- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
-
Symbio
senior tag
Hát ez így ebben a formában nem teljesen igaz. A Fringben be tudsz állítani bármilyen IP telefon klienst (pl SipDiscount), amit ha szabad wifin használsz, nagyon olcsó vagy ingyenes is lehet. Konkrétan az előbb említett szolgáltatónál 10EUR-ért 3 hónapon keresztül ingyen hívhatsz minden vezetékes számot és küldhetsz sms-t, 18 EUR Cent-ért pedig mobilt. Persze Skyp partnert vagy Fring partnert ingyen hívhatsz ugyanúgy, mint PC-ről (ha az illető is be van jelentkezve). De rengeteg ilyen szolgáltató van, keresgélj, hátha van olcsóbb is, vagy teljesen ingyenes.
-
WiNyau
csendes tag
Hogy nem vagyok szöszi, azzal (főleg ma) igencsak vitatkoznék
Szóval tökjól össze van rakva tényleg ez a telefon, eddig ennek a legkönnyebb lekapni a hátlapját... No de visszarakni már nem egyszerű
(Szervizesnek: ööö.. izé, ne röhögj nagyon, de levettem a hátulját és most nem tudom visszarakni.... Szervizes paff lett
Na szóval tényleg nem pattant vissza a helyére, miután beleraktam a memóriakártyát, na... nem akartam viszont erőltetni, és hát közel is van, meg na... Eh, ebből már nem jövök ki
)
-
Dexter68
addikt
1. Veszel a gazdabótba egy fél kiló karbidot, bedobálod a vakond járatába, meglocsolod és két hétig nem lesz vakondtúrás a kertedben.
2. megcsinálod az allfiles-hacket a Hellocarbide-progival és a végén elkerülheted, hogy folyton tanúsítványhibára hivatkozzanak az installálandó progik és szignózni kelljen őket. Ez a gondtalan élet kezdetének egy része.
-
Alap böngésző, Opera Mini, Opera Mobile és Skyfire, nagyjából ezek a lehetőségeid böngészőtéren.
Teljes Flash-player nincs, és nem sok esélye van, hogy lesz a közeljövőben... A beépített Flash Lite 2 nem egy nagy durranás (az N95-ben és más újabb telókban lévő FL3-at meg nem lehet rátákolni).
Ha Flash tartalmat akarsz nézni, akkor Skyfire az egyetlen lehetőséged, de készülj fel a nagy adatforgalomra -
enddav
aktív tag
Én Opera Mini-t akkor ajánlom, ha mobilnetet is használsz, mivel ez sokkal kevesebb adatot generál. De sajna ez még azokat a flash-eket sem hozza be, mint az alap browser.
Jha és ajánlom a SkyFire-t, mivel az már tudja a Flash Lite 3-mat is, szóval megtudod nézni a z oldalon megjelenő videókat is!
Dexter68: Ez a Wefi nevű progi nem is hanhzik rosszul.Főleg az alapján amit leírtál, hogy mondjuk megyek az utcán és ez, ha beállítom azt a h.férési pontot, akkor rácsatlakozik az éppen elérhető hálóra? Mert ha így van, akkor az nagyon kafa.
-
old rocker
veterán
Jó az alap böngésző, de az Operamini sokkal jobb. A legújabb változatot a telefonnal is le tudod tölteni. Ha jól emlékszem, http://opera.mini.com
Nagyon sok hasznos program van, de én az olvasó szemüveges telefonhasználat kiküszöbölésére a Psiloc Font Magnifiert telepítettem fel legelőször. Remekül lehet vele növelni a szükséges mértékben a telefon egyébként nem túl nagy betűit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest