok jó minőségű és praktikus anyagból készült, kihangsúlyozva viselője egyéniségét. Ajándéknak is tökéletes választás! Ha már nem olvastad el a részleteket bemásoltam,hogy érezd a törődést!
-
lumiás
csendes tag
Jó kérdés.
Van skypeom, de nem nagyon szoktam videobeszélgetésre használni, inkább írkálok. Eddig 3x használtam erre a skypeot. Akkor is olyan 15-20 percre. kb annyira eszi ilyenkor a skype az akkut, mint a viber amikor nagyon nyomja az ember (valami miatt a viber nagyon szívja az akksit, nekem legalábbis).
De ez a skype állítólag nem jól kezeli az a erőforrásokat (ms szeint). Bár én úgy tapasztaltam, hogy ha csak szövegváltásnál használja az ember akkor eléggé jó. Ha egész nap skypeozok, és olyan 8-9 között leveszem töltőről a telefont, akkor estére olyan 65-70% körül mocorog ha egész nap írkálok, gondolom videóval sokkal kevesebb. Fut a háttérben, jelez ha írnak. Majd jön valamikor, egyszer talán wp-re a Skype 5.0. Rá azt igére az ms hogy lényegesen jobb lesz sok mindenben. Nekem ha úgy vesszük most is oké.
Engem többnyire csak az üzemidő szokott érdekelni, arra is írta hogy jobban fogja majd bírni az akku. Jobban lesz optimailzálva. -
Yoretto
tag
sose erdekelt hogy a hasznaltan mi mennyi es a sufni boltok se igazan
meg persze az se nagyon hogy tart e valami erteket vagy sem, hisz ha mar megvettem hasznalom amig meg nem unom vagy tonkre nem megy vagy jon egy jobb, eladni meg sose adok el semmit, csak meglepodtem hogy amikor kiadtak a telefont olcsobban megtudtam venni mint most amennyibe kerul, es ennyi
-
BobTail
őstag
Márpedig szerintem van összefüggés abban, hogy mindketten ugyanonnan szereztétek be, és ugyanazt a baja a telefonjaitoknak. Én még nem hallottm ilyen problémáról, és az enyémen is csak akkor látom, ha megnyomom, normális használat közben még soha nem találkoztam vele (és ami még most is nálam van proto(!), azon sem jelentkezik). Európában már nincs gyár; ami van, az is csak szoftverel és dobozol (Komárom), de előfordulhat, hogy más gyárban készültek az Európába szánt készülékek... nem tudom, de ez biztosan nem általános jellegű probléma, mert azt hiszem arról akkor több visszajelzés, panasz, cikk (stb.) lenne.
-
lumiás
csendes tag
Lehetséges hogy a sorozatkép van beállítva. A home gomb felett csak egy kamera ikonnak kell lennie, akkor csak 1 képet csinál. Vagy még az lehet a gond, hogy hosszan nyomod a gombot. Olyankor addig csinálja a képet, amíg nyomod a gombot.
Ha nem az van amit leírtam, akkor töröld le az appot. Kapcsold ki meg be a telót. Telepítsd újra vissza az appot. És akkor már normálisan kell működnie. Ha akkor sem akkor passz. -
jeni
félisten
Csináld magad akció
gondolom 60000 Ft alatt nem lehet megúszni,amúgy Angliai telefon. Bár ha van róla gari papír akkor azt is meglehetne javítani itthon gariban.
kérdés van-e más baja neki,kapott-e ütés más alkatrész benne? bár írja,hogy működik.? -
BobTail
őstag
Szombaton megyek Debrecenbe, lesz nálam 1520 is...
-
tybsen
addikt
Mar azt hittem, hogy megint arat csokkentettek... A nagy linkelgetes elott esszeru lenne megnezni, hogy mikori a cikk (a kivalo es szinvonalas oldalt, amire a link mutat, inkabb nem is minositem). A legtobben itt a forumon napi szinten kovetik az esemenyeket es a twitter, rss, stb koraban egy 10 nappal ezelotti cikknek nincs hirerteke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest