Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyonnagy
csendes tag
Kösz a gyors választ!
Már 220.34.37 sem működik a HelloCarbide.
Pannonos vagyok, a 300-asra honnét, hogyan tudok frissíteni? A Nokia Software Updater, a fent megadott verziónál újabbat nem hoz le.
Még egy kérdés: a HelloOX.1.03-t is úgyan úgy szignózom mint a HelloOX.1.04-t (az OPDA .cer és .key állományokkal és a SISSigner alkalmazással)? -
nagyonnagy
csendes tag
válasz
Osiris #13364 üzenetére
Szia! E51-em van 220.34.37 software-rel. A HelloOX.1.04-gyel úgy jártam mint Te. Most csináltam egy hard reset-et. Mielőtt feltenném a HelloOX.1.03-t lenne pár kérdésem:
1. Te milyen software verzióra tetted fel a HelloOX.1.03-t?
2. Elötte fel kell-e tenni a mapsdrive-ot?
Kösz. -
nagyonnagy
csendes tag
Üdv mindenkinek, két hete van meg a kicsike (E51). Telefonról annyit, hogy: nagyon kiiráááály
Létezik-e a telefonhoz olyan AUDIO Adapter mikrofonnal mint az SE telefonoknál, hogy az egyik végét csatlakoztatom a telefonhoz a másik végén ott a mikrofon és egy 3,5 vagy 2,5 bemenet egy normális füleshez? -
nagyonnagy
csendes tag
válasz
HPEx20i16v #6180 üzenetére
Újonc vagyok GPS témakörben ezért kérem a segítséged/segítségeteket.
E51-hez akarok GPS vevőt vásárolni.
Milyet használtok v. ajánlotok? Miért pont azt (mik a hátrányai, előnyei)?
Pl. a Garmin Mobile XT, Navi Guide 5.0+2008 NT EU "sw csomag" használható-e más gyártók GPS-vevő egységeivel?
Előre is köszönöm a válaszaitokat! -
nagyonnagy
csendes tag
válasz
asadasad22 #6175 üzenetére
Szia, a Nokia leírásaiban mindehol azt láttam, hogy a teló 4 GB-ig bővíthető. Aláírásod alapján Te 8 GB-ig bővítetted.
Egyszerűen beletetted a 8Gigást és felismerte a teló vagy sw frissítést kellet végezni? Milyen memóriát tettél bele?
Én a Sandisk Mobile Ultra microSDHC-t néztem ki (Sandisk speckó alapján ez jó az E51-be).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest