- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
válasz parandroid #581 üzenetére
NemNem..Félreértettél..
A mi otthoni hálózatunk nincs levédve,nincs wep meg wpa titkosítás..
Arról van szó,hogy ha felcsatlakoztam a hálózatunkra,akkor ahhoz hogy netet tudjam használni kell csinálnom a vezérlőpult/internetbeállítások egy kapcsolatot,felhasználónévvel és jelszóval,ezzel kell csatlakoznom..És csak eztán használhatom a netet..
Tehát ez megoldható telefonon??[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
Azt tudom, h. lehet Rácsos ill. Listás nézet, de az ikonok méretét nem lehet állítani az tuti. Ugyan olyan volt az ikonok kinézete, mint a Nokia 6300-on a hét elején nézett E51-en, de a hét végére vki vmit nagyon elcseszett rajta. A betűnagyság nagy méretűre volt állítva , megnéztem. Ja és rácsos elrendezésű volt a menü.
Néztem már pár E51 menüjét és egyiknél sem volt tapasztalható ez a jelenség.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Attila79
tag
Miért lehet az, hogy bár beállítottam több email fiókot is, van alapértelmezett is, a telefon a kezdőlapon alap állapotban mégis azt írja, hogy "Állítsa be az e-mailt" ???
-
Attila79
tag
Honnan lehet témákat leszedni hozzá?
-
Attila79
tag
Na megvettem az ezüstöt az mgsm-nél. 69990Ft-
Nagyon jó és szép kis készülék. -
icram45
csendes tag
Ha valako mazo, akkor a Mammut II. Starunnban is van White Steel szinben 84990-ért.
-
C@rbon
senior tag
Titkosított hálózatokra fel lehet ezzel valahogy jutni?
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
libus
őstag
Vodafone-nál mikor lesz kapható? Van valakinek sejtése róla?
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
csutkaa
senior tag
Hali!!
szerintetek megéri lecserélni egy N73 music edition-t az E51-re??
ezen filózok.. csak nem tudom hogy a e51 kijelzője mekkora az n73-hoz képest!
e51 mellett a WIFI szól viszont csak 2MP nem mindha sokat fényképeznék.szóval nem tudom... HELP!!
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz parandroid #581 üzenetére
"Mondjuk hogy a WPA titkosítást támogatja-e a készülék, azt nem tudom."
Támogat. Legalábbis az eddigi össze wifis S60 Nokia támogatta amivel találkoztam közelebbről, tuti, hogy ez sem kivétel.
Feel Good Inc.
-
parandroid
félisten
Keresel hálózatot, megtalálja, kapcsolódni próbál, szükség esetén jelszót kér, és ennyi. Legalábbis jó esetben. Mondjuk hogy a WPA titkosítást támogatja-e a készülék, azt nem tudom, a PDA-val szerencséém volt, az tudta.
Amúgy megrendeltem én is Ténél, a céges kontaktunk időt kért, miután felhívtam, mert ő még nem tudta, hogy már lehet náluk kapni (őket úgy tájkoztatták, hogy hétfőtől lesz), úgyhogy hétfőn fogja tudni megmondani, hogy mikor tudja adni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Pompi
MODERÁTOR
Az E65 - E51 wifi antennájának milyenségéről nem tudok érdemben nyilatkozni. Az eddig használt N80-nal nem volt gond ilyen téren.
A telefonban ún. hozzáférési pontot lehet létrehozni minden egyes wlan hálózathoz, itt természetesen be lehet állítani a titkosítási és egyéb paramétereket az adott hálózathoz.
Feel Good Inc.
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy az e51nek az e65höz képest milyen a wifi érzékelője(vagy mi.. )
Elég erős?
A másik,hogy én otthon routeren át szoktam a netezni a laptopomon,ahogy az kell csatlakozok az otthoni hálozathoz,de ahoz hogy tudjam használni a netet létre kell hoznom egy kapcsolatot az internetbeállításoknál(windows),névvel és jelszóval..
Ezt mobilon is meg lehet tenni?Bocs ha láma a kérdés de wifi-s telefon még nem járt a kezemben..
Egyébként nagyon tetszik a telo,alig várom hogy megvegyem.Előre is köszönöm!
-
Joe bácsi
őstag
Tegnap néztem a MM-ban egy E51-et és a menüt látva megdöbbentem. A hét elején amikor megnéztem ugyan ezt a telót, akkor nem tapasztaltam azt, h. a menü ikonjai kisebbek és elég pixelesek? Ez mitől van? Vki elállított rajta vmit? Vagy vmi módon szétcseszte a telót? Arra, h. lehessen állítani a menü ikonjai méretét nem találtam semmi infót.
Vkinek vmi ötlete?Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Zebu
addikt
Végre beszereztem egy ilyen kis gyöngyszemet. remélem sokáig kiszolgál, mert minden funkciót megtalálok benne amire szükségem van!
Várom mások tapasztalatait.
Láttam lehet menü témát módosítani. Talált már valaki másfélét hozzá, a rácson és az ikonokon kívül?
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Készítettem a régi telefonomról (6610i) biztonsági mentést a Nokia PC Suite-tal és ezeket az adatokat akarom átvinni az újra ami meglepő módon egy E51-es lesz
A kérdésem az, hogy ez megoldható így ebben a formában ezzel a szoftverrel,vagy van rá valami más módszer?A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
icram45
csendes tag
3xos hurrá!!
Mondjuk egyelőre még a feketéből is azt írják, hogy nincs készleten Nekem barnában kéne nagyon, szerencsére az se túl népszerű szin, de nekem nagyon tetszik, elegáns nagyon Kicsit olcsóbbra számítottam, de ez se rossz. 45ért eladtam a 4.5 hónapos k810i-met, szóval csak 5ezret kell rápakolnom így is
-
nemi
tag
IGEN MEGJELENT AZ E51 A TMOBILNÁL 2 év 50e FT FEKETE SZINBEN !
-
sbazsi
veterán
válasz Joe bácsi #537 üzenetére
Véleményem? Onnan rendelsz, ami Neked szimpatikus.
Én olyan helyen nem veszek telefont, ahol trükköznek.Igen, a 70 mindenért szimpatikusabb, mint a 80 - 90.
Azt magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért kizárólag mobilboltok jogosultak különbözeti adózásra?? (legalábbis máshol nem találkoztam ilyennel)
-
1010
őstag
válasz tuzpenge #563 üzenetére
AD-50
típusú adaptert kell venni
más nem jó hozzá hiába 3csíkos
ez 2 de jó hozzátökéletesen működik és nem a telefon jácca halkan a zenéket hanem a gyári füles a sz_r
szal minden e51 tulaj vegyen egy AD-50 est ha érdemben akar zenét hallagatni és nem csak divatból a fülébe tenni
-
1010
őstag
lassan átnevezhetjük a topikot:hol vegyem meg a nokia e51et
-
icram45
csendes tag
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Vagaba
tag
Debreceni MM-ben 89900 HUF. Mit is mondtatok, mennyi a nyíregyi MM-ben?
"Beam me up, Scotty. There's no intelligent life down here." (Warframe: Sephirot888; XBL ID: Vagaba888)
-
kiszu
senior tag
Nem lehetetlen a 69900 ft-os ár hivatalos helyen.
Írtam pár napja,hogy a Sorok-sári Auchanban lévő tmobileboltban kértyafuggetlenul volt kirakva ennyiért.
Másnap visszamentem,megnéztem kiprobáltam és rákérdeztem,hogy milyen garival adják.
Az eladó mondta,hogy természetesen Nokia garanciával,ők nem is áruhatják mással.Félretették nekem,mert csak aznap este kaptam valahonnan pénzt. De sajnos 9 után kaptam meg és már nem tudtam visszamenni,csak ma. termézetesen elvitte más.
Nagyon nem sírtam,mert szerelem nem lett. Szokatlan a kijelzője nekem. Kicsi.
Persze nem lehet minden N95 méret,tudom. De a tudása,összeszerelési minősége korrekt,nagyon.Viszont ha valakinek kell,tudok 75 ért hivatalos Nokiagaranciával (2 év),számla nélkül-
Egy ismerősöm hozza,Pesten meg is lehet vele beszélni,hogy kivigye egy megbeszélt helyre.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Valamelyik vidékiben lehet csak ennyi.
-
icram45
csendes tag
Saturnban nincs esetleg kirakva, nem tudjátok? Megnéznék egyet, de nincs kedvem bemenni a nyugatiig
-
myk74
senior tag
Üdv mindenkinek!Megnéztem a Médiaban a telefont(ott 69990ft)nagyon jónak tűnik,lessz mire gyűjteni.Nagyon gyors a teló,és nagyon jó a minősége is,remélem lesz a szólgáltatóknál is hamarosan,jó áron....
Nincs kéz Nincs csoki!
-
1010
őstag
hol lehet kapni átalakítót ?
-
Joe bácsi
őstag
Találtam egy értelmes megfogalmazást a gsmtakacs oldalán: "*Az árak a mobiltelefonok illetve a PDA/PNA-k esetében a ténylegesen fizetendő árat mutatják.
Az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény 48. § alapján a Gsm Takács Kft. jogosult a különbözeti adózás szerinti adózni. Az áruházban a 0 perces Mobiltelefonok, valamint egyes Pda/Pna-k bruttó árai a különbözeti adózás szabályai szerint kerülnek kiszámításra és számlázásra. A megjelenített árak készpénzfizetésre vonatkoznak.
Különbözeti adózás annyit jelent, hogy cégünk jogosult 0%-os Áfa-val számlázni.
Így az árlistánkban szereplő árak a ténylegesen fizetendő összeget mutatják, áfa tartalmuk nem minden esetben van!
20%-os áfás számla igényét kérem írásban az info@gsmtakacs.hu email címre jelezze.(Ebben az esetben a termék ára 20%-al megnövekszik)"Akkor csak azt kell fizetni ami a teló alatt látható, mind az ujmobilok.hu-n, mind az xxlgsm-nél. Azokra csak a szállítási ktg jön rá max.
Mi a véleményed róla? Lehet akkor ezekről a helyekről rendelni? A MM-ban 90000 Huf, annyit azért nem ér a teló. Még a 80-at is sokallom érte. A 71-72000 Huf sokkal barátibb.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
ronaldo
őstag
Érdekes dolog az tény. Ha lenne, akkor szerintem ott venném, mivel mindenféle kedvezmény meg ajándék jár ott, 30-40k-nál nem lenne több szvsz.
Pompi: én az xxlgsm oldalán az újat 79200-ért látom. A másik rendben van.
Az első mondatom miatt viszont hezitálok. Ha tudni lehetne, hogy lesz-e a T-nél, akkor tervezhetnék előre (vagyis várnék). Így nem tudom.
Más: ma láttam egy 6300-t, elvileg annak is ugyanaz a kijelzője, mint az E51-é. Teljesen rendben volt, szvsz ennél szebb képet adó kijelző nem nagyon van (talán nincs is - oled). A mérete is remek volt.
[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
MIND a két cégnél ugyan ez a szöveg van fent. Ha utánna néztél volna és nem csak okoskodnál, akkor tudnád, h. miről van szó.
Előbb nézz körül, olvass sokat és utánna ozd az észt. Kössz!
És ha ugyan azt írták ami a honlapon van most mi a fenét csináljak vele??? Ezt írták és kész.
Ha Pesti vagy akkor menj el a boltba és kérdezd megszemélyesen, h. mennyit kellene fizetned a 2 év gyári garisért.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
1010
őstag
annyira szeretem a nokiát a lónak a fa_
itt belinkelt füles adptert megvettem ami ugyanugy 3csíkos 2,5mm es jack dogóbol csinál 3,5mm est
mikor csatlakoztatom azt írja nem támogatott tartozék mikor ujra akkkor lehet választani hogy fejhallagtó, fülhallagató vagy zene állvány akármeiket választom nem szól a zene/vagy a beépitett hangszórón szólén vagyok ennyire hülye, hogy zenét akarok hallgatni a telefeonnal amibe van mp3 és nem a gyári fülest hassználni vagy valamit rosszul csináltam?
-
Zoli329
addikt
Na megvettem. Igen-igen jó telefon. Így első benyomások alapján hasonlóképp beváltja a hozzá fűzött reményeimet, mint az E50. Sebességben már bizonyított
-
icram45
csendes tag
Na mostmár csak arra kell várni, hogy a t-mobile is végre rájöjjön, hogy kurvára érdemes lenne még karácsony elött berakni a kínálatba. Én szaladnék is rögtön megvenni.
-
sbazsi
veterán
-
maestro_z
tag
Na megemberelte magát végre a nokia.hu és felkerült az oldalukra, rögtön az újdonságok közé. [link]
'' Én már régen gyémánt voltam amikor téged még csak csiszoltak!''
-
Attila79
tag
válasz parandroid #519 üzenetére
Először a képekről nekem is sokkal jobban tetszett a fekete, csak a hátulja nem. Az viszont az ezüstnek gyönyörűre sikerült szerintem és szép lassan elkezdett jobban tetszeni a fényesebb változat.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
parandroid
félisten
válasz Attila79 #513 üzenetére
Remélem ez jgy is marad, mert nekem a fekete bejövősebb. Anno a 6230i-ből is mindenki a fekete-ezüst változatot kereste, szinte örültek nekem, hogy végre valaki egyszínű ezüstöt kér - mondtam nekik, hogy a borító nőnek lesz, én meg az ő sima 6230 borítóját fogom használni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tuzpenge
őstag
Helló!
Akinek van ilyen telója, és van rá lehetősége az megnézné illetve kipróbálná, hogy 2,5 -> 3,5 jack átalakítóval lehet e használni a saját fülesünket hozzá?
Előre is köszönöm!
ˣ
-
Joe bácsi
őstag
Ez a sze.... link nem működött rendesen, de remélem mostmár jó: [link]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Attila79
tag
-
Joe bácsi
őstag
Akkor a te linked RENDESEN: [link]
És az xxlgsm: [link]
Miről beszélsz? Hogy az xxl-nél 80000 Huf??? Biztos az én szemüvegem rossz főleg, h. nem vok az, mert én 75900-at látok.Én megkérdeztem őket e-mailben és ez jött válaszként: "Az oldalon feltüntetett árak bruttó eladási árak a készülékekről 0%-os ÁFA tartalmú számlát állítunk ki. Cégünk az áfa törvény alapján a különbözeti adózást választotta."
[ Szerkesztve ]
-
tag
ez fura... mármint hogy gondolná az ember hogy egy gyártósoron készülnek, csak más kölsőt raknak rá a végén... mindegy, nekem jól mizsikál az ezüst annak ellenére, hogy nagyon korán vettem, nemnokia garival, és a mostanihoz képest nem jó áron, de annyira tetszik, hogy nem tud érdekelni
-
Attila79
tag
Tudna vki mesélni arról, hogy hogy szól kihangosítva a telefon, illetve ilyenkor hogy hallanak minket, vagy a kicsit távolabb ülőket?
-
Boz
csendes tag
Áááá, már meg is van a tella, fél órája hozta a futár. Nem volt egy nap közte, hogy megrendeltem, és kihozták. Végülis 68000 volt a tella + 2000 volt a kiszállítás, mert magyar szoftosat rendeltem. (65000 a csak külföldi szoftos). Marha jól néz ki, meg vékony Fekete-ezüstöt akartam volna eredetileg, de full fekete lett belőle, mert az ezüsttel állítólag szoftproblémák voltak. A bordós annyira nem jön be. Még egyelőre ismerkedem vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Milyen routert?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest