- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
icram45
csendes tag
3xos hurrá!!
Mondjuk egyelőre még a feketéből is azt írják, hogy nincs készleten
Nekem barnában kéne nagyon, szerencsére az se túl népszerű szin, de nekem nagyon tetszik, elegáns nagyon
Kicsit olcsóbbra számítottam, de ez se rossz. 45ért eladtam a 4.5 hónapos k810i-met, szóval csak 5ezret kell rápakolnom így is
-
ronaldo
őstag
Érdekes dolog az tény. Ha lenne, akkor szerintem ott venném, mivel mindenféle kedvezmény meg ajándék jár ott, 30-40k-nál nem lenne több szvsz.
Pompi: én az xxlgsm oldalán az újat 79200-ért látom. A másik rendben van.
Az első mondatom miatt viszont hezitálok. Ha tudni lehetne, hogy lesz-e a T-nél, akkor tervezhetnék előre (vagyis várnék). Így nem tudom.
Más: ma láttam egy 6300-t, elvileg annak is ugyanaz a kijelzője, mint az E51-é. Teljesen rendben volt, szvsz ennél szebb képet adó kijelző nem nagyon van (talán nincs is - oled). A mérete is remek volt.
-
Inarus
addikt
Vagy inkább a fém jobb vezető. A SAR érték eléggé elhanyagolható dolog. Csak egy újabb valami, amit túllihegnek. Inkább aggódnék a CO2 felesleg miatt, ami a levegőben van és tonnákban mérik. Szerintem.
Ha mindig ilyenekre figyelnék, hogy mikor mennyi káros hatás ér, s mindezt számokban rögzíteném, már rég begolyóztam volna vagy 3napig hánynék attól, hogy mennyi szemetet és vackot etetnek / itatnak meg velünk. Pedig én már elég sok dolgot láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged