Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
válasz
Windex #13897 üzenetére
Szia,
6os torx csavarhuzó kell hozzá és például az Obiban is árulnak ilyet cirka egy ezresért. Én az ebayről rendeltem előlapot 2600-ért és eddig jól bírja! De ha eredetit akarsz, akkor érdemes a vaterán is körülnézni (de vigyázz, nehogy átverjenek!). 4500-ért már ki lehet fogni ott is eredetit (elvileg legalábbis)... -
válasz
Windex #13897 üzenetére
Előlapot szerinem a Gigatelnél lenne érdemes.
-
Qru
MODERÁTOR
KOSS KSC50-et használok, nagyon jó füles. Könnyű, és nagyon jól szól. Van benne rendes basszus és veri a Sony hifi fülesemet is minőségben. Memó kártyából sztem mindegy a márka, E51 eszik mindent (én pl Nokia-ás memóriakártyát használok, mert ilyet tudtam szerezni olcsón innen az apróról).
-
Napfénysüti
nagyúr
Biztos kevés kraftot nyomott a kisebb
Nekem a két menüválasztó gomb kényelmetlen kissé,de megszokható. Csak csinálhatták volna valamivel vastagabbra is.
Tudja valaki hogy a bluetooth-on át küldött fájlokat hova tárolja a készülék? Nem a beérkező üzenetekre gondoltam,hanem hogy azok pontosan milyen könyvtárban vannak.
-
asadasad22
őstag
azért még várd meg, amíg kiküldik a számlát/kérdezd le az egyenleged, lehet, hogy valami csomagod mégis volt, vagy hogy a sima csomagod mellett olcsóbb a net, csak mint legrosszabb eshetőséget írtam. én egyszer próbáltam ki a netet (ráadásul tudatosan), 2 megát neteztem, erre le is vonta szépen a 2ezret. volt mondjuk itt olyan is, aki véletlenül torrentet futatott és gigákat netezett el, nem egy olcsó mulatság. az pedig hihetetlen, hogy a csomag nélküli árak nem normálisak, csodálkozok, hogy hogy lehet pofájuk ilyen árakat kérni. nem is extra szolgáltatás, ey modernebb készülékkel pár gombnyomással 30-40ezret el lehet cseszni vele. ott azért a díjszabásnál valami rohadtul nem stimmel, teljesen aránytalan.
-
asadasad22
őstag
ha semmilyen netcsomagod nem volt, akkor az alapcsomag t-nél a legdrágább, 13ft/10kb. igen, röhely, 1 kb drágább, mint 1 forint. 2 mega, bőven 2ezer felett van. (korábban egyébként kiszámoltam, hogy fullos HSDPA töltéssel 1 perc alatt 30-40ezres számlát lehet csinálni ezzel a csomaggal. gazdaságos, mi?
pannonnal sem sokkal olcsóbb egyébként. netcsomag nélkül netezni már-már öngyilkosság..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Chrome
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged