- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
ronaldo #14753 üzenetére
Van egy 3,5 éves Panasonic VS3-am. Na annak rettentően felpúposodott az akksija. És nagyon keveset is bírja már. Szóval a kettő elég érezhetően összefügg.
Viszont a helyedben akkor már nem sajnálnám azt az 5k-t egy új akksira ha még sokáig szeretnéd használni a telefonod. Amúgy emlékeim szerint 6 hónap garancia van rá. -
danaudio
aktív tag
válasz
ronaldo #5804 üzenetére
hozzátenném hogy symbiansigned-on anno is mindent szignóztak amit akartál, teljesen mindegy hogy káros program volt vagy sem, igazából mindenre adták a cer-t, és amikor telepítetted telefonodra, elfogadta hogy megbízható a progi, pedig nem feltétlenül az. Ugyan ez történik szignózás kikerülésekor, csak épp 100* egyszerűbb, mert ha egyszer megcsinálod a hacket, többször semmit nem kell...
ergo symbiansigned fölösleges, nem éri meg azzal szenvedni...
jah és mellesleg ha rendes email címmel regeltél, még nem kapsz hozzáférést cer megszerzéséhez csak ha fizetsz egy évre 200 dollárt vagy vmi ilyesmi...nekem van accountom de semmire nem jó (már)
-
asadasad22
őstag
válasz
ronaldo #5804 üzenetére
szerintem ez elég régen lehetett, amikor még nem létezett ez a megoldás. amióta ez létezik, kb mindenki, aki kicsit is komolyabban foglalkozik a telefonjával és progikat telepít rá, megcsinálta a hacket. tényleg teljesen felesleges ilyen dolgokkal szenvedni.
nem minden esetben lenne hülyeség, ha lenne káros program s60v3-ra. ilyen a mai napig nincsen, mert aki ért annyira hozzá, hogy meghackeli, úgysem tenné fel, aki pedig nem ért hozzá és nem hackelte meg, az akkor sem tudná feltenni, ha akarná.. -
asadasad22
őstag
válasz
ronaldo #3305 üzenetére
ez senkinek sem szopóka. bűncselekmény? áá, jesszus
úgy korlátozzák le a hívást, ahogy akarják. a mi országunkba és még több országba ingyenes a hívás vezetékes vonalra, némelyikben mobilra is. ennek ők a tudatában vannak, mert ők találták ki, hogy így legyen. annyi korlátozás van, hogy hetente legfeljebb 300 percet lehet telefonálni. felesleegs ebben keresni az üzletpolitikát, én használom és ennyi elég. -
asadasad22
őstag
válasz
ronaldo #3288 üzenetére
amiről itt szó van, az a VoIP, ami annyit jelent, hogy pl WLAN hálózatok közelében egy SIP szolgáltatón keresztül (regisztrálni kell egyre) interneten keresztül nagyságrendekkel olcsóbban telefonálhatsz. több ilyen szolgáltatónál ingyenes a vezetékes számok hívása, és a többi (pl mobil) hívás is töredékébe kerül a sima hívásoknak. ilyen szolgáltató például a sipdiscount, voipdiscount, voipcheap. és abban is biztos vagyok, hogy (mivel nincs minenhol WLAN) ha adat alapon (2G/3G) hálón át csinálód forgalmi díjasan, és mobilt hívsz, így is a töredékét fizeted, mint amúgy és ilyen hálózat mindenhol van gyakorlatilag.
-
danaudio
aktív tag
válasz
ronaldo #3225 üzenetére
sehova, rögtön megnyitja őket. illetve persze letölti a cache-be(bár nagyobb file-oknál nemtudom mi van), de ahogy letöltötte, rögtön megnyitja, majd törli onnan. cache-ből meg csak a weblapok képeit tudod előbányászni maximum...
szal valahogy úgy működhet, mint amikor pl egy mailhez csatolt file-ra azt mondod hogy megtekintés.
-
-
danaudio
aktív tag
válasz
ronaldo #3213 üzenetére
ugyan ilyen okból leírtam hogy kell korábban ;)
smartgetet használd, más alternatíváról nem tudok, és az rendesen működik...fel kell hozzá rakni pythont igen, de az a lényeg, hogy ugyan arra a meghajtóra telepítsd pythont mint smartgetet és akkor menni fog.
leírtam azt is, hogyan szedd ki a címet opera mini segítségével...használd a keresőt.én is ezeket használom többnyire, mondjuk amikről a végén beszélsz, az mind felesleges...pdf+ 1000* jobb mint adobe, flashlite 3 dev. edition-höz még nincs semmi, zipre meg docra meg a legjobb X-plore.
azt a magyar-angol, angol magyar szótárat el tudnád küldeni mailben? -
-
-
nope
tag
Üdv!
Most regisztráltam, holnap E51 tulajdonos leszek (a T-től).
A cégemtől opciót kaptam egy általam szabadon választott T-s mobil vásárlására, már egy hónapja várok rá. Múlt hét pénteken, ha jól emlékszem az Aréna plázában láttam a vitrinben egyet ezüst (white steel) színben - a weben meg csak fekete van, ugye.
Hétfőn el lett küldve az email az ügyfélmenedzserünknek: E51, ezüst színben. Kedden jött a visszaigazolás: E51 fekete, várható szállítás 20-a, csütörtök.
Kíváncsi vagyok, melyik szín fog érkezni, volt már korábban, hogy a szállítólevélen ezüst szerepelt, és feketét kaptunk (Samsung volt).
Szóval röviden a lényeg, hogy nekem még karácsony előtt lesz T-s 51-es.Üdv:
nope -
BeneJoe
tag
Itt már két külön kedvezményről van szó:
-"válts 3g-re": 10000ft lejön az árból, ha beviszel egy olvasható imei számú telefont.
-"web'n'walk": mobil internet csomag, álalában egy évre kell aláírni, vannak különféle csomagok, a net 80 az átlagos, 80 mega adatforgalom havonta, és kb 1800ft. Aktuális akció, hogy február végéig nem kell fizetni a sziolgáltatásért, ha aláírsz egy évet. Tehát két és fél hónap gyakorlatilag ingyen van. Ha előfizetsz a mobilinternetre, általában olcsóbban adják a telefonokat.
-
Pompi
nagyúr
"Mihez képest: "okostelefonhoz" mérten. Tudom, nem az, de ..."
Mi nem az? Ez okostelefon. Vagy félre értelek...
"így a telefonáláson meg az sms-en kívül másra is használná az ember."
Azért írtam amit írtam. Az elmúlt egy évben N80-at használtam, nem csak telefonálásra, és nekem elég volt. Nyilván jól jöhetne egy nagyobb kijelző is, de mivel eddig is ekkorával voltam el, ezután is megleszek velem, mert ami nagyobb kijelzős és tetszik az a duplájába kerül, annyit meg nem áldoznék most egy telefonra.
-
Pompi
nagyúr
Mihez képest ugye. Az N80 kijelzője, amiről váltok gyakorlatilag ugyanekkora volt, a más képarány miatt pár milliméterrel szélesebb, de a magassága ugyanez. Tehát ehhez képest nekem nem kicsi. Persze jó lenne egy 2,4+"-os kijelző nem mondom, de a következő teló ami nálam szóba jöhetne az az N95 8GB, viszont az meg kétszer annyiba kerül, ennyit most nem adnék egy telóért.
BTW ezen a 2 colon legalább nem lesz olyan "pixeles" a 240x320 a 352x416 után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Videós, mozgóképes topik
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged