- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
cabii
tag
válasz
dpetiba #16871 üzenetére
Szia,
Én a szgép, telefon adatcserére a symsmb-t használom. Bár én is rendes routeres hálózathoz csatlakozom vele, és úgy látják egymást, de mintha ad-hoc hálón is menne. Ez a symsmb a symbiános változata a samba programnak, és átjárót biztosít a különféle rendszerek között.
Üdv Cabi -
Isten88
senior tag
válasz
dpetiba #16871 üzenetére
Hali!
Bluetoothon keresztül tudom, hogy hogyan kell, de wifin eddig csak remote controlt sikerült működésre bírni, de ahhoz is kellett működő wifis hálózat (routeren keresztül) - ha jól emlékszem. Ahhoz, hogy adatot tudj wifin keresztül lehúzni a gépről telefonra, telepítened kell egy webszervert a gépre, máshogy szerintem nem tudod megoldani. Bluetoothszal be kell érned, vagy adatkábel. Ha gyorsaság kellene, akkor kártyaolvasó... -
Dexter68
addikt
-
Pajoz
őstag
válasz
dpetiba #11213 üzenetére
Hy!
PhonePoint a neve.
"Leírás: Bluetoothos prezentáció vezérlő progi S60 v3 -as telókra. Full kompatibilis Vistával és Office 2007-el. A telós részét a proginak signózni kell." -
peugeotmate
őstag
-
Pajoz
őstag
válasz
dpetiba #11032 üzenetére
Azt hiszem az E71 topicban írtam már a módosított opera miniről.Alkalmas a több ablakos böngészesre,oldalról-képernyőről való szöveg és link másolásra és sok egyéb extra funkciója van még.Régen ezt a verziót használom.Most is erről vagyok.Vannak ettől újabb verziók is,de nekem nem jöttek be.
http://operamini.try.hu/Van új TTPod 3.2.0 akit érdekel.Alapból három skint tartalmaz (az elsőben 1 volt?) angolitottabbak a feliratok,de egyéb változást egyelőre nem vettem észre benne.A "pót skinek" ugyanúgy használhatók hozzá.
-
asadasad22
őstag
válasz
dpetiba #10069 üzenetére
Duke 3D-hez is ugyanolyan keretprogram kell, mint a többihez. Doom-hoz a c2doom nevű okosság kell, wolf-hoz van külön, van még shadow warrior-hoz is külön, meg quake 1-hez is külön keretprogi van. az alapelv ugyanaz az összesnél: felteszed a keretprogit, az eredeti fileokat bemásolod a memkari gyökerébe, és mehet is a játék. ezeken kívül van még egy scummvm nevű cucc, ezzel olyan játékok emulálhatóak, mint sam and max, day of tentacle, monkey island. van még gameboy (gbc, gba), snes, nes emulátor is.
-
danaudio
aktív tag
-
Dexter68
addikt
válasz
dpetiba #9041 üzenetére
Leszedheted innen. Ennek nem az a kis ványadt ikonja van, hanem tettem bele rendeset
Én azért szeretem, mert frissebb-lágyabb-jobb
beforgathatom a képernyőt vízszintesbe, szinkronizálhatom a pc-s operával a könyvjelzőket, stb.
Amúgy a beépített sem rossz. Meg a Skyfire sem (pl. simán lejátsza a flasheket). -
Napfénysüti
nagyúr
-
GML
őstag
válasz
dpetiba #8664 üzenetére
Lehet, hogy a trafó semmit sem fogyazt, de egy egyenirányító IC az már igen. valki kimérte eccer, hogy a notijának a töltője nem sokat fogyaszt, ha nincs rádugva a noti. kb a felét. ugyanez vonatkozik/6 a mobiltöltőre. az is egyenáramot ad le, csak kisebb fesszel, meg árammal... de a lényeg ugyanaz...
-
-
old rocker
veterán
válasz
dpetiba #8285 üzenetére
Az a hangfelvevő gombja. A hangutasítás gombocskája a telefonnal szembe nézve pont a jobboldalon kuksol, mint írták, a hangerő szabályozó gombok közötti völgyben. (Zseniális.Fekete pont Nokiáéknak)
Nem kell hozzá semmi különösebbet beállítani, csak ne szüntesd meg a "hangtanulást", azaz áítólag annyira intelligens a készülék, hogy valamennyire alkalmazkodik az akcentusodhoz. Van egy hangutasítások menüpont, ott vannak alkalmazások, amiket be tudsz venni a csapatba; azaz, milyen "parancsokat" ismerjen fel a telefon.
Nem tudsz újat hozzárakni; a módosítás azt jelenti, hogy ha pl. a gyári "kamera" szót átírod "fényképezzémánakúrvaanyádat" -ra, akkor a szintetizátor megkísérli a betűk alapján összerakni a kiejtést. A hangutasítások - ahogy már itt írták - nem éppen 100%-os hatásfokkal működnek. Még az is befolyásolhatja a felismerést, milyen zajok vannak körülötted, milyen közelről beszélsz, mikor szólalsz meg, stb. Sok esetben kapsz majd "nincs talaalat" visszajelzést és ez még a jobbik eset, mert újra megnyomva azt a csoffadt gombot, újra próbálkozhatsz. Bosszantóbb az, ha talál, mondjuk egy hangtárcsázásnál egy egészen más nevet, ami véletlenül sem hasonlít a keresettre. Az enyém nagy százalékban felismeri pl. "óra" ,"blútúsz"utasításokat. Mégis, amikor tegnap este ébresztést akartam beállítani és részint kényelmeskedésből, részint,hogy vagizzak az asszonynak, milyen májer a telefonom, megnyomtam és belevakkantottam: óra .... A lányom abban a pillanatban húzta le és csapta be a budiajtót, a telefon meg visszaismételte a telefonkönyv egyik tételét: "tuczakov".
természetesen a budit húzta le a gyerek és az ajtaját csapta be -
GML
őstag
válasz
dpetiba #8246 üzenetére
"Továbbá ha használom a Nokia File system plugint Totalcommander alatt ott sem tudok lecsatlakoztatni, mert azt írja, hogy használja eszköz, de bezártam mindent! Ez miért van?"
Hát talán azért, mert hálózati elemként látja a telefont. tahát, ha azt akarod, hogy ne legyen a hálón, húz ki a dugót. (esetleg válaszd le, bár nem próbáltam) én drasztikus szoktam lenni. ha szerintem vége a kommunikációknak, akkor kitépem a gépből és kész.
csak azt nem értem, ohy miért jó az a tcmd plugin (azon kívül, hogy lelassítja a gépet, és minden fájlmozgást hálózati protokollok szerint közvetít a telefonhoz és a telefon-cén lévő adatok között még nem sikerült kiigazodni), mikor a memkarin mindent meg lehet nézni adat módban a többire meg xfiles.... -
old rocker
veterán
válasz
dpetiba #8246 üzenetére
Én csak kilépek belőle és kihúzom a kábelt. De ha nem lépek ki, hanem kihúzom,akkor is max.annyit ír ki, hogy megszakadt a kapcsolat. Semmi dörgedelem, hogy na, ezt jól elkúrtad, adatvesztéstörtént, megsérülhetett,stb. Egyébként, ha ilyenkor megpróbálod ugyanazt, mintha adatátviteli módban csatlakoztál volna, tehát lezárni a kapcsolatot, nem tudod, mert kiírja, x.cuccot még használja, nem lehet kiléptetni. Tehát nyugodtan kihúzhatod, ha PC Suite üzemmódban vagy csatlakoztatva.
a másik passz.
-
Dexter68
addikt
válasz
dpetiba #8082 üzenetére
Ahogy írtam Salmi oldalán: MiDlet-1: „Ezek után a Te jad fájlodat behívtam a jegyzettömbbe, a kis kérdőjeleket kicseréltem [enter]-re majd a MIDlet-1: Gmail sornál ugyanúgy beírtam a kívánt nevet, a MIDlet-Jar-URL: gmail01.jar lett a jar új nevének megfelelően, a MIDlet-Jar-Size: az új méretet tartalmazza, a MIDlet-Name: Gmail-t szintén az új névnek megfelelően javítottam. kb. ennyi. Ötször. Ha öt különböző klienst akar az ember”
Most megnéztem, a delete nálam is inaktív a menüben, de ha megnyomom a 7-est, akkor fogynak a levelek a kukábólHa minden belépésnél pötyögni akarsz, akkor fölösleges hekkelni a gmail klienst, ez esetben elég egy darab. Nekem pont azért volt szükségem ötre, mert nem akartam beírogatni.
-
válasz
dpetiba #8060 üzenetére
Elvileg nem. Azt hiszem a PC Suite szinkron módon dolgozik, tehát amikor ő azt mondja, hogy a fájl átért, akkor az tényleg ott is van, ellentétben a Mass Storage móddal, ahol a Windows képes szép varázslatokra.
Szóval szerintem egy 5-10 másodperc várakozás után teljes nyugalommal lehúzhatod a telefont.
-
-
Dexter68
addikt
válasz
dpetiba #8025 üzenetére
Elég lett volna telepíteni a pc suite programot. A telefonon meg lehet állítani, hogy pc suite-módban csatlakozzon, vagy adatátvitel módban. Utóbbi nem működik, ha a telefon használja a kártyát, de áthidalható, ha letöltöd hozzá a TotalCommanderhez fejlesztett symbian filesystem kiterjesztést.
-
cabii
tag
válasz
dpetiba #7954 üzenetére
Nyugodtan rakhatsz fel jar állományokat is. Játékoknál figyelj a felbontásra, ha nem akarsz egészen piciben játszani, vagy szétesett képekben szenvedni. sis-eknél sokszor jártam úgy, hogy ez az oprendszer nem támogatta a feltelepítést.Szal a verziókban is érdemes válogatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest