- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenk
aktív tag
válasz
gabor_01 #4394 üzenetére
Látni nem láttam, a Nokiások "erősködtek", hogy csak az Ő solar töltőjüket használjam. Ennyiben merült ki a "segítség" a Nokia-nál.
Amit Én nézelődtem, annak a paramétereik:
1.
Input 5V,800mAh
Output: 5V 0.5A/ 1A MAX
2.
Input 5V,800mAh
Output: 5V 0.5/0.8A
3.
DC-In: 4.5V--6V, 1A
DC-Out:
5V/ 1A;
5.0V/ 2A;
9.0V/ 1A
4.
In put: DC 5V 500mA
Out put: 4.5V/ 5.5V/ 6.5V/ 9V 800mA -
old rocker
veterán
válasz
gabor_01 #4223 üzenetére
Ha a szám látszik, annak két gyakorlati haszna lehet. Ebből a második - sajnos- elhanyagolható.
1. Valakinek a telefonszáma után érdeklődnek. Nem gyakran fordul elő, de olyankor hasznosabb, ha rögtön látható a szám.
2. Amióta 9 jegyűek a számok, szerintem az emberek túlnyomó többsége leszokott a telefonszámok memorizálásáról. Előtte még csak-csak észbe tartottam a családtagok telefonszámát; sőt, fiatalabb koromban, még a MÁV-nál egy "hétköznapi" emberhez viszonyítva félelmetes számmemóriám volt. (Aki hadilábon állt a számjegyek gyors felfogásával, elemzésével és memorizálásával, az bizonyos beosztásokban - pl. üzem vagy szakaszirányítóként "meghalt".) Azóta egyre jobban ellustultam, már éppen csak a saját számaimat tartom észben. Hosszas polemizációt lehetne arról nyitni, ez a jelenség mennyire jó vagy rossz; egy biztos, manapság egyre többen az eszüket a mobiljukban hordják: találkozók, tennivalók, születésnapok, névnapok, határidős tennivalók stb. és telefonszámok: mind ott vannak a mobilban. A mérnökök is ezt a tendenciát szolgálják ki: ne jegyezz meg semmit, (úgyse tudod) ott van minden a telefonban. Te elég, ha tudod, jóskapistáról van szó; sőt, az okostelefonok névjegyzéke is úgy van felépítve, ha nem emlékszel a vezetéknévre, kisegít, hátha a keresztnév alapján sikerül megtalálni.
Amíg a számok látszódtak a nevek alatt/mellett, esetleg vetettél rá pillantást, vagy ne adj isten próbáltad memorizálni.
Nos, az új trend kétségtelenül kényelmes és jó, csak... nosztalgia? de rossz is. Ha a telefonom otthon hagynám, vagy eltűnne, a feleségem sem tudnám felhívni, mert senkinek se tudom fejből a számát: a szürkeállomány már fiatalon tunyul. -
old rocker
veterán
-
Daffni2
addikt
válasz
gabor_01 #1356 üzenetére
Elvileg eredeti Nokia , hologrammos matricával.
Ami a telefonban volt eredetileg, az is Made in China.A használat során kiderül milyen, szar nem nagyon lehet rengeteg pozitív jelzése van a kereskedőnek.
Meg aztán 2 ezer forintért 2 akksi+ töltő, ha pár hónapig használom már megérte.
-
viking19
tag
válasz
gabor_01 #1326 üzenetére
A ZTE blade elég lassú szerintem... Most lehet, hogy egy ZTE fanatikust megsértek aki ezt olvassa, de én ezt éreztem. Ugyanez a proca jól teljesít az X10 mini-ben, de a nagyobb felbontású kijelzőhöz nem elég.
Droid után nem visszalépés a C7? minden SW-t meg tudtál szerezni Symbian alá is amit androidon használtál (vagy hasonlót)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged