Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Negative
tag
Én az E63 és E71 közt vacilláltam, de azt hiszem E63 lesz belőle. Ott kezdődik, hogy 20-25K-val olcsóbb. Ezen kívül én zenehallgatásra is a telómat használom és az E71-hez még kéne venni egy 2,5mm-es csatlakozós Sennheiser fülest ami kb 10K. Ilyen agybadugós Sennheiser fülesem már van 3,5mm-es csatlakozóval szóval ha E63 lesz akkor már azt sem kell megvenni. Tehát így a különbség 30-35K a kettő közt. Ezen kívül a jack csatlakozó az E63 tetején van, míg az E71-nél az oldalán ami zavaró lehet. Pár hét múlva tervezem a vásárlást.. addig még azért agyalok.
Akinek van valamelyik az meg tudná nekem mondani, hogy a következő programok futnak-e rajtuk:Resco Photo Viewer
Foreca Weather / Handy Weather
Handy Taskman
LCG Jukebox Player
Core Player
SlovoED szótárak
Full Screen Caller
Google Maps
XPlore vagy bármi hasonló filekezelő
Call Recorder vagy bármi hasonló hívásrögzítőKérlek valaki írja meg, mert ettől függ, hogy cserélek-e valamelyikőjükre N79-ről.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Linux kezdőknek
- Pánik a memóriapiacon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest