- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
Tisztában kell lenni néhány fogalommal a memória körül.
A telefon ~120MB memóriája olyan, mint a számítógépben a winchester, tehát ún. storage memory, adatok tárolására való.
A telefonnak 96MB RAM-ja van. Ebben futnak a programok (ezt szokták operating memory-nek is nevezni). Mire a telefon elindul, ebből lesz kb. ~51MB. Ezzel gazdálkodhatnak a programok. Már ez is lényesesen több, mint az előtő S60-as telefonok alapból 64MB RAM-ja, amiből maradt kb. 19MB, a csúcsmodelleknek van 128MB, ebből értelem szerüen kb. 83MB használható.
Tehát amikor egy nagyobb dokumentumot megnyitunk, akkor az E51 esetében ez az ~51MB lesz a szűk keresztmetszet.Feel Good Inc.
-
b1robert
csendes tag
Csatlakoznék a wlanos fejezetbeni problemához, én már említettem korábban ugyanezt a jelenséget,de ötlet még nem nagyon volt reá.
-
hulyek
csendes tag
hi
nekem kb egy hete van meg a kicsike és nagyjából minden OK, de...
A következő dolgok előtt értetlenül állok.-amikor PC Suite-tal összeraktam, és átpakoltam néhány, a telóval készített, képet a gépre, nem tudtam megynyitni őket. ACDSee progival, ami eddig mindent kezelt, aztán próbáltam másokkal is és azokkal sem ment. Érdekessége a dolognak, hogy ha miniatűrökbe rendeztem, akkor kicsiben szépen mutatott, nagyban viszont vagy egy nagy folt volt az egész, vagy véletlenszerű helyeken szétvágott és újraillesztett képet adottabban a szerencsés esetben, ha egyátalán valamit mutatott. Visszavittem a boltba, laptoppal, mindennel megmutatni, azt mondták ott, meg még más is aki állítólag ért hozzá, hogy ösze kell hangolni a géppel, mert így meg úgy nem szeretik még egymást. Volt egy olyan ötlet, hogy állítsam át a 2MP-es képméretet 640x480ra és úgy küldjem. az azérdekes, hogy átállítás után néhány kép (ugyanazok a 2MPes képek!!) jól átmentek, néhány viszont így sem.
-a telefonban levő névjegyzéket a gépen nem tudtam sehogy sem megjeleníteni, aztán miután a 640x480ra átállítottam a fotó felbontását, ahogy javasolták az is ment.
namost akkor hogyisvanez??? átállítom a felbontást, nem is csinálok képet, semmit és egyszercsak mennek a dolgok??? Mi köze hozzá??
végül, mivel úgyis ez volt a terv, vettem egy 1G Kingston kártyát és arra fotóztam, ki a kártya, be az sd foglalatba, be a laptopba és gond nélül átmegy minden fotó. Szóval valami az átvitelkor lehet.
-másik probléma, hogy a nemrég emlegetett pdfek olvasásával meggyűlt a bajom. a kicsi fájlokat simán kezeli, hogy mennyire kényelmes vagy sem az egy dolog, de pl egy 21 megás autósmagazin pdf formátumban nem jleníthető meg. national geographic magazin pdfben 210 mega kb, az sem. mindkettőnél azt írja ki, hogy "a művelet sikertelen volt" ezt leokézva azt írja "nincs elég memória".
Itt jegyezném meg, hogy gyári állapotban van kb a teló, nincs semmi rátelepítve, memória állapota pedig szintén 119 mega szabad. Valaki írta, hogy sok alkalmazás után is annyi, ez is érdekes de mindegy. szóval a 200 megás cuccot egy dolog hogy nem nyitja meg, de a 20 megásat? mellesleg benne van a gigás kártya ami szinte üres. mi baja a memóriával?- a wlan mindenhol megy, csak itthon nem szabad és kódolt wifikre is simán felmegy, tényleg bika erős, de az itthonira azt írja ki, "a web átjáró nem válaszol" gondolom a routerrel kellene babrálni de mit? légyszi aki ért hozzá help!
- két gyors kérdés így a végére, csak hogy ne húzzam még tovább: milyen videolejátszót telepítsek, amivel nem fog akadni a kép és hang és azt honnan tudom leszedni? másik, ha a fringet felteszem az egy témaként jelenik meg, vagy sima megnyitható alkalmazás? lehet hülye kérdés, de minden videón, képen úgy látom, mintha az lenne a téma is.
előre is köszi a sok jótanácsot, amit nagyon remélek. Azért részleteztem ennyire, hogy tisztázzam az esetleges félreérthető pontokat.
-
asadasad22
őstag
válasz Cerebellum69 #994 üzenetére
Hol szereztél annyiért? A legtöbb helyen cirka dupláját kérik érte
-
Joe bácsi
őstag
Valakinek valami ötlete a hangerő állításra???
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
b1robert
csendes tag
válasz Cerebellum69 #994 üzenetére
Azér ez má valami!! E51-et 40-ért! Pár hónapja jelent meg, mégelőfizura sincs ennyiért.
Igy lenyomni az árát......................GRATULA!!! -
Cerebellum69
csendes tag
Az E50-et nem használta soha. ez csupán megtetszett, és megvettem. igaz pda volt tervben, de azt hiszem azzal még ráérek 1 évet minimum. az asus P535nél jobbat nem nagyon lűtok most a piacon, de azt a memoria miatt egy kicsit elavultnak érzem ahhoz, hogy kiadjak érte 120-at. inkább vettem egy E51-et 40ért. aztán majd ha lesz egy P535-höz hasonlóan jó pda akkor szóbajöhet megint az is.
-
JOkE01
tag
Szia.
Én letöltöttem a telefon (Nokia E51) leírását pdf formátumban, de nem tudom rajta élvezhetően olvasni. Megnyitja meg minden (zoomolható), de én nem tudom úgy olvasni, hogy három-négy szó van egymás mellett és mindig oldalazni kell.
De van egy program itt: http://tequilacat.org/dev/br/index-en.html amivel szöveges állományokat (rtf, txt stb.) lehet átalakítani telefonon olvashatóra. Én ezzel csináltam HP könyvet 6280-as nokiára és az nagyon jól olvasható lett. Állítható betűméret, megjegyzi kilépéskor, hogy hol tartottál, szóval ez nekem nagyon bejött.
Szerintem csak kép alapu pdf olvasására nem jó a telefon, de a másik megoldás nekem tökéletes lett.
A szememet nem fárasztotta, nem zavart a kis kijelző, igazából nekem jobban bejött mint a monitoron való olvasás.
Természetesen mindenkinek más tetszik, ezért szerintem ha van rá lehetőséged tégy egy próbát személyesen is.
Üdv:
JOkE -
yaku0
csendes tag
Az érdekelne, hogy jelentős szövegmenyisségek olvasása menyire valósítható meg, és hogy mennyire kényelmes egy ilyen telon. Mire elég egy ilyen kijelző? Azt látom hogy lehetőség van mindenre web office pdf... De tegyük fel ha egy regényt kell elolvasni és elektronikus formátumban van meg, akkor sokan már egy pcn/notebookon se vágnának bele. Ellenben nekem elég gyakran ilyen menyiségeket olvasni. Szóval milyen az élmény egy monitorhoz képest? Egyrészt mik a fizikai korlátai? pl van amit kényelmesebb olvasni mint valami mást pl doc vs pdf? Pdf ek közül el tud bánni egy olyannal is ami scannalt oldalakból, szóval gyk csak képekből áll? És ezeknél nem baj ha ebből kifolyólag kicsit nagyok méretileg? nagy filetól nem jön zavarba? Másrészt hogy menyire szemfárasztó a dolog? Van egy elfogadható betűméret hozzá normális tördeléssel hogy azért ne kelljen 2 szavanként sort ugrani a szemünkel? És a fényerő mennyire fárasztja a szemet? Vagy a telefont még mindíg nem erre találták ki? Tudom ez elég szubjektív dolog, de ha valaki megmondja hogy mondjuk ugyanezzel hogy áll mondjuk egy monitor vagy nyomtattott változat esetében akkor már tudom hova tenni a dolgot. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Hoek
tag
Biztos hülyeséget kérdezek: füllhalgatónál és átalakítóknál mindegy hogy 3 v. 4 rész van a csatlakozón? Mert a headseten 4es van, de a nokia átalakítón meg 3, gondolom az említett sennheiser fülesen is. Nem zár valamit ez rövidre, vagy ilyesmi ?
''A világ legszebb dolga a fogaskerék,még a tengely-csapágy van ami még szép.'' D.A.
-
Xantomas
őstag
válasz parandroid #984 üzenetére
Másnap már nem fogta meg, lecsúszott róla. Mondjuk ugyanúgy ledobta a szilikonkaucsukot is, de csak egy hónap után.
[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
icram45
csendes tag
válasz asadasad22 #987 üzenetére
Hát erre nem sok esélyt látok
Eleve az enyém egy Made in Finland E51 az övé meg egy Made in Hungary 6300. Két telefon gyártása közt legalább eltelt 3 hónap.
-
icram45
csendes tag
Visszatérve a kijelzős hullamzásra: Haveromnál is ilyen a nokiája. Szóval nézzétek meg jobban szvsz az összes 2" új 16 milliós nokia TFT ilyen.
-
Joe bácsi
őstag
Az miért van, h. hívás közben lehet csak a hangszóró hangerejét állítani? Ha a menüben vok, vagy bárhol máshol akkor nem lehet állítani. Tucat telón próbáltam már ki, de egyiknél sem működött.
Az S40-esekben bárhol vagyok a telóban lehet állítani a hangerőt.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
parandroid
félisten
válasz Xantomas #981 üzenetére
"1 év után öcsém cx300-ának a kábelén a szigetelés megszakadt. Gondolom mivel szlikon alapú, nem fogta meg semmilye ragasztó. Most egy tollbetét van spirálisan megvágva, az "rátekerve" a szakadt részre, és a közte levő hézag kitöltve szilikonkaucsukkal Igazi homemade megoldás."
Kicsit túlbonyolítottátok... Egy darab fekete szigetelőszalag miért nem volt jó?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
asadasad22
őstag
válasz Xantomas #981 üzenetére
Végülis elképzelhetőnek tartom, hogy 1 év komolyabb megpróbáltatások után ezt történt vele, de nem gyakori a dolog, az biztos. Az meg egészen furcsa, hogy viszket tőle a füled meg hasonlók, lehet h vlami anyagra vagy allergiás? Nekem éppen ellenkező a tapasztalatom vele: A régi hagyományos fülesek mindig kiestek a fülemből és sokszor kényelmetlenek voltak, ezt meg szinte észre sem veszem, hogy a fülemben van és nem is jön ki a fülemből bármit csinálok, kivéve ha húzódik a kábel.
[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
válasz asadasad22 #973 üzenetére
Akkor itt leszek egy élő példa. 1 év után öcsém cx300-ának a kábelén a szigetelés megszakadt. Gondolom mivel szlikon alapú, nem fogta meg semmilye ragasztó. Most egy tollbetét van spirálisan megvágva, az "rátekerve" a szakadt részre, és a közte levő hézag kitöltve szilikonkaucsukkal Igazi homemade megoldás. Elvágni, forrasztani, és zsugorcsövezni lenne az igazi megoldás, de ahhoz lusta vagyok.
Mellesleg cx300-tól fizikailag rosszul vagyok. Viszket a fülem,folyamatos nyelési kényszerem van, pedig a legkisebb dugó van rajta.Beszállok a tulajok közé. 24-e óta van meg a djágaság, és eddig nagyon bejön. Első saját oprendszeres telefon így mindent most tanulok. Ami idegesít hogy a navi gyűrű használata közben a bumszli ujjaimmal néha lefele helyett a lefele+töröl gombot nyomok, oldalra helyett oldalra+menu vagy oldalra+telefonköny-et.
Motoroláról telefonkönyv átvitele katasztrófa volt, gyakorlatilag minden számot és nevet kézzel kellett javítanom, mert amik nem +36-os formátumban voltak oda nem vitt semmit. Egy fél napom ráment az egészre, majd másik negyed arra hogy rutinosabban újrakezdjem, mert szinkonizálásnál az outlook telefonkönyvét írta felül a telefonéval, amiben nem volt semmi. Beállítások, és szüttyügések árán, végül a motorola telefonkönyvét is szinkronizáltam az outlookkal, így mindkét telefonon ugyanaz van.
Amit nem értek, hogy egészen addig, míg a telefonban levő telefonkönyvben nem változtattam valamit, nem volt hajlandó a bejövő hívásokhoz nevet társítani. csak a számot írta ki.Ami még zavar, hogy pl a visual radio csak szolgáltatói hálózaton működik, szóval a rádióadók beállításait, és neveit nem lehet pl wifin leszedni. Jó, persze 8Kb adatba senki nem halt még bele, de ha valaki a számfelismerés részét is szeretné használni, annak zsebbe kell nyúlnia.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
riszter
senior tag
válasz asadasad22 #972 üzenetére
Köszi a választ, akkor hála az égnek nem, hogy nem a kosst vettem meg! Az pedig biztos, hogy egy telefon zenelejátszó szoftvere jelenleg nem szól úgy, mint egy külön mp-é. Viszont a telefon, az mindig nálam van és egy ilyen fülessel azért ha "duzzogva" is, de elhallgatom rajta a kis zenéimet!
Vivere militare est
-
Atlantis
veterán
válasz asadasad22 #973 üzenetére
Csatlakozom, nagyon jól bírja a nyúzást a CX300. A HPM-70 egy-két hónapnál tovább nem bírta nálam, a CX már 1,5 éve bírja az igénybevételt.
Az már kérdés, hogy szerintem telefon nem képes soha úgy szólni, mint egy külső lejátszó, de ebbe ne menjünk bele. Távirányító nélkül meg még idegesítő is, azzal együtt meg hosszú a madzag.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
asadasad22
őstag
Jah, a cx kábeljét illetően: Nem fog az eltörni sehol szerintem. Én még senkitől nem hallottam, hogy eltörött volna. Nagyon strapa kis kábel, mindenki dícséri szinte, jó kis anyagból van csinálva, több Sony füles kábelje szétfoszladozik, de ez kibír mindent
[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
Én talán mondhatom, hogy viszonylag rendszeres látogatója vagyok az itteni fülhallgatós/Sennhesier-es topicnak. Nagyon jól választottál, a CX300 úgy veri oda a Koss-t, hogy az valami eszméletlen, hatalmas a különbség a kettő között (pedig a Koss sem olyan rossz a sima fülesekhez képest). A CX300 is kicsit kiemeli a basszust, de a Koss-ról olyanokat hallottam, hogy annak csak basszusa van szinte és amúgy szarul szól minden tartományban, legalábbis egy CX300-tól sehol nincsen. Aki pedig azt az AKG-t kipróbálta, eleinte dícsérte, hogy milyen jól szól, aztán rájött, hogy túlságosan eltúlozza a basszust így meg is hirdette eladásra még aznap, hogy visszatértjen a jó öreg CX300-hoz.
E51-em nekem még nincsen, csak CX300-am egy Sony Walkman-el, még nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy E51-et veszek (ott van lehetőségnek még mindig az a Meizu M8), de ha ilyet veszek, sztem továbbra is inkább Walkman-en hallgatok zenét, elvégre azt arra találták ki, 50 óráig bírja, és biztosan jobban szól. De CX300-al sztem még egy sima telefonon is egészen jó élmény lehet a zenehallgatás. -
riszter
senior tag
Szívesen! Amúgy nekem ennyit bőven megért (bár örültem volna neki, ha ez van alapból a gyári füles helyett a dobozban!), még ezzel is szemeztem: http://www.pixmania.com/hu/hu/638405/art/akg/k324p-fejhallgato-feher.html de a szfvári MM-ban 19ezer volt! Annyival szerintem nem ér többet! Hiába van mellette frekvencia: 12-23500Hz, míg a sennheiser 18-21000Hz! Szerintem azt a különbséget kevesen hallják.
[ Szerkesztve ]
Vivere militare est
-
Pompi
MODERÁTOR
Én pont azon vacilálok, hogy 2.5 vagy 3.5-ös jackkel vegyem. Azt hiszem maradok a 2.5-nél, mert leginkább a telefonnal fogom használni és veszek egy 2.5->3.5 átalakítót ha mással szeretném. Örülök, hogy beszámoltál a telefon és a füles "együttműködéséről", így még biztosabb vagyok benne, hogy megéri "komolyabb" fülest venni a telefonhoz.
Feel Good Inc.
-
riszter
senior tag
válasz asadasad22 #962 üzenetére
Ehhez hozzászólva, szerintem nem a fémes felület fogja megadni magát előbb, hanem a műanyag! Nálam már most kezd fényesedni a sarkoknál 9 nap után!!! Dehát használati eszköz ez is, bármennyire is óvom....
Vivere militare est
-
riszter
senior tag
Bocs, lassú voltam.
Vivere militare est
-
riszter
senior tag
Hello!
Ma vettem egy fülhallgatót az e51-hez, mert a gyári az minősíthetetlen volt a sony walkman-hez szokott fülemnek!
A MM-ban kettőre szűkítettem a kört, egy sennheiser cx300-ra és egy koss-ra (nem tudom a típust fejből). Végül a sennheiser-t választottam, mivel ezt mostanában több helyen láttam dícsérni és különben mindkettő azonos árban volt: 9ezer ft-És akkor a hatás:
Hát én ekkorát szólni ilyen kis fülhallgatót, ilyen tisztán és torzulás nélkül maximum hangerőn még soha nem hallottam, pedig két éve sony hpm-70 -es fülest használok!! Ez valami hatalmas! Brutális basszus! Megértem, hogy dícsérik! És megérte a pénzét. Csak attól tartok, hogy (elnézve a kábel vastagságát főleg a füles bemeneténél) el fog törni a kábel valahol! Valahogy nagyon törékenynek tűnik az egész. Valaki tud mondani véleményt az élettartamáról, aki ilyet használ huzamosabb ideje??Vivere militare est
-
asadasad22
őstag
válasz greeneye166 #50 üzenetére
Ehhez hozzászólva: Ez sztetek mennyire igaz, hogy elhasználódik hamar? Tudtommal rozsdamentes acéllal van borítva, az meg nem használódik el egyhamar, nemde?
-
icram45
csendes tag
Nektek nem csinál oylat a telefon kijelzője, hogy hullámzik? Nekem néha olyat csinál, hogy nézem a kijelzőt, és látom, hogy kicsit vibrál vagy hullámzik, alig észrevehetően, de mégis zavaró kicsit.
-
maestro_z
tag
Láma kérdés.
Próbálta már valaki ezt, vagy bármelyik USB csatis telot összekötni USB csatis autórádióval?
Ha igen a telefonban lévő memkártyáról lejátsza a rajta lévő mp3-at?[ Szerkesztve ]
'' Én már régen gyémánt voltam amikor téged még csak csiszoltak!''
-
1010
őstag
válasz asadasad22 #957 üzenetére
igegesitő volt ,kicsik a gombjai
rossz kezelhetőség,és mindig kiállt a zsebemből mintha egy szappan lett volna nálam
-
asadasad22
őstag
Mért akartad ennyire elpusztítani? Újat akartál helyette aztán kellett valami kifogás?
A Siemens-ek valóban eléggé jól bírják. Volt nekem C55-öm, mai napig semmi baja, kb 5 éves. Van egy C35 is a családban, az nem is tudom, talán 8 éves lehet, és semmi baja azt leszámítva, hogy az aksija ennyi év után kritikán aluli teljesítményt nyújt. Most pedig a több, mint 3 éves C65-öt használom, bár nemsokmindenre, ez is kifogástalan állapotban van. Siemens-nél tudhattak valamit Viszont ha az E51-el gyorsan el akarsz bánni, neház dolgod lesz sztem, főleg az acélborítás miatt -
1010
őstag
válasz Viktor0610 #954 üzenetére
hát csak felszakadtak a régi sebek és eszembe jutott mien messzire jutottam.
-
Antonio
senior tag
hát igen igen a simens MT50 elég strapabíró egy jószág ha aksija bírná, szerintem örökkévalóságig menne ...
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
MODERÁTOR
-
1010
őstag
-
Antonio
senior tag
köszönöm,
iszonyatossan sok szerteágazó beállítás/lehetőség/tudás van, pláne 5 éves telefonomhoz képest, elltart egy ideig míg felfedezem/magamévá teszem ....
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
rekid
addikt
Hi!
Vegigolvastam ezt a kedves kis 1000hsz-t
Mar cikk elolvasasa utan tudtam h nekem ez kell. Anno ugyan igy hasaltam a 6630nál (azota is ezt hasznalom immar 2 eve) ebben minden bennevan ami a mostanibol hianyzik jee. mellesleg anno ezt gsmstudional vettem es soha semmi baja nem volt. pedig kulfoldi. times elolapbol meg abbol itelve h frissitesnel produkt kodot kellett atirnom magyar nyelvert.A 3 nap 2 ejszakas uzemido milyen kijelzofenyeronel valosult meg?
Telefonhoz mekkora memoriakártya jar alapbol? (felteve ha van)Van a forumon olyan topic anhol boltokrol lehet velemenyt irni? (en nem talaltam vszinu en vagyok lama) Rengeteg hsz iranyul arra hol erdemes megvenni ki milyen tapasztalattal van adott boltokrol. EZ eleg sokat segitene sok mobil vasarlonak
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Antonio
senior tag
sziasztok,
én is egy E51 boldog tulajdonosa vagyok, most ismerkedek vele Simens MT50-es után dimenzóugrás
láma kérdés hol lehet beállítani/megnézni hogy szumma mennyit tartozkodtam a neten adatmennyiség szempontjából (jó jobb felül látom az éppen aktuális adatokat) tudjam pénzbe hol járok ... nem szeretnék hónap végén nagy számlát kapni
1.2 Ft /10 kb os a tarifám
nem a telefonon fogok netezni de néha jól jön ...a válszat majd a telefonon megnézem megyek rokonlátogatásra
köszi
-
b1robert
csendes tag
Igen létrehoztam egy új hozzáférési pontot a csatlakozás menüpontba,a kapcs.kezelőben az SMC (infrastruktura) wlan elérhetőségnél az opciókban a hozzáférési pont megadva.
Ekkor létre jött egy SMC(01) elérhetőség.Ebben indítnám a böngetőt,és az átjáró itt.sem válaszol.A pc-n a vez.nélküli beállításoknál,a "barmely rendelkezésre álló hálózat (lehetőleg ho.férési ponttal)" van beállítva. -
ZX7
tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy a pannonnál mikortól lesz kapható?
alkalmaz,elhárít,improvizál
-
b1robert
csendes tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Itt az utcában 3 WLAN hálót is megfog a teló úgy hogy azt szemmel nem lehet követni Ebből 2 kódolt A harmadik az én SMC-routerem, ami nyilt. Mégis a web böngető megnyitásra az "átjáró nem válaszol" szöveg mosolyog.Vmikor egy Samsung i750-es windows telót már sikerült összeakasztanom vele.
Ha van már erre megoldás a topic-ban mutassatok rá, megkeresem.Köszönöm! -
SeatZola
őstag
Most próbálom a telefonon a netezést Wlan-on keresztül. Most is a telóról írók. A PH például teljesen jól olvasható.
Rappi
-
Pompi
MODERÁTOR
Pici kutatómunka, hátha más is járt már így, vagyis a kereső használata: bal oldalon felül beírod, hogy tanusítvány. Kiindulásnak biztosan jó lesz.
Feel Good Inc.
-
S4m
csendes tag
nah tegnap óta énis e51tulaj lettem
de:
miért van az, h ha telepitenék vmit, azt irja ki: tanusitvány hiba? ezt hogy lehet orvosolni??
köszi előreisHouston, we have a problem!
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz eldiablo #935 üzenetére
Nálunk eddig bizonyított a Másoló:
N70 -> N80
3650 -> E61Nem vagyok Oxygen ügynök , az sem tökéletes cucc, de talán egy fokkal jobb, mint a PC Suite.
Egyébként pár hete még az N80, E51 között műveltem egy olyat, hogy az Oxygen-ből az N80 kontaktokat kiraktam txt-be, onnan Outlook Expressbe, majd onnan a Motorola Phone Tools-szal egy V3-ba - tehát még egy ilyet (N80->V3) át lehet hidalni.
Feel Good Inc.
-
addikt
Igen,csak az érdekes az,hogy Moto V525-ről is simán átmentek a nevek P910i-re.Egyébként a 2 S60as dolog nem müködik,ugyanis 3650-ről E65-re sem mentek át a tételek az elöbb említett másoló nevü alkamazással sem.
Ígérem egyszer kipróbálom az Oxgene Phone Manager for Symbian Phones-t -
Pompi
MODERÁTOR
válasz eldiablo #933 üzenetére
"Anno P910i-ről P990i-re kb1,5percig tartott a müvelet,"
Ez két S60-as telefonnal is így van. A már emlegetett másoló nevü alkalmazás kell hozzá."viszont P9xxi-ről nem tudtam csak egyenként átküldeni a telefonkönyvet E65-re."
A Oxgene Phone Manager for Symbian Phones progival ment volna ez is percek alatt
Sőt ha van a talonban egy sima Oxygen Phone Manager is, akkor 6230-ról, vagy bármelyik S40-es telóról mehet ugyanez.Feel Good Inc.
-
addikt
Ezzel mi is meg szenvedtünk és végül nem is sikerült,pedig mi apóssal csak a telefonkönyvet akartuk át tenni 6230i-ről N95-re.
Anno P910i-ről P990i-re kb1,5percig tartott a müvelet,viszont P9xxi-ről nem tudtam csak egyenként átküldeni a telefonkönyvet E65-re.[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Feel Good Inc.
-
Osiris
őstag
Közben megtaláltam a "skype klienst", de ez tud msn-t és minden mást is egyszerre kezelni. wifin keresztül is
-
Osiris
őstag
E51-re várható skype kliens?
-
adamsys
tag
Sziasztok!
A topik indulása óta szemlélője vagyok az itt zajló eseményeknek és témáknak, sőt, ma én is E51 owner lettem
Egy problémám azonban rögtön akadt: a régi Nokia 6230-asomról szeretnék minél több dolgot átvinni, a legfontosabbak az sms-eim lennének (Beérkezett üzenetek mappában). Arra azonban nem tudok rájönni hogy hogyan is lehetne átmásolni ezeket az E51-re (olvasható formátumban), mert sajna a biztonsági mentéssel nem jutott át egy sem. Sőt, úgy is próbáltam, hogy mindkét telót felcsatoltam bluetooth-al a gépre és Nokia PC Suite-tal próbáltam direktbe copy-zni, de nem engedte. Azt is próbáltam végső elkeseredésemben, hogy 6230-ról lehúztam a gépre egy mappába őket (ahol minden üzi egy .vmg fájlba képződött le), de miután az E51 egy mappájába áthúztam és fájlkezelőben meg akartam nyitni őket, akkor kiírta, hogy ismeretlen fájlformátum... Kezdek kifogyni az ötletekből, segítsetek kérlek!Köszönöm, és további kellemes karácsonyt!
üdv,
"And now for something completely different!"
-
Joe bácsi
őstag
válasz asadasad22 #925 üzenetére
2 év garisat nem kapsz olcsóbban!!!
Vagy várj............., vegyél 1 év múlva és akkor 55 körül lesz az ára.[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Itt meg 10.990 Huf!!! [link]
A Nokia honlapján nézz körül, h. mit jelent a 2 év gari. Mennyire mi vonatkozik.
Mi van a 20 évvel???
Ja, h. nem Sennheisert akarsz.............! (Így írják ám helyesen! ) Mindenki ezt isteníti....És itt a pont!!!
[ Szerkesztve ]
-
Attila79
tag
Boldog karácsonyt!
-
Joe bácsi
őstag
válasz asadasad22 #916 üzenetére
De van 75 alatt 2 év garival. ujgsm.hu 71 rugó!
[ Szerkesztve ]
-
SeatZola
őstag
Minden kedves topictársamnak és minden Nokia E51 tulajnak Békés Boldog Karácsonyt kívánok!
Rappi
-
Joe bácsi
őstag
-
Joe bácsi
őstag
válasz asadasad22 #907 üzenetére
Itt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Nem lehet. Alapból biztosan nem, lehet van rá valamilyen külső program, de nem kerestem még ilyet. Az olyan alkalmazásoknál ahol fontos, hogy interaktivitás nélkül is menjen a kijelző folyamatosan (pl. navigáció), bele szoktak tenni a programba ilyen opciót.
BTW 90 másodperc alatt nem olvasol el egy kijelzőnyi szöveget, hogy aztán lapozz és újra induljon a 90mp?
Feel Good Inc.
-
asadasad22
őstag
Hol a legolcsóbb amúgy ahol rendes 2éves gari van rá?
-
1010
őstag
válasz asadasad22 #901 üzenetére
benn voltam egy nagy mobilos cég üzletében
a híres adapterért amivel lehet 3,5 jack dugót használni
és mivel még nagyon új a készülék az eladó is megnézte
és ahogy kereste a hozzá való dolgokat
ő is nézett egyet,de náluk 2év karival lehet kapni a telt
gondolom az aksira is jár min 1év gari
amit sztem aksi estében nem érdemes elhagyni
-
Pompi
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest