- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- iPhone topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enddav
aktív tag
válasz Tuareg0 #14166 üzenetére
Na ez az, úgy akartam én is, de direkt figyelmeztet rá, hogy általános módba legyen. Szervizes srác meg elkezdi, na látod ezért nem kell otthon frissíteni a telót, mondom kösz, eddig már 3-szor csináltam és most sem lett volna baj, ha nincs az a hívás.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
spedyboy
senior tag
válasz Tuareg0 #12848 üzenetére
tudod rejtett felvételekt ( a partner bele egyezése nélkül) nem szabad késziteni
ezért van a csippano hangmiért van az h ha felmeek 3g-n a m.youtube.com ra és megnyitok 1 vidit nem játsza le?:S wifin lejátsza 3g-n nem:s? A YT progi meg nem tudja lejátszani még azt a vidit amit akarok... a töbit igen...
[ Szerkesztve ]
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
visionbp
tag
válasz Tuareg0 #6606 üzenetére
Nem akarnám "feléleszteni" a "vitát", de mélyen egyet kell értenem Tuareg0 kollégával. Én magam is "csak" azért vettem E51-et, mert tetszett. Más kérdés, hogy munkaügyileg szükség van az e-mailezésre, ami ezzel a telefonnal zsír. Aztán amikor külföldön hirtelen netközelbe kellett kerülni, felbecsülhetetlenné vált a WLAN. (Itthon normál adatforgalmat generálok ) És a korábban emlegetett Active Call Manager az AutoProfile-lal kombinálva nekem mára egyszerűen nélkülözhetetlenné teszi. Merthogy semmit nem kell nyomni ahhoz, hogy a napszaknak meg az elfoglaltságoknak megfelelően szűrje a hívásokat. Nem beszélve arról, hogy (szintén korábbi post) repülőgépen zenét hallgatni az utasok barom fecsegése és a gyereküvöltözés helyett - mámorító élmény Aktívan persze se nem netezek, se nem játszom rajta, mert arra ott van a laptop meg a számítógép + a szememet se akarom a szükségesnél jobban rongálni...
De úgy hiszem, és ezért értek egyet nagyon, mindenki arra tudja használni, amire akarja. Ha hackelve akarja, akkor úgy, ha meg megveszi a számára létfontosságú programokat, akkor úgy. És ez benne a pláne. -
enddav
aktív tag
válasz Tuareg0 #6601 üzenetére
De szvsz meg épp az a lényege a Symbiannak, hogy azt telepítessz rá gyakorlatilag amit akarsz. Ha azt nézzük a Windows-ban is csomó dolgot telepítessz rá, az sem tud sok dolgot alapból.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
asadasad22
őstag
válasz Tuareg0 #6336 üzenetére
nokiaprogramokon több mint valószínű, hogy megtalálod, nem linkelgetném be inkább, mert itt nem kívánatosak az ilyen jellegű dolgok.
a progi neve Ultimate Voice Recoreder, fontos, hogy csak az 5.05-ös változat kompatibilis a telefonnal, az 5.01 is hibásan működik.
viszont az az egy perc az nem egy perc, hanem egy óra, amit a teló alapból rögzít -
asadasad22
őstag
válasz Tuareg0 #6334 üzenetére
van egy szép kis gomb a telefon bal oldalán, érdemes hosszan lenyomni és láss csodát
viszont egy csipogással indul a felvétel telefonbeszélgetés közben, hogy ő is tudjon róla, személyiségi jogok, stb. nekem ebből ki lett a mindenem, és beszereztem egy olyan progit, ami észrevétlenül fut a háttérben és rögzít minden hívást automatikusan, biztos ami biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Befellegzett a Transformers: Reactivate című játéknak
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
- Autós topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- CES 2025: ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce VGA-i
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 128GB bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest