- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
netcore
tag
Aki akar olcsón venni usb-s kábelt annak ajánlom a pepco-t, tegnap vettem micro usb-usb-c átalakítós kábel 690ft és tudja a gyorstöltést is !
-
netboyszi
csendes tag
Valaki tud valamit az új Dex dokkolóról? Mikortól lehet Magyarországon megvásárolni, és hol? Sehol nem találtam eddig a neten erre vonatkozó információkat
Már az S9+ előrendelésben megvan péntek óta, de nagyon szeretném a dokkolót is használni már vele. Az új dokkolónak Samsung Dex Pad a neve.
A telefonra ideiglenesen s8-as fóliát tudtak tenni a Pólus Centerben, a szélei már kicsit jön felfele, de még nem zavarja be a képet.
-
-
emre33
addikt
Ha valaki lát személyesen egy S9, nézze meg már légyszíves, hogy 4K 30fps milyen hosszú videót tud felvenni egyhuzamban. S8 10 percet tud. S9 többet?
És hogy HDR beállítás müködik-e 4K30fps beállítás esetén.
Kössz
-
tick
aktív tag
Vodafone valószínű tudja tartani a 9-ét. Legalábbis nekem azt mondták holnap várható.
-
MrTwister
őstag
Várós!
Én még mindig azzal szenvedek, hogy Telenornál előrendelném kuponos beszámítással, de to*nak a fejemre, nem hívnak hiába regisztráltam már a múlt héten csütörtökön előrendelésre, semmi válasz azóta, hiába kértem már ügyfél-szolgálaton, hogy hívjanak ez ügyben, érdemben senki nem tud segíteni(facebook, 1220, volt már minden). Ez a háttércsoport aki ezt a kuponbeszámításos előrendelést végzi elérhetetlen és nem érdekli őket, hogy szeretnék előrendelni.
-
Ateszpapa
addikt
-
pelikan69
tag
Úgy tűnik, mégse veszek S9+-t. A hálózat függő S5-ömért annyira keveset adnának, hogy annyiért nem éri meg eladni. Amennyiben minden tökéletes rajta (újszerű állapot, jó az akkumulátor, …) akkor adnának érte 17962 forintot. Ráadásul kb. 3 év után már nem lehet tökéletes az akksi. Inkább megtartom tartaléknak. Szerintetek új S8+-t hol érdemes venni?
-
doooo
veterán
Szkeptikus vagyok az ilyen összehasonlító videókkal szemben, főleg mert elvileg nem is jelenhetnének még meg, nem igaz? Meg mindegyik nagy videósnak van kedvence, és úgyis azt fogja kihozni győztesnek... Majd a valamit is érő oldalak tesztjei után érdemes válogatni, vagy elsőkézből tájékozódni. Ellenben az nyilván evidens, hogy a "low light" képekben nyilván ez lesz a legjobb, ahogy az előző két generáció is az volt, és egyre jobban rágyúrnak. Valamint a fókusz az, ami még nyilván abszolút "elsőhelyes" képesség, ahogy az elődöknél is. A OIS-ra sem lehet majd panasz, amennyiben olyan videomódban készül egy-egy felvétel, ahol be lehet kapcsolni ezt a funkciót (ellentétben némely videóval, ahol nyilvánvalóan nincs bekapcsolva)! Szóval ismét csak az a helyzet, hogy ennyit az ilyen korai videók hitelességéről. Nem is szkeptikus vagyok, inkább csak racionális. A felsorolt dolgok pedig valóban evidensek, erről egy India se mondhat mást. A zaj mértékéről, élesítésről, stb lehet vitatkozni, bár összességében minden élvonalbeli mobilkamera nagyszerű, egyikkel sem jár rosszul az ember.
-
fairi
őstag
Pedig sokszor láthatóan gyengébb volt, igaz volt mikor iphone x jobban tejesített.
Videóban az erős fényt az iphone szimpla kiégéssel reagálta le.
Fotóknál a sötét részeket több esetbe képtelen volt jól kezelni. Esti fotóknál többször látszott az s9 lencse fényerőbeli előnye. -
netboyszi
csendes tag
válasz
kchris78 #661 üzenetére
Hát a mobilboltban ahol kérdeztük azt mondták hogy KP-t adnak a telóért, nem minden üzletben, de ahol néztük ott KP-t adtak volna simán 70-90 között, üzletenként más, mondjuk maga az ismerősöm s6 telója jó állapotban van és csak fél éves.
Az s9-et a Samsungnál vettük előrendelésre, de nem tudtunk beszámíttatni semmit, mert így nem éreztük úgy, hogy megéri, ismerősöm inkább megtartotta tartalékba az S6ját. Én egy Honor4C-t tudtam volna beadni de a Honorok meg nincsenek egyáltalán a listán.
Még barátnőm kádba merített majd utána szinte azonnal töltőre dugott így tönkrement s6edge-je került szóba, de azt meg nem veszik be, mert rossz, csak jó telefont vesznek be.Amúgy a Samsung nagyjából ugyanazt a mobillistát használja, hogy mely telefonokat veszik be cseretelefonnak, mint a rendo.hu listája: http://www.rendo.hu/
-
-
kchris78
veterán
válasz
Ateszpapa #658 üzenetére
eddig nem nagyon ertettem de most mar sejtem hogy mire kell ez a nagy ajandekozas/kupon az elorendeleshez: hogy ok is hasonloan szep nagy szamokat tudjanak produkalni mint az alma... az okosora meg rendben van (de sokaknak nincs ra szukseguk), a kuponozas mar neccesebb. mindenesetre ha kb annyiert beszamitjak mint boltban akkor is megeri mert egy maceraval kevesebb, munka mellett ilyenekert rohangalni.
-
MrTwister
őstag
válasz
TheBikerider #646 üzenetére
Ha küldesz nekem egy iPhoneX-et, átgondolom azt a depit!
-
netboyszi
csendes tag
Igazatok volt, pár napra rá közölte a Samsung, hogy rosszul tudták, nem 8.-n hanem 9.-n pénteken jön meg hozzájuk az előrendelt S9-ek.
Ami a beszámítást illeti a Samsungnál, szerintem nem éri meg, használhatatlan készüléket nem vesznek be egyáltalán, és amit be is vesznek jó készüléket, azt olyan áron veszik be, amelyhez ha hozzáadod a kapott 30.000Ft-os kupon értékét, akkor összesen pont annyi forint jön ki, amennyiért azt a telefont egy használt mobilüzletben megvették volna…
Pl. ismerősöm egy fél éves Galaxy S6 edge-t akart beadni a Samsunghoz beszámításba, 50 ezret adott volna érte a Samsung + a 30.000Ft-os kupont. Az összesen ugye 80.000Ft. Mobilüzletekben kérdeztük, hogy mennyiért vennék be a telefont, ott 70-90 ezret ajánlottak érte. Ezért úgy gondolom, hogy ez a dolog nem éri meg, mert egy nagy átverés az egész. Igazából nem jársz jól vele.
Törökországban ellenben Samsung okosórát adnak az S9 előrendelések mellé ajándékba. Magyarországon meg kiszúrják az emberek szemét ezzel a beszámítással, ami elsőre jól hangzik, de mögé nézve nem sokat érünk vele...
-
-
hello28
aktív tag
válasz
ForRedGlory #644 üzenetére
De most tényleg elég érdekes annyi videó van...
És mindegyik egyik lehúzza másik dicséri akkor most döntsd e mi a jó... -
Dare2Live
félisten
Nem kell temetni uez volt S7nél is. Aztán mindenki lenyugodott mert MOra legalábbis Thez Sony IMX széria jött. Kiderül.
(Ezért is volt sokaknak kamerára pofáraesés a mostani akciós 99Ks S7.)Ami még izgi az, hogy "real life" tesztekben, hogy teljesít az új exynos és, hogy milyen lesz GPUra a perf de főleg a perf/watt. Egyre több minden megy GPUból.
-
<Lacy85>
addikt
Telenoréknál elgurult a gyógyszer rendesen.
S9 listaár: 320ezer
S9+ listaár: 350ezer. -
válasz
TheBikerider #646 üzenetére
+1
Azt mondanám, hogy az X képek a "legizgalmasabbak", mintha alapból egy profi Lightroom-utómunkával mentené el őket, a Pixel a tökéletes átmenet, már jóval élethűbb kivitelben, az S9 képeknél pedig meg messziről ordibál a tipikus ISOCELL félig festmény félig félig fénykép jelenség.. Mielőtt nem gariztattam beállt OIS-sal az S6-omat, Sony IMX szenzoros kamera volt benne, esküszöm "ég és föld" a Samsunggal összehasonlítva. -
-
MrTwister
őstag
Én Telenornál rendelném, nekem ott van a legjobb áron lizingre, de hiába regisztráltam már most harmadjára is, csak nem akarnak visszahívni! Ki érti ezt? Beszéltem ügyfélszolgálattal, azt mondták nem tudnak segíteni, mert ezzel a háttércsoport foglalkozik, de azon a számon amin közvetlenül a regisztráció után nem sokkal kétszer is kerestek(pont főnökkel beszéltem, ha tudom, hogy előrendelés miatt Telenor keres főnit kinyomom a 'csába, jó jó csak a szám nagy úgyse mertem volna
) sajnos nem tudom őket visszahívni mert megszakad azonnal a vonal. Akkor így jártam? Én már le vagyok sajnálva? Többet nem hívnak? Szeretnék én is előrendelésbe kapni egy 9 pluszt, de így most, hogy!?
-
-FreaK-
veterán
Annyira jónak nem mondanám.. inkább csak egy gyors preview. Rendes teszt majd írott formában lesz a jobb szakmai oldalakon szerintem, ha lejár az NDA.
A nappali fotóknál nálam ez a sorrend a videó alapján:
1: iPhoneX
2: Pixel2 XL
3: S9Videóban is inkább iX. Nézzetek meg a hó színét, a szifon szerintem jobban eltalálja a fehéregyensúlyt és az expozíciót, képeknél és videónál egyaránt.
Azon az éjjeli oldalról készített profil képen viszont simán az S9 nyer, ott kijön az f1.5 előnye rendesen.
Viszont maga a videó minősége botrányos, nem igaz, hogy őket nem zavarta, hogy milyen lapos. Mintha valamilyen log profilban rögzítették volna, aztán elfelejtették grade-elni a videót.
-
hello28
aktív tag
válasz
TheBikerider #641 üzenetére
Szia
Igen ...
Érdekes videók igazából már nem lehet eligazodni egyik videókban x jobb másikban az s9plus...Írták nem rég hogy bechmark nagyon alul maradt s9
Majd az eddigi legjobb kamera és kijelző a s9 pluszAztán most meg írják 4K 60 fps 5 perc tud és megadja magát a telo..
Most akkor hogy is van ez!???
-
-
-
leslien
nagyúr
tessék itt van egy nagyon jó teszt.. S9+vs Pixel 2 XL vs IPhone x
-
hello28
aktív tag
válasz
concrete86 #637 üzenetére
Szia
Igen és nem értem a szombatot ha 9 ván írva!!!
Utazás miatt fontos csak.. -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Valakinek sikerült Telekom elő rendelni !??
És esetleg valaki kapott valamit hogy 9en megkapja ??
Köszi előre is -
-
OCTAMD
őstag
válasz
TheBikerider #632 üzenetére
Németből mint mindig
-
OCTAMD
őstag
válasz
concrete86 #631 üzenetére
igen én itt hirdettem meg és nem akartam darabján 60000ftot keresni jól látod
-
válasz
concrete86 #631 üzenetére
Nepperke a gyerök!
Occón okosba hozza valahonnan a motyókat. -
concrete86
aktív tag
Nyilván a Te hirdetésedet nem dobja ki a google, meg az egyéb reklámfelületek - ráadásul kétlem, hogy nem egy összegben kellett őket kifizetni. Ha a Telekomnál 265 ezerért lenne 64 gigás X, vennék egyet-egyet az egész családnak. De sajnos nem így van, ezért számomra a 320 ezer jó ár. A szolgáltatók, ismertebb, nagy webshopok 380-éhoz képest.
-
OCTAMD
őstag
válasz
concrete86 #629 üzenetére
Ma adtam el 2db X64 bontatlant 265e/db
Mondjuk nagyon örültek is neki
Szóval ez a 320es ár jó szar,hacsak nem X256
-
Ricardo
titán
válasz
concrete86 #625 üzenetére
Pedig ránézésre nem sok eltérés van a kialakításban. Nekem eszembe sem jutott volna, hogy más lehet a fogása.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Mi van 400ért vagy 320ért?
-
törölt tag
válasz
annakidején pontosan ezért nem vettem S8+ -t és ezért nem rendeltem elő a 9+ -t sem, meg kell tapogatni előtte, nehogy aztán csalódás legyen a vége.
-
concrete86
aktív tag
Bementem ma a Westendbe. Idézem az e-mail váltást, aki igényelné:
"Természetesen van lehetőség a Galaxy Young készülékének beszámítására. A termék árát csak leadás során tudjuk meghatározni, mivel több tényező befolyásolja, mint pl.: kártyafüggő vagy független; milyen állapotú, stb. (Sérült telefon beszámítására nincs lehetőség!) Kérjük mindenképpen hozza magával a telefonhoz tartozó töltőt is, mert anélkül nem áll módunkba a beszámítás.
Boltunkba befáradva személyesen is elő tudja rendelni a kívánt S9-szériás terméket. A fentebb említett készülék behozásával 30.000 Ft-tal olcsóbb lesz a választott termék, azaz az S9+ esetében 309.990 Ft helyett 279.990 Ft-ot, míg az S9-nél 279.990 Ft helyett 249.990 Ft-ot kell fizetnie a helyszínen. Március 8-ig előrendelők március 9-én vehetik át. Ha netán március 9-dike után rendelne elő (de még március 15-ig), akkor pedig március 16-án.
Ön jelezte, hogy részletfizetéssel szeretné megvásárolni. Lentebb találja az OTP hivatalos munkáltatói igazolását. Kérjük, hogy ezt töltesse ki a munkáltatójával (a bank más verziót nem fogad el, valamint ügyeljenek rá, hogy csak egy személy töltheti ki!), illetve hozzon magával 3 hónapnyi bankszámla kivonatot, amin szerepel a munkabére. Ezen felül legyen Önnél a személyigazolványa, lakcímkártyája és TAJ/adókártyája. Szükséges még egy közüzemű számla is az elmúlt hónapról bemutatásra.
https://www.otpbank.hu/static/lakastakarek/sw/download/munkaltatoi_jovedelemigazolas.pdf
Bármi további kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére!
Üdv.:
Samsung Experience Store – WestEnd"Gyerekek, a kezembe vettem és elment a kedvem a vásárlástól. Pedig már minden nálam volt. Kényelmetlen volt a kezemben (most S8-am van). Úgyhogy részemről vagy ráveszem magam és beállok az almások közé 400k-ért (notebook.hu-n most "csak" 320!!!), vagy kivárom a Galaxy X-et.
-
MrTwister
őstag
Köszi Bog, az pont jó lesz előző este rákészülni, ha minden összejön és előrendelésbe át tudom venni a telót 9.-én!
Herreløse: Köszi ez már egy tényleg igényesebb teszt!
Más: Ma akarok küldeni valami gagyifont rendo-hoz hátha péntekre kapnék érte egy emailes 30 ezres kupont! Szerintetek van rá esély? Ha nem jön meg addig a kupon akkor gondolom addig nem tudom átvenni az előrendelt telefont...
-
tomcruise
tag
-
hello28
aktív tag
4K 60 fps 5 perc az biztos !!!
Valaki esetleg tud infót milyen memokartya érdemes venni s9 plusz videozas érdekében is mert írtak Samsung 128gb uhs 1 25eft az elég neki !??
-
MrTwister
őstag
válasz
TheBikerider #611 üzenetére
Én ezt találtam: [link] vannak jobbak is? Akkor már nincs embargó, csak az újságírók "t*kölnek" vele?
-
emre33
addikt
Ha valaki lát személyesen egy S9, nézze meg már légyszíves, hogy 4K 30fps milyen hosszú videót tud felvenni egyhuzamban. S8 10 percet tud. S9 többet?
És hogy HDR müködik-e 4K30fps beállítás esetén.
Kössz
-
-
Kékes525
félisten
Szeretnék egy S9 vagy egy S9 pluszt venni. Van valami amire ügyelnem kell az általános dolgokon kívül?
-
hello28
aktív tag
Remdben!!
Köszönöm szépen a segitségeket!!! -
-
Taci
addikt
Ha ezt a 3 telefont hoztad fel, akkor gondolom, az ár nem akadály. Így igen, az iPhone 8 Plus-t kivenném, hisz' elsősorban fotózásra keresel mobilt (legalábbis ez az egyik legfontosabb szempont, ahogy átjött), és a 8 Plus kamerájától jobb az X-szé. Persze az 8 Plus-szé is nagyon jó, de a fentiek miatt én kivenném - annál is kevesebből "kell" választanod.
-
-
-
Taci
addikt
Bár nem engem kérdeztél, de szerintem az iPhone 8 Plus-t bátran kiszedheted a listából, hisz' az X kamerája fejlettebb (pl. OIS a 2. kamerán is).
Azt pedig csak te tudod eldönteni, hogy az S9(+) és az iPhone X által készített fotók közül neked melyik tetszik jobban. Általánosságban elmondható, hogy ezek mind (ahhoz képest, hogy mobiltelefonok) nagyon jó képeket készítenek, és ha megnézel egy összehasonlító elemzést/videót, ott is azt látod, hogy nagyjából ugyanazt a végeredményt kapod. Az egyik az egyik téren jobb egy picit, a másik a másikon. Nagyon nem nyúlhatsz mellé egyikkel sem.
(De sok múlik azon is, hogy ki csinálja a képet, mennyire van tisztában azzal, hogy mit is csinál. Egy jó géppel is készülhet rossz fotó egy nem hozzáértő kezében, és egy "elavult" géppel is születhet nagyszerű alkotás, ha tudja a használója jól kezelni. Nézz meg valamilyen mobil-fotós topikot, látni fogod, hogy régi telefonokkal (pl. iPhone 5S) is nagyszerű képek készülnek, és ugyanígy vannak olyanok is, amiket nem értesz, hogy jöhetett ilyen rossz végeredmény egy Note 8-ból pl.)
Ha pedig már fotózásra használod, valószínűleg úgyis lesz egy kis utómunka a képeken, szóval akkor pedig már tényleg szinte mindegy, hogy melyiket választod. Válaszd azt, amelyik több kritériumodnak megfelel, de ne csak kamera téren, hanem magát a készüléket és a rendszert is figyelembe véve. Szerintem. Bár nem engem kérdeztél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autóhifi
- Milyen autót vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest