Hirdetés
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szenes20
csendes tag
válasz
BobTail #3057 üzenetére
Szeretem a háttereket, nem csak zárolási képernyőn, a főképernyőket, a rácsos menüszerkezetet, azt, hogy nem kell arra ügyelnem, hogy az ébresztő mien hangerőn fog reggel ébreszteni, vagy hagyni elaludni, nem tudom a szundi idejét beállítani. Lehet van hozzá app, de tudja egy telefon alapból is. Aksi is lehetne izmosabb is egy ilyen kategóriás telefonba, mert ha már ez volt a szempont, a kamera motorozások és bulik alkalmával, akkor ne szabjon gátat az elkészült fotók számában. A kijelző valóban nagyon szépen olvasható és az amolednek köszönhetően a fekete tényleg fekete, jó rajta még filmezni is. Bluetooth headsettel használom, ha azon nyomom a felvétel gombot, akkor a telefon hangszórója és mikrofonja lesz aktív, pedig headsetet használok.
A másik, hogy a hangszínszabályzó beállítani ilyen fajta zenehallgatás mellett nem élnek
Fontos lenne DLNA-t nem támogató TV-n megjeleníteni a képet. A belső memória nem egy sebes jószág ha adatkábellel rácsatlakozom, emellett nem bővíthető és egy rendes fájlkezelőt nem találtam rá, ami minden rajta lévő mappát lát és kezel. Moliplayert megvásároltam, az működik jól, de elég lehangoló, hogy a filmtekercsbe a képek közé kell bemásolni a filmet. A GPS nagyon jó egyébként. A csempés kialakítás szépen elhelyezgethető, és idővel megszokható, mi merre van, és amiért ki van találva, azt maximálisan hozza, hogy gyorsan elérje a user, amit szeretne, de nem egy szemrevaló megoldás. Mindenki vethet rám egy követ, mert ilyeneket tartok fontosnak, amiket leírtam, mindent tudomásul veszek, hogy miért ilyen a felület, és hogy miért ilyen a hardver, energiatakarékosság és miegymás miatt, de nekem túlontúl egyszerű. Használható, de még nem most jött el nálam az az idő, hogy beérjem annyival, amit egy rendszer ad és korlátok közé kényszerítsen.
Remélem senkit nem bántottam meg és sikerült a kérdést megválaszolnom. -
Szenes20
csendes tag
válasz
koboldozat #3056 üzenetére
Fekete színű.
-
Szenes20
csendes tag
Kedves fórumtársak!
2,5 hét használat után még mindig úgy érzem, hogy a WP8 nem nekem való az N8 után, ami valóban nem mai játékos és a Symbian is halott, akkor is az sokkal rugalmasabb rendszer volt a szememben testre szabhatóság szempontjából és több volt a funkcionalitása, de ezt már írtam nektek. Kamerában valóban császár, de ha csak ebben találok benne örömet, akkor nem tartom meg.
Lényeg, hogy aki keres megvételre ilyen telefont, nálam talál egyet!
Üdv: Szenes -
Szenes20
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat. Ezek szerint elég sok téren "visszalépés" ennek a telefonnak a használata az N8-hoz képest, persze ez a berögződés miatt lehet, értem, hogy szép az élet vezetékek nélkül, de akkor az egész multimédia állományt is cserélni kellene egyidejűleg. Van egy MK808-am a tv-hez, az képes a DLNA-ra, de lassú és körülményes ellenben a rendszeresített kábellel, ami ott fityeg, aztán Plug & play. Minden estere kipróbálom, de az egyszer biztos, hogy a sokat megélt svájci bicska N8-as funkcióit vissza fogom sírni, mert ismerjük el, elég jól fel van szerelve, miért nem lehet újabb modellekben is viszont látni ezeket?
Követni fogom most már a fórumot, bízom benne, ha elakadok valamiben, találok segítő szavakat itt a felfedezésre váró WP labirintusában...
Még egyszer köszönöm!
-
Szenes20
csendes tag
Sziasztok!
N8-as Nokiáról készülök váltani 1020-ra és az eddig megszokott ügyeskedéseimet meg lehet e oldani a Lumiával? Értem itt az OTG-t, FM transmitter, egyszerű mezei LCD vagy hagyományos TV-re vezetékkel rácsatlakozni (DLNA képesség hiányában), stereo bluetooth headset (BH-214) működtetni fogja e a zenelejátszót és a hívás felvételt, bővíteni ugye nem lehet azt tudom, valamint kifejezetten ehhez a típushoz van e autós tartó? Tudom használni a google-t, de aki már jártas a WP rendszerben, címszavakkal tud válaszolni, amit nagyon megköszönök.Üdv: Szenes
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)