Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• concrete86

aktív tag

Bementem ma a Westendbe. Idézem az e-mail váltást, aki igényelné:

"Természetesen van lehetőség a Galaxy Young készülékének beszámítására. A termék árát csak leadás során tudjuk meghatározni, mivel több tényező befolyásolja, mint pl.: kártyafüggő vagy független; milyen állapotú, stb. (Sérült telefon beszámítására nincs lehetőség!) Kérjük mindenképpen hozza magával a telefonhoz tartozó töltőt is, mert anélkül nem áll módunkba a beszámítás.
    Boltunkba befáradva személyesen is elő tudja rendelni a kívánt S9-szériás terméket. A fentebb említett készülék behozásával 30.000 Ft-tal olcsóbb lesz a választott termék, azaz az S9+ esetében 309.990 Ft helyett 279.990 Ft-ot, míg az S9-nél 279.990 Ft helyett 249.990 Ft-ot kell fizetnie a helyszínen. Március 8-ig előrendelők március 9-én vehetik át. Ha netán március 9-dike után rendelne elő (de még március 15-ig), akkor pedig március 16-án.
    Ön jelezte, hogy részletfizetéssel szeretné megvásárolni. Lentebb találja az OTP hivatalos munkáltatói igazolását. Kérjük, hogy ezt töltesse ki a munkáltatójával (a bank más verziót nem fogad el, valamint ügyeljenek rá, hogy csak egy személy töltheti ki!), illetve hozzon magával 3 hónapnyi bankszámla kivonatot, amin szerepel a munkabére. Ezen felül legyen Önnél a személyigazolványa, lakcímkártyája és TAJ/adókártyája. Szükséges még egy közüzemű számla is az elmúlt hónapról bemutatásra.
    https://www.otpbank.hu/static/lakastakarek/sw/download/munkaltatoi_jovedelemigazolas.pdf
    Bármi további kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére!
    Üdv.:
    Samsung Experience Store – WestEnd"

Gyerekek, a kezembe vettem és elment a kedvem a vásárlástól. Pedig már minden nálam volt. Kényelmetlen volt a kezemben (most S8-am van). Úgyhogy részemről vagy ráveszem magam és beállok az almások közé 400k-ért (notebook.hu-n most "csak" 320!!!), vagy kivárom a Galaxy X-et.

Új hozzászólás Aktív témák