- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLC
tag
Nem hiszem, hogy zsebben hordástól kikopna nálam. Szövetgatyába meg még, úgy sem. A fémházas telefonoktól nem vagyok elájulva. Ugyan úgy, ha nem jobban karcolódnak.
Egyetlen ellenfele van már csak az E63-nak. E75. Ha nem lenne ilyen kritikán aluli az akkumulátor üzem, meg a hangja, akkor már rohannék is érte.ui.: Szép szerintem kékben.
-
BLC
tag
Köszönöm a segítséget. Megkaptam a választ a kérdéseimre. Így már, csak be kellene szerezni.
Sajnos nem tudtam megnézni élőbe, mert itt Szögeden az MM-be egy hónapja hiányzik. Photo hall-ba szintén nem láttam.
A tokot én azért kezdem elhagyogatni, mert az iPhone-omat is meg akár N szériás Nokiát használtam tokkal, mintha Murphy keményebben dolgozott volna. Azaz minél jobban vigyáztam rá, és óvtam, annál több ütést kapott. Így most nem foglalkozva marad a zsebre vágás.
Kinek milyen színű van? Feketét még nem lehet kapni szép hazánkban tudtommal. -
BLC
tag
Sziasztok!
Végig olvasva a topic-ot, arra az elhatározásra jutottam, hogy lehetséges jövendőbeli telefonként tartom számon az E63-at.
Egy-két kérdőjel maradt bennem, amire kielégítő választ nem nagyon találtam.
Azon emberek akiknek aktív tapasztalata van a telefonnal, kérem válaszoljanak.
1. A telefon készenléti és beszélgetési idejéről sokat hallottam. Ténylegesen aktív felhasználás mellett pl.: napi 1,5 óra telefonálás, és 3-4 sms, max. 2 óránként email lekérés. Mennyit bír?
2. A készülék házzal kapcsolatban. Milyen a minőség érzet? Mennyire bírja a napi kihívásokat? (tok nélkül)
3. Hangminőség. Milyen a csengetési hangerő, és a beszélgetési hangerő? (zenét nem hallgatok)Köszönöm a segítséget előre is.
Üdv.: BLC
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Léghűtés topik
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest