- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
Integra #1408 üzenetére
Áááá
Ideges voltam és nem volt türelmem
Kicsit fogalmazhattam volna normálisabbanNormális vpn?
http://www.hidemyass.com/ ?Ezt elég sokan használják. Szerintem itt kicis az esélye hogy lenyúlják a bankkártya dataidat
(#1406) szponzor
Szerintem valetbe nem lehet Nem netfizetés képes kártyát hozzáadni.
De őszintén?
1 PERC GOOGLE:
[Google Support] -
Idiofil
aktív tag
válasz
Integra #1408 üzenetére
Az a gond, a "Hogyan vásároljunk külföldről" topickal, hogy csupán ország/kereskedő/gyártó/termék specifikus.
Azzal sem értek egyet, hogy ha 10-20 ezer forint gond, akkor tovább nyújtózkodik az ember. Ha valakinek van 100.000 forintja telefonra, akkor 100.000ért a legjobb telefont akarja, amit megkaphat. Ergo miért vegye meg a Galaxy Nexust 90+szállításért, amikor annyiért megveheti a Nexus4et is. 100.000ért szerintem jó vétel (meg tudom magamnak engedni ) 20%kal többért viszont már nem olyan instant get számomra.
100k-t megengedhetek magamnak, 120k-t már nem. -
-
-
FragMaster
addikt
Hátha ebből kiolvasható valami:
"Wireless Charging - BQ51051B
Manufacturer: Texas Instruments
Power out: 5W
Voltage out: 4.2v
Voltage in: 4v - 10v typical, 20v max
AC-DC Efficiency: 93% (peak)
Charging Current: 1.5A
Wireless Charging Standard: WPC v1.1 "Qi" Standard" [link]Jól értelmezem, hogy ezek szerint max 93%-os hatékonysággal tölt? Az azért nem rossz.
Amúgy ennyibe egy sima töltős állvány is kerül gnex-hez, szóval...
-
djgeg
őstag
Hát nem tudom... igazából nekem mind 1 hogy milyen gyorsan tölt. Asztalra arra kéne hogy lenne helye
"dockolója" ahonann könyel le tudom venni tölt stb.Már csak az lenne jó ha tényléeg dokcoló lenne! Mehetne ezen a beam wifi nfc anyámfüle kombón !
Plusz ha NFC lenen benne be lehetne állítani beállítási sémákat Otthon normál mód munkahelyen pl meg lenémítana vagy mit tudom én. De jó lenne
( Tudom hogy van már ilyen csak ebbe az "orb" ba ) -
Idiofil
aktív tag
Hát ha esetleg bontatlan, számlás készüléket hozol, ne vegyél rá mérget, hogy nem kötnek bele. Múltkor az ismerősömnek be kellett a laptopját kapcsolni, hogy tényleg saját a gép (nem szűz rendszer van rajta) mert rá akarták húzni, hogy kereskedelmi céllal hozta haza.
Illetve ha nem tetszik nekik az eredeti számlán az összeg, akkor egy istentudja milyen árból számolják a vámot és áfát...Ha itthoniból, tehát egy kinti 60 rugós telót behozol, de az áfa és vám %ának alapja 170.000Ft, akkor megette a fene, mert a vám+áfa többe kerül, mint ténylegesen a készülék. -
BoB
veterán
"A Google nem fog telefont gyártani"
Erről az jut eszembe hogy annó amikor megindult a szóbeszéd hogy a Google kiad egy telefont (Nexus One), azt is tagadta a Google. Az a tuti ami elmúlt.
(#608) ThorsHUN: úgy néz ki ha amcsiból veszed nem 23 ezret fogsz rajta nyerni hanem kb. 70-80 ezret.
EU-n belül nincs vám meg adó, semmit sem kell plusszban fizetni.
-
djgeg
őstag
Az a baj ha szar lesz a teló így is úgy is utaztathatod. Az hogy most amerikába postázom az ismerősnek vagy Németbe az olyan mind 1 szerintem. Kicsit drágább, Vámot meg ki lehet kerülgetni. De h elromlik akkor mindez kijön annyiból mint amennyivel drágább lett volna Németből.
Szerintem -
BanJoeJack
csendes tag
Mit teszel akkor, ha baja lesz? Nem tudom, lehet, hogy én nagyon túldimenzionálom az ilyen dolgokat, (adtam már el hardvert 4 hónaposan azért, mert elhagytam a garipapírt, és féltem, hogy baja lesz) de azért ekkora értéknél nem para, hogy ha bármi tönkre megy akkor sok utánajárás, meg magas postaköltségek szállítás miatt?
Ez nagyon érdekelne, annyi emberről hallok, aki külföldről vesz okostelót. -
-
törölt tag
szerintem egyszerűen rossz végénél próbálják fogni továbbra is a gyártók a piacot. a design-t leszámítva egyre kevesebb egyedi dolgot tudnak felmutatni. a szoftver ilyen lehetett volna, de amennyi modellel akarnak dolgozni, képtelenség karban tartani. szerintem ha már hardver gyártók, akkor sokkal ikább hardveres különcködéssel kéne nyomulni. ilyesmit próbált a HTC talán a Beats fülesekkel, csak nem túl sikeresen...
-
Egyebkent mondok egy peldat, ami talan jobban ravilagit a dologra:
WP vonalon a Nokia viszonylag sok, magas hozzaadott erteku extra szolgaltatast nyujt. Nokia Drive, Transport, blablabla. Igy mondjuk 500 euroert adja a csucstelefonjat. Ha a Microsoft elkezdene 300 dollarert ugyanolyan kaliberu telefonokat nyomatni veszteseggel/0 nyereseggel (kihasznalva, hogy a Nokianak a telefonbol kell megelnie, neki pedig egyelore nem), akkor az problema lenne, hiszen hiaba nyujtana a Nokia telefon legalabb ugyanolyan felhasznaloi elmenyt (de utalom ezt a kifejezest), 200 dollar kulonbseget valoszinuleg akkor sem erne meg. Tehat ujra: ha a Samsung vagy a HTC elkezdene stock Androidot tolni ugy, hogy azon legyen nyeresege, akkor sem tudna versenyezni egy onkoltsegi aron adott (tamogatott) hardverrel.
Lasd meg: Amazon Kindle es a tobbi e-book olvaso. 110 dollarert lehetett talan kapni orok 3G kapcsolattal egyutt a Kindle 3-at.
-
FragMaster
addikt
Tény, hogy biztos nem lenne rossz egy moto nexus de miért ennyire fontos sokaknak hogy legyen? Szvsz maga a nexus jelleg miatt mindegy melyik gyártó csinálja, még a design se lesz tősgyökeresen más, max anyaghasználatban lehet marginális különbség, de annak a fontossága nem általános (példa: ugyan olyan jól elvagyok a gnex-el, mint egy kevlár/üveg/kriptonit forgókacsalábbal).
Pont, hogy az lenne diszkriminatív ha előnyben részesítenék a moto-t a többi gyártóval szemben. -
Persze, van. Viszont a keresztfinanszirozas ugy altalaban nem szokott jo lenni a fogyasztoknak. Nem az az erdekes, hogy a Nexus vagy a sajat UI-e a jobb, hanem hogy egy gyarto stock Androidot hasznalva sem lenne kepes versenyezni egy Nexus 4-el, mert 300-ert nem eri meg gyartani egy ilyen kaliberu hardvert.
-
dabadab
titán
"ami engem igazán foglalkoztat, hogy a google exkluzív szerződést kötött e az lg-vel a nexus4-re, vagy igenis megengedi más gyártóknak is, hogy nexus készüléket dobhassanak a piacra."
A konkret Nexus markenev hasznalatara egeszen biztosan szerzodes van. Viszont ami a dolog technikai oldalat illeti, az Android Open Source Projecthez barki csatlakozhat (ahogy tette azt a Sony nemreg az Xperia S-szel), ami nagyjabol abbol all, hogy szepen feltoltik oda a drivereket es onnan kezdve nagyjabol biztositott a normalis update, a gyartotol fuggetlenul is.
-
-
jooker82
nagyúr
Szerintem is,ha hivatalos gyári garanciapapirt adnak ki akár Portugáliába,akár San marinoba,akkor is szervizelniük kell itthon..De én rá is kérdeztem,először telefonon,utána emailben is és mindkétszer azt mondták,hogy érvényes rá a garancia...pedig laptopot,itthon nem forgalmaznak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest