- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomhod
őstag
imádom ezt a telót, nem akarom lecserélni ezekre a széles nagy telefonokra, pedig lehet itt az ideje lassan, nagyon halk. a haverom megcsinálta a sajátját, elviszem hozzá, kap egy esélyt
e52 is tuti, lehet olyan kellene egy új
-
izomhod
őstag
nekem
410.34.001
22.02.2010
rm-244
nokiae51(06)valakinek van ilyen?
-
izomhod
őstag
hali!
amikor bedugom a headsetet, akkor felajánl vagy 3 lehetőséget hogy heaset/music blabla és egy harmadik lehetőséget.
ezt sw frissítés óta csinálja.hogyan lehet beállítani, hogy mindig headsetként érzékelje?
köszi
-
izomhod
őstag
e51re hogy lehet nokia maps 2.0át feltenni? map uploaderrel nem megy a pc-suitban, mert ovimaps 3.0ás honlapot hoz be a böngésző
anno mintha lett volna fenn nekem 2.0+magyar térkép, na az kéne nekem
help pliz
-
izomhod
őstag
válasz rootkiller #16737 üzenetére
komoly váltás!
-
izomhod
őstag
válasz rootkiller #16732 üzenetére
aki elektromos dolgokkal kezd, az erre a sorsra jut
mi a baj a térképpel? ja látom, ehhez nem értek sajnos, nekem garmin van[ Szerkesztve ]
-
izomhod
őstag
200-as soft van a telómon, lehet bekavar az is
nyomtam egy hard resetet, akkor utana csatlakozni akartam, jött a hiba, hogy connection is not available. ujraindítottam, és láss csodát ment.
utána visszatettem rá a backup file-t, és megint jött a hibaüzenet. wifi nem megy tehát.jövő héten megy javításra más miatt, lesz sw frissítés is, remélem megoldja. mert így az elmentett fileokat nem tudom használni. vagy wifi, vagy telszámok
ha többet tudok, írok
üdv
-
izomhod
őstag
Ha backupolok e51en, azt a file-t, azt milyen nokiákra tudom visszatenni? Csak e51re?
-
izomhod
őstag
Most olvasom, hogy több embernél ha a backup file-t tették vissza, akkor nem ment a wifi. Szerintem nekem is ez van.
Valakinek volt már ilyen?
-
izomhod
őstag
válasz rootkiller #16725 üzenetére
köszi!
-
izomhod
őstag
heló!
"connection not avaiable" - ezt kapom bizonyos wifi hálózatokra csatlakozáskor. Laptop viszont rámegy. Hogy lehet ezt megjavítani?
Van olyan háló, amire rámegy, van amire nem,Másik kérdés: ha beírom a wifi key-t a telóba a titkosnál, azt hogy tudom módosítani, törölni?
Köszi
-
izomhod
őstag
Hali!
Milyen telók vannak, amik e51jhez hasonló árúak és tudásúak?
Köszi -
izomhod
őstag
az e51et szeretném meghagyni póttelefonnak, vagy a családban ezért gondolom, hogy megcsináltatom
-
izomhod
őstag
válasz bikkamokka #16663 üzenetére
úgy döntöttem, hogy megcsináltatom a nokiásokkal, 6500 ft lesz azt mondták
keret+bill panel vagy mimost gondolkodom egy másik telóban, egy alap androidos, vodafone 845, az e51 mg megmarad a családban
valaki esetleg tud véleményt mondani a cseréről? ne? de?
-
izomhod
őstag
válasz Dexter68 #16660 üzenetére
köszi, meglesem mit tud
voltam ma a szervizben, és mivel a hátsó keret vagy mi meg van törve a telómban, nem kezdtek hozzá a hangszóró cseréjéhez ( ha leveszik az akksifedelet, középtájt a csavarok mellett el van repedve a ház)
ja, és a billentyűpanelem is cserére szorul, be van ázva, a felvevőgombom sem működikaz garin kívüli alkatrészeket is igényel, 6500 ftba kerülne (a hangszóró ebben ninics benne, de az garis lenne)
szerintetek fizessem ki, vagy vigyem el gsm boltba, és ott kókányoljanak vele?
fél éven belül jó lenne egy másik teló, de etz megtartanám backupnak, jó lenne amit lehet még gariban csinálni (magyar menüt+sw frissítést is csinálnának)
köszi -
izomhod
őstag
sziasztok!
milyen headsetet ajánlanátok, ami hasonló, mint a gyári stereo? zenehallgatásra és beszlégetésre.
ma viszem kitisztíttatni a hangszróját, mert halkan hallom a másik felet. gariban ingyen cserélik állítólag. meddig tart vajon, amíg újra elő nem jön a probléma?
köszi
-
izomhod
őstag
sziasztok!
lemerült a telóm, feltettem tölteni.
egy óra múlva próbáltam bekapcsolni, de nem ment. a balfelső fehér lámpa felvillan, kicsit rezeg is a teló, de semmi. megy bele az áram, mert amikor bedugom, szürke lesz a képernyő. áram alatt is próbáltam bekapcsolni, de semmi.
(egyszer ha levettem a töltőről, halvány nokia feliratot láttam a képernyőn)tipp, hogy mi lehet vele?
ja kivettem és vissza is tettem az akksit.
köszi
-
izomhod
őstag
hali!
holnap cseréltetem gariban a hangszórót, mert halkan hallom a másik felet
ott kell hagyni a telót, gondoltam, hogy leszedem róla a dolgokat, ne nézhessenek bele a dolgaimban a szervizben. ps suittal lementettem ami kell.csinálok rá majd egy hard resetet, hadd tisztuljon a gép
de ha visszateszem a dolgokat pcsuittal, akkor nem ugyanott vagyok, ahol szerviz előtt voltam?
köszi
ja még valami sw-t frissíteni a pcsuittal csináljam, vagy mondjam a szervizben, hogy azt is csinálják meg? 2éves sw van rajta kb
[ Szerkesztve ]
-
izomhod
őstag
helo!
e51hez usb-s töltő létezik, hogy géptől tudjam tölteni?
-
izomhod
őstag
hanghíváshoz programot tudtok?
nagyon gyér a gyári hanghívás funkció. olyan kéne, ahol az ÉN hangomat ismeri fel, és hangsúlyomat.
köszi
-
izomhod
őstag
gps vevőt keresek e51hez, mit ajánlotok?
-
izomhod
őstag
válasz tariattila #16330 üzenetére
a skype kliens nem is csúszik, mint pl nekem a fring
-
izomhod
őstag
heló!
hanghívást hogy lehet programozni a telóra?
azt tudom, hogy ha bemondom a kontaktot, ahogy le van írva, akkor hív, de én úgy szeretném, hogy pl Kovács Józsefet a KAKA szó bemondása után hívja.
vagy ilyesmi
[ Szerkesztve ]
-
izomhod
őstag
halihó!
e51 + garmin + nokia ld-3w gps vevő
meghatározza a helyem, de ha mozgok, nem mozog a sebességmérő, mintha nem is mennék. kilépek, belépek, mutatja az új pozíciót, de nem megy a sebesség ismét. teló, vevő is ujraindítva, nem segít.
szerintetek mitől lehet?
és az, hogy bizonyos (telkönyvben lévő) számot, ha hív, nem jelez ki?
üdv
-
izomhod
őstag
sziasztok!
leszedtem a skype honlapjáról a symbianos klienst
ha elindítom, wifit keres. megmondom neki, hogy meólgyik ap-re csatlakozzon.
de néha kiírja, hogyha 3g-t használ, a szolgáltató levonhat manit. nekem nincs is bekapcsolva a 3g.gondolom ez csak tájékoztató, nem?
a tavalyi fringgel nekem csúszik a hang, zavaróan
ennél is, de csak nagyon kicsit, nem zavaró, viszont nem hallom olyan jól a másik felet, mint fringgel
valakinek van ez a skype mobile fenn?
üdv
-
izomhod
őstag
sziasztok!
van egy laptopom, wifi nuku.
hogy tudom megcsinálni, hogy a telefonnal valahogy netet varázsoljak rá?
gondolom kell egy wifi adapter a gépbe, vagy acces point, vagy nem tudom, nem értek hozzáa lakásban van net az asztali gépen, és ha jól pozicionálok, tudok fogni wifi jelet.
tudom, hogy a telón is lehet netezni, de a laptopra akarom átlőni minél kevesebb költséggel.
köszi
-
izomhod
őstag
200as nekem is tökéletes, pedig van fenn ez-az
-
izomhod
őstag
magyar t9-et a tudomány jelenlegi állása szerint tudok bele tenni németo-ban vásárolt független telómba úgy, hogy a gari is megmaradjon?
-
izomhod
őstag
az első, vagy a 4. sorban van a sw verziója? *#0000# et ütöttem be
-
izomhod
őstag
[ Szerkesztve ]
-
izomhod
őstag
ha már fw:
200ast érdemes cserélnem? tökéletesen működik, nincs vele bajom
-
izomhod
őstag
Sziasztok!
kaptam ma kölcsön egy nokia gps vevőt, van egy két kérdésem ezzel kapcsolatban:
tools-settings-general-positioning-pos methods
itt van 2. bluetooth gps és
network basedmire való ez a 2 a gps belövésénél? mindkettőt ki lehet pipálni, nálam most mind2 ki van.
amikor elindítom a nokia maps-t, ezt írja: network usage disabled. You can enable it from application settings (egyébként működik jóla n maps)
a google earth viszont hiába talál műholdat, a térképet nem tudja nekem alárajzolni, ha nincs wifi, jól gondolom?
a garminnal még küzdök
üdv: izom
-
izomhod
őstag
adtok egy linket, ahonnan vagy a pdf+t le tudom húzni?
köszi
-
izomhod
őstag
sziasztok!
egy 14 megás pdf-et szeretnék megnyitni a telóval, de azt írja, hogy nincs elég memória
mindenből kilépek, akkor sincs.
memkarin van a dokumentum, ha telóra teszem, akkor is ezt mondja
jaj, mit tegyek?
-
izomhod
őstag
simkártyaolvasó van külön e51-hez? esetleg innen valakinek van bontva? az enyémnek beesett 2 kis fém bigyója, és nem olvassa a simet.
-
izomhod
őstag
e51ből a simkártyaolvasó kiszedhető? cserélhető? nincs valakinek feleslegben?
köszi
-
izomhod
őstag
sziasztok!
olyan progit keresek, ami kiírja az aznapi névnapot
köszi
-
izomhod
őstag
a simkártyaolvasó tömkrement az e51-emben
a mobilos azt mondta, hogy max 5-6rongyből megcsinálja egy hét alatt
szerintetek sok, vagy elfogadható ár ez?
-
izomhod
őstag
válasz old rocker #13565 üzenetére
a memóriakártya nekem ki-be ki-be (be kell nyomni, kijön a vége, és ki tudod venni) , az megy simán
de a sim.. ha megjavul a telóm, berakom, többet ki nem veszem
-
izomhod
őstag
válasz Napfénysüti #13560 üzenetére
egy 60.000 ftos telefonnál azért ne legyen már ilyen gond...
a régi telóknál ez olyan jól meg volt csinálva
a sim működik amúgy, szerencsére nem volt igaza a nokia szervizesnek
-
izomhod
őstag
üdv az e51 tulajoknak!
hétvégén ki akartam venni a simkártyát a helyéről, nehezen kijött 4-5 mm-t, de tovább nem. próbálgatta más is, nem ment. nekiálltam csipesszel, csak a kártyámat karistoltam össze, ugyhogy az kuka. ez mindegy is.. elvittem a nokia szervizbe, ott bezzeg egyből kiszedték kézzel
viszont a kis 6 lábú sim érzékelőből 2 láb besüllyedt, nem érzékeli a kártyákat, offline módban indul a gép.
azt mondták, hogy ha elküldik pestre, 95%, hogy ugrik a gari, lehet jobb lenne mobilosnál megcsináltatni, valószínűleg nem horror összeg,
szerintetek mi legyen? mert ha a mobilos olyan jól megcsinálja, akkor a 2 év gari sem ugrik, és csak olcsóbb lesz.
-
izomhod
őstag
ezt mutatja a telóm, ezek mit jelentenek?
200.34.36.
24-04-2008 (ezt tudom
rm-244
nokia e51 (276.01)a google earth néha kiírja, hogy not enough memory, ilyenkor mit tudok vele csinálni?az ikonok jobbfelső sarkában az a kis karika az azt jelenti, hogy az az alkalmazás fut, eszi a memoriat?
-
izomhod
őstag
halihó!
magyar t9et garivesztés nélkül fel lehet tenni valahogy ingyé?
annyira nem lényeg,de neha jol jonne.
-
izomhod
őstag
válasz peugeotmate #12357 üzenetére
Nekem megy
Grundig tv-t kapcsolgatok vele a hotel halljaban,a nemeteknek nem tetszik,mert meccs van kozben
Olyan 4-5 mrol viszi,de csak szembol,oldalrol nem.
A settings/direction nalam left,auton nem is probaltam.
Amugy nekem tobb grundig tipus van, de wlanon talal még csomot. Probalgassatok, lehet nem mindig az a tipus a megfelelo,amelyik a neve alapjan illene markan belul.
Amugy nem sok haszna van,meg kenyelmetlen.
-
izomhod
őstag
Az irremote csak netkapcsolattal megy? Mukodik mar amugy frankon.
-
izomhod
őstag
hali!
Irremote nem akar elindulni,ha be van kapcsolva az infra
Orient leften van.
Honlaprol toltottem
Mibaja lehet?
Koszi
-
izomhod
őstag
Hali!
Olvastam,hogy a gapmin shift problemat okozhat,tomtom nem fedi egesz mo-t, gmapsnak kapcsolat kell.
Offline mo terkepet mit ajanlotok,ami ingyenes?Ja,haverom szerint taviranyitot lehet csinalni a telobol,de szerintem szivat. Vagy nem?
Bt bill milyen árban kaphato hozza?
Koszi
-
izomhod
őstag
En 200 euroert vettem itt nemetorszagban az e51-est uj,fuggetlen,2év garival.
Az jo ar?
-
izomhod
őstag
Milyen progival lehet az avit, mpeget telora konvertalni? Egy 700megás film hany mega lesz igy kb?
Van erre a telora bluetoothos snake,vagy mario?
-
izomhod
őstag
Hogy tudom lementeni egy honlap tartalmát a telóra? Akar htmlbe,vagy txt formatumba?
Jó fajlkezelot,és zenelejatszót is keresek.
Telorol netezek most,amugy visszaolvasnék.
Köszi
-
izomhod
őstag
Sziasztok!
Wifi netezest szeretnem biztonsagosabbá tenni e51 alol,mit ajanlotok?
Szallodaban igy van net.
Ugyes telo amugy, eddig csak dicserni tudom.
-
izomhod
őstag
Sziasztok!
A fring egybe kezeli a skypeot es az msnt? Msnen belül van nekem olyan,hogy skype out call,pedig nincs is felveve az emberke szkajpra.A masik,hogy magyar menut,t9et mennyiert tesznek a keszulekbe? Nemetorszagbam vettem,uj,2ev gari,fuggetlen.
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pentax DSLR topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest