Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
én meg pont ellenkező irányt vettem, Nokia 808-tól bár fájó szívvel de megváltam és "leléptem" egy Z1-el de inkább mint kommunikációs eszköznek tekintem és a D800 vagy D610 felé kacsintgatok egy normális obival, tény hogy jóval mobilisabb a Pureview megoldás de valljuk be rengeteg kompromisszummal jár, ami az én fotós igényeimet sajna nem elégíti ki.
-
meg tudjátok osztani flickeren vagy hasonló oldalakon, hogy milyen képeket sikerült készítenetek a 1020-al? Érdekelne a valós helyzet ezzel kapcsolatban...
-
amikor a flickerben feltöltök egy fotót, akkor az miért nem jelenk meg az Explore - Recent photos alatt?
-
válasz
#18001664 #1827 üzenetére
persze fogtam már 1020-at a kezemben, ami tetszett benne az az OS fürgesége, nagy kijelző. Viszont én a 808-at a zsebemben hordom (501-es Levis), tehát nem kell nekem tok. Emiatt a 1020 kényelmi szempontból elvérzik, mert a sarkai nagyon hegyesek és beleakadnak a zsebbe, nem csúszik bele mint a 808 vagy hasonló lekerekített telók. Ez ergonómiailag fail a Lumiáknál. Az, hogy meg van fogva a kezem azzal, hogy fix a memória mérete, kiábrándít. Vagy legyen fix, de akkor könyörgöm ne legyen irreálisan drágább a dupla vagy 4x-es memóriával érkező modellek. Én anno egy 20asból megvettem a 808-hoz a class10-es 64 gigás sandisket és most van 80 GB-os telóm, kell ennyi tárhely, mert közel 500 CD van mp3-ban, a teljes világtérkép magyar navival ingyen, mert ez képes offline módban is navigálni bárhol, tehát van értelme és így van még szabad 20 GB helyem. Vártam én is a 1020-at anno és reméltem normális designt kap de nem sajnos és emiatt marad a 808.
-
válasz
#18001664 #1825 üzenetére
engem még mindig a rossz félresikerült design tart vissza a vásárlástól, ha úgy nézne ki mint pl a 808 vagy HTC lekerekített modelljei akkor elnézném a szarabb képminőséget neki, meg amit írtál is a nem bővíthetőséget. Az hogy nem szerelhető ki az akksija az egy dolog megszokható, volt N8-am is.
-
válasz
koboldozat #1543 üzenetére
csak úgy ahogy azt tette az elődje is a PV 808, szintén díjat nyert!
NOKIA mindkét esetben letett az asztalra.
-
válasz
Roland861010 #1256 üzenetére
mihez képest?
-
válasz
Quasi_modo #1023 üzenetére
én már rég váltottam volna 1020-ra, csak a telefon design-ja rémes, én Levis 501-et hordok és annak a zsebébe beleakad és full kényelmetlen, meg ugye nem lehet bővíteni memóriával ez a másik ellenérve a vásárlásnak. Emiatt marad a 808.
-
válasz
turbulencia8 #896 üzenetére
dede, max a HDR nincs meg annyira, de zajos és vivid effekt alapból megvan.
-
fogtam a kezemben a mérete még elmegy de sajnos selejtes a designja mert a sarkai elég hegyesek és beleakad az ember farmerzsebébe. A gyorsasága rendben van, viszont a kamera szenzor méret kisebb mint a 808é és ez meg is látszik a képeken, olyan zsizsis meg zajos. Videója jobb mint a 808é de a képei nem. Továbbá epic fail, hogy nem bővíthető memóriával, húzzunk le minél többet a vevőtől effekt itt is jól látszódik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.
- Milyen házat vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)