Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman83
tag
Szerintem nem a kijelző átmérőjével szokott gond lenni, hanem a rá írt szoftverrel, hogyan töri, mekkora beűméretet használ, stb... Néztem rajta oldalakat, semmi bánatom nem volt velük. Véleményem szerint a web egy ilyen cuccon csak arra kell, ha valami fontos infót meg akarunk nézni, nem olvasgatni akarunk ezen, mer ott már tök mind1 hogy 2 vagy 2,5 col, ez nem erre van. Amire igazán jó: msn, email. Fogsz egy telefon méretű telefont a kezedben, amit zsebre dobsz, telefonnak használod, de ha kell és van háló, simán használod rajta ezeket. Pl beülsz egy netkávézóba és nem balanszozol a laptopoddal, csak fogsz egy fülest és skypeolsz vagy msn-ezel, szerintem erre zseniális. Egy böngészőt láttam ami valóban használható volt netezésre, az az iPhone-é. Addig imádtam amíg le nem akartam tölteni valamit a netről...
Mer mást semmit nem tudott.
Szóval web böngészésre ezek nem valók, csak arra hogy előkeress valami infót, amúgy valahol mindig szarul tördelik az oldalt, valamit nem hoznak be, próbálj csak egy youtube-ot vagy banki oldalt megnyini... (nagy vágy, és?).
Viszont dobsz rá egy torrent klienst és amíg megeszed a szenyád a netkávézóban lerántasz egy albumot a hazasétára, erre zseniális... -
MLaca
őstag
szíved joga olyan terméket használni, amilyet csak akarsz - én a saját véleményemet írtam le, s én NEM veszek olyan telefont, melynek értéke 1 fölött van. pont azért, mert rengeteg más káros hatás is ér az életben, nem kell még plusz egyel terhelni a szervezetet. de szigorúan csak szerintem. ráadásul én sokat használom a telefont, vannak néha félórás hívásaim is. ezek végén már amúgy is zsibong a fejem, pedig a telefonom 0,58 körüli SAR értékkel bír. hosszú beszélgetések alatt lehet érezni a magas sugárzás hatását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest