- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
-
kchris78
veterán
uzemidore kivancsi leszek, s9eseten, procin reszelhettek de a kijelzo ott van... egy dolog miatt lehet keves a 4GB megpedig az a DEX! tavaly ezt hoztak fel hogy par app megnyitasakor mar kohogott a rendszer
Iphonet venni meg miert hulyeseg szurke helyrol venni? nyilvan megbizhato helyrol, van sok hely akik evek ota foglalkoznak a temaval es nem er meg nekik annyit hogy ketes eredetu telokkal foglalkozzanak, plusz vilaggari van. nincs igy 2. ev szavatossag (nem gari) de ha afas szamlat ker az ember az akkor sincs.
-
ADGCF
tag
válasz
Pécsi gyerek #17 üzenetére
Ilyen alapon az én döntésem még jobb egy Mate 10 Pro-val, mert ezt választottam és mint céges teló ingyen van, ár/érték arányban még jobb.
-
Divinity
őstag
válasz
Bumblebeee #188 üzenetére
Az egyik wide angel a másik telephoto. Úgy működik mint a Note 8-on. Amivel hasonlóan használja mint a konkurencia az max a bokeh. De ez egy kamerával is megoldható szoftveresen. Sőt akár nagyon jól is megoldható (Pixel 2).
Az előző hozzászólásra reagálva pedig a kijelzőbe épített olvasó még elég teszt fázisban van, nem véletlenül neve nincs gyártók kezdték el próbálgatni mert őket nem érdekli ha besül a dolog.
A változtatható rekesz pedig itt van először. -
Quasi_modo
nagyúr
Hát azért sem fogok fanyalogni. Nekem tetszik.
-
Bumblebeee
tag
-
doooo
veterán
válasz
Optikai zoom nincs egy kamerával, úgy van akkor. Attól még a "fő kamera" az marad, ami mindkettőn megegyezik.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
A 2. kamera a zoom miatt van. Nem úgy működik, mint a Huawei. Itt nem használja fotózásra mindkettőt egyszerre.
Note 8 is ilyen volt.Szóval az S9+ nem fog szebb képet lőni, mint a sima, csak lesz 2X-es zoom-od.
"Ár ami miatt múlt időbe irtam."
Akkor Huawei párti sem leszel sokáig. Mennyivel nyitott a Mate 10 Pro? ~260?
És náluk sem az a tendencia, hogy egyre olcsóbbak. -
sonye
senior tag
Komolyan mondom csúcs szép telefonok ezek a Samsungok, csak nem átlag magyar fizetéshez valók.
Csúcs készülék a csúcsvezetőknek. Kb így jellemezném. Én már egy S7-nek is örülnék, mert ez a lekerekített forma nagyon szép. Viszont a nagy kérdés, hogy meddig bírja egy ilyen telefon? Vagy 1 évre készül? Mert aki megveszi, évenként veszi az újat? -
Bumblebeee
tag
válasz
Juhaszatti #179 üzenetére
Még is a +-ban 2 kamera van. Hogy is van ez akkor?
Samsung párti voltam.. Ár ami miatt múlt időbe irtam.
S9 hype hype hype.. -
yoli666
tag
Pont én is így voltam, hogy már untam a bemutatót, nagyon lapos és nyögvenyelős volt.
Már nagyon régóta csak samsung telóm van, de nem fogott el a húúú de nagyon meg akarom venni érzés...
Az ARemoji egy vicc volt, már ott is össze vissza ugrált, szaggatott. Nem is beszélve arról, hogy a szájmozgás még csak megközelítőleg sem hasonlított a valósra.
Mondjuk szerencsére engem az emoji a legkevésbé izgat, csak kicsit égő volt hogy a bemutatón sem megy rendesen. De a S10-re kíváncsi vagyok már most, ott ilyen alibi bemutatóval már nagy égés lesz....
És ott aztán már valamit tényleg oda kell tenni! -
borand
aktív tag
Nem értem a fikázókat. Faragtak a méretből (igaz minimálisat, de igazából miből is lehetne még?), kamera terén előrelépés (várható)+videós lehetőségek, sztereo hangszóró és számomra egyre tetszetősebb, ahogyan a DEX-et reszelgetik. Most már gyakorlatilag netezésre, filmezésre, sőt egyszerűbb irodai programokra ki tudja simán váltani a laptopokat. (Mondjuk az asztali dolgok miatt lehetne több a RAM a simában is). Telefonos használatra szerintem felesleges.
-
Divinity
őstag
válasz
Juhaszatti #184 üzenetére
Sőt a Pixel 2 a legjobb kamerával szerelt mobil a tapasztaltok alapján.
Kíváncsian várom az S9 megelőzi-e vagy egyáltalán beéri-e. -
Juhaszatti
addikt
válasz
-secret- #181 üzenetére
A 40.000Ft-os kínai, meg a csúcs Samsung nem konkurenciái egymásnak.
De nézz meg mondjuk egy S8-at meg egy P10-et. Nem érződik a 2 kamera előnye.
Gyerekcipőben jár még ez a megoldás, 1 szenzorból se hoztak ki mindent.
De egy kamerás példának a Pixel 2-t is hozhattam volna, az is van azon a szinten mint bármelyik 2 kamerával szerelt telefon. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Azzal ne foglalkozz. A másik biztos jobb, mert abban már 5 kamera van.
-
Anulu79
addikt
válasz
TheBikerider #169 üzenetére
Azt nem néztem, hogy kisebb lett a ház. De így akkor már érthető számomra is.
-
válasz
Csúcs Samsung vs 40.000 ft-os kínaik? Vagy mire gondolsz?
-
aelod
veterán
Hát. Engem meggyőzött. Ha azt vesszük, hogy pont ott nyúltak hozzá a kérdéses helyekhez ahol kellett akkor ez le a kalappal. Kamerára leszek kíváncsi mennyi rejlik ebben. Az meg, hogy mennyibe kerül más kérdés. Ha telefonért kellene kiadnom ennyi pénzt akkor inkább ezért adnám mintsem a konkurenséért.
Az más kérdés, hogy a 8-as után nem sokan fognak váltani erre.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Bumblebeee #159 üzenetére
A legérdekesebb ebben egyébként az, hogy a Samsung csúcsok az 1 kamerával is hozzák azt a képminőséget, amit a konkurencia többsége csak kettővel tud, vagy annyival se.
-
-
Jakesz
addikt
válasz
TheBikerider #175 üzenetére
Akkor csoda, hogy a Note 8 kimaradt
-
-
janeszgol
félisten
Szerintem a Samsung hozta a kotelezot. Nyilvan S8-rol nem biztos, de alatta erdemes lehet valtani.
-
Jakesz
addikt
Sima S7-ről szerintetek megéri S9 Plusra váltani? Nyújt elég újdonságot?
-
válasz
janeszgol #167 üzenetére
Gondolom ez azért van,mert a telefont többet használják,mint egy sz.gépet. Többet van kézben,több az üzemóra. Aztán minden kis szirszart észrevesz az ember. Már aki...
Egy időben én is így voltam ezzel,de már elengedtem. Egyik sem lesz soha tökéletes,még ha 1 millióba kerül,akkor sem. -
-
-
janeszgol
félisten
válasz
TheBikerider #72 üzenetére
Ez milyen erdekes amugy. Egy szamitogepnel termeszetesnek vesszuk, ha neha belassul, megdocog, de egy telefonnal (ahol ugyan azok a folyamatok jatszodnak le) mar nem.
-
rdt89
addikt
"megmaradt a 3,5 mm-es jack csatlakozó, amivel kapcsolatban vicceskedve csak annyit mondott a samsungos előadó, hogy nem dobunk ki régi, jól bevált dolgokat, hanem melléjük fejlesztünk újabbakat"
Akkor valószinüsíthető, hogy az S6 óta feledésbe merült tanítható infra is visszakerül a készülékbe?
-
válasz
TheBikerider #2 üzenetére
Aztán 1 hét után meg adnád el.
-
bayarena
aktív tag
Mindenki jön az árral....nem értem. Az emberek 99%as úgyis előfizetésben veszi vmelyik szolgáltatónál.
Nekem 12 ezer az s8 korlátlan csomagban, de lényegtelen, mert ez egy csúcs készülék...aki munka mellett nem engedhet meg magának 10 ezret telefonra, az mégis mire számít? Ennél olcsóbban nem nagyon tudnak adni csúcs telefont...
Nem értem azokat akik sírnak az ár miatt. Jó hogy nem ingyen akarnak csúcstelót. -
Anulu79
addikt
Én azt nem értem, hogy elvileg kisebbek a kávák és jobban lenyúlik a kijelző (ahogy említve van) akkor miért nem változik a kijelző mérete?
-
válasz
Bumblebeee #159 üzenetére
“...Amitől leesett az állam és kikészültem,hogy "S" seriában csak a" +" kap majd dupla hátoldali kamerát....”
Ebben most az Apple-t utánozza,hogy terelje a vásárlókat a plusz verzió felé. Sokaknak ez nem tetszik,köztük nekem sem,mert nem szeretem a tepsi telefonokat.
Vegyél mate 10 pro-t. Nem rossz az sem.
-
“...Engem kicsit olyan érzés fog el, hogy egy "szuperül" felépített marketing kampánnyal akarták elfedni azt, hogy az S9 csak a kötelező hézagot tölti ki az S8 és S10 között, bármilyen erőfeszítés nélkül....”
És akkor mivan?
Azért az túlzás,hogy semmi erőfeszítés nincs. Igenis vannak változások az S8-hoz képest. És nem a külsőt kell nézni,bár a hátlapot is átvariálták.
(Vannak egyének,akiknek mindegy mit csinálnak,akkor sem tetszik.) -
Bumblebeee
tag
Sajnos innovációt nem látok az S9 és S9+ - ban. Csak tradíciót,hogy magasak az árak.
Őő..az újjlenyomat olvasót rakják ide-oda igazából más gyártó már megoldotta a "hova is rakjam" dolgot és középkategóriás telefonkba és senki se panaszkodik hogy zsíros a kamera az újjától. Amitől leesett az állam és kikészültem,hogy "S" seriában csak a" +" kap majd dupla hátoldali kamerát. 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 70 ezres telefonban már 4 db kamera figyel.. 😂 Samsung a kamera rekesz értékeivel játszik amin már megint túl vagyunk. Kezdem azt hinni, hogy Samsung fázis késésben van mint az LG G seria. Tehát várhatóan S10 ben olyan újitások lesznek mint pl kijelzőbe épitett újjlenyomat olvasó. Ami már elérhető a konkurenciánál. 😂 Takarodjmár....300 ezer pff.. Inkább Mate 10 pro 4000mAh akksival. Samu 3000 milliamperórás akkumulátornál leragadt. -
atike
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Van ára, meg tudása is. Na majd 2-3 év múlva 20-30ezerért megèri majd.. addigra úgyis lemegy az ára.
Akkor lehet 4. telefonnak kipróbálom.
Köszi a cikket!
-
bayarena
aktív tag
válasz
Danny365 #155 üzenetére
Az s8 is villám gyors, nem lassul be, tökéletes a használata....Ez elvileg gyorsabb, amira használat szempontjából nem is lenne nagy igény, csak hát a marketing...
És akkor ha gyrsabb végképp nem értem minek fanyalogni, hogy szintetikus méréseken nem a leggyorsabb...a mindennapi használatban semmi különbséget nem lehet észrevenni.Butaság.
Legyél okosabb mint egy marketinges
Menj el a boltba, próbáld ki és tetszeni fog.. -
Danny365
őstag
Én holnap akartam volna előrendelni, de ez most eléggé elbizonytalanított: AnandTech Exynos gyorsteszt
-
edward2
addikt
Semmilyen, de legalább drága.
-
Uckz
tag
Én egy picit úgy érzem, hogy az S8-nál a designal merészet húztak, de azóta egy mintha csal a sötétben tapogatóznának és nem nagyon tudják hova tovább - ez lejött a note8ból is, ami egy minimálisan átgyúrt és nagyobb S8 plus S pennel, és ugyan úgy lejön az S9ből is ami lényegében a note8 és az S8 keveréke, kevés valós újítással, az apertúra 1.5/2.4 között váltás jópofa, de kíváncsi vagyok hogy a való életben lesz a kettő között szembetűnő különbség, és tippre az esetek nagy részében úgyis 1.5-el lesznek lőve a képek
-
Meglepődve olvasom, hogy mennyire pozitív a komment szekció, én S6 Edge tulajként még mindig fanyalogva tekintek az S9-re..
Engem kicsit olyan érzés fog el, hogy egy "szuperül" felépített marketing kampánnyal akarták elfedni azt, hogy az S9 csak a kötelező hézagot tölti ki az S8 és S10 között, bármilyen erőfeszítés nélkül..És igen, minden második széria kap komolyabb változtatásokat, de én pl az S7/S7edge bemutatóját nem ilyen unottan néztem végig, sokkal jobban lázba hozott, akkori friss S6edge tulajként.
Annyira sztárolták az esemény alatt a színeket, de szerintem pont semmilyen kategória mind.
Mentségükre váljon, hogy a körülményekhez képest korrektek az árral, és még egy évet már nem szívesen töltök együtt az S6-tal, de őszintén remélem, hogy a motorháztető alatt is lapul néhány apróság, például egy frissített rezgőmotor, ami az S8-nál szerintem irritálóan gagyi nyomás-visszajelzést ad.
(Csak nekem tűnt úgy, hogy simán szaggatott az ARemoji? Kb. mint a snapchat filterek)
-
Linem
senior tag
válasz
Szellem. #133 üzenetére
Szerintem nem gond, hogy mindenki leírja a véleményét a cikkről, hiszen ez az egyik alapvető célja a fórumnak. Egyébként nem óriási előrelépéseket vártam, hanem erősebb akksit, kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasót, persze a harmadik elvárásom a kávamentes kijelző lett volna, mert a technológia már létezik, csak a samsung nem erőlteti a témát.
Persze jó dolog, ha egy telefonba épített kamera jobb minőségű felvételeket készít, de ennyi pénzért? Az amatőröknek simán elég már az S6-S7 kamerájának a minősége is, a profik pedig nem telefonnal fognak fényképezni. Szóval a felesleges 960 fps helyett inkább a felsoroltak közül oldottak volna meg valamit inkább. -
Dhampir
félisten
Kap egy szép kövér, zsíros ujjlenyomatot a kamera is.
-
DonaldJames
tag
300 ezerért kicsit Horror ár.
-
-
B1T3
addikt
Szép és jó, pont ott nyúltak hozzá, ahol kellett, mondhatni hozták a kötelezőt...
...De csak az S9+-nál. Az S9-ből tipikus indokolatlan korlátozás volt kihagyni azt a +2 GB RAM-ot és a másodlagos kamerát.
A jövőt tekintve pedig nagyon várom a magas képkockaszámú videók fejlesztését.
-
tiperke
csendes újonc
-
válasz
#33253120 #137 üzenetére
Ahogy írod.
A lényeg a fogyasztói társadalomban van. Kereslet és kínálat.
Amíg lesz vásárlóközönség és a minimális fejlesztések ellenére megveszik a készüléket, akkor az jó. Ha nem akkor értelemszerűen nem.Már rég vége azoknak az időknek, amikor egy készüléket sok-sok évre készítenek. Egyrészt nem érné meg a gyártónak, másrészt a felhasználói tábor is elégedetlenkedne. Ez sajnos ilyen.
(#136) Keem1: A válaszom neked is szólt.
-
enginev3.0
félisten
Na jó, most kellemesen csalódtam a samsungban, ez szebb mint az összes korábbi renderkép
Tuti hogy lesz egy ilyenem -
törölt tag
válasz
Szellem. #133 üzenetére
Hehe....
Amúgy a héten hoztam egy aránylag vállaható példát egy irl beszélgetésben.
Vannak az edzők akik a lóversenyre treníroznak lovakat. Nem kapkodnak mert ha egy ló javít 8 másodpercet az idején akkor megkapják az extra célprémiumot. Viszont ha sok alkalommal javít 1-2 másodpercet akkor jár a sima prémium sokszor.Na most ez egy cég. A termék a ló, a prémium meg a gazdasági növekedés. Ha csinálnak valami kiemelkedőt, akkor a növekedési rátájában a cégnek lesz egy kiugrás. Ha nem tud mindig új kiugrást csinálni, akkor az elemzők/befektetők fanyalognak. Ezért biztonsági játék van. Ott a sok fejlesztés a spájzban, de csak annyit adunk az új termékhez ami a megfelelő arányú gazdasági növekedéshez szükséges.
-
Fryskitt
addikt
Nem rossz... kicsit a formán még lehetne újítani. A Sonyk formaterve jobban bejön.
-
Jo lesz ez. Kamera szerintem jót fog guritani. Osszesegeben is rendben van. Samu nagyon osszekapta magat.
-
A szokásos hozzászólások évről-évre:
-Túl drága
-Neméri megvenni
-Maradok az S8-nál
-Semmi változás az elődhöz képest
-Nekem nem kéneStb...
Nagy előrelépést nem érdemes várni. Eléggé ki van maxolva ez a telefon téma. Szépen hozza évről évre a kötelezőt, de eget verő újdonság nem nagyon lesz. Max. ha lesz összehajthatós, meg fogba és halljáratba építős telefon és a kontaktlencsében lesz a kijelző.
Majd következik a 3 kamera és társai.
Szép lett a telefon egyébként. -
Ricardo
titán
A sima is kaphatott volna 6 Giga ramot.
A kamerára vagyok kíváncsi. Illetve arra, hogy a kettő között mekkora minőség/ tudásbeli eltérés lesz fotózás terén. Kiderül mennyivel tud többet a dupla kamera.
-
Linem
senior tag
Az a gond, hogy annyiféle találgatás volt eddig az S9-ről, hogy mindenki már a csodát várta az S8-hoz képest. Cikkek is voltak arról, hogy az S9-nél már nem lesz káva és emiatt a kijelzőbe fogják építeni az ujjlenyomatolvasót is. Erre kiderült, hogy a kijelző ugyanaz, mint eddig. Az ujjlenyomatolvasót ugyanúgy keresgélni kell hátul, mint eddig. Az akksi ugyanolyan, mint eddig. Szóval dióhéjban, sem S7-ről, sem S8-ról nem éri meg váltani. Sokan csalódottak lesznek emiatt.
Talán majd az S10 valódi változásokat hoz. Azt fogja várni mindenki..
Majd jövőre kiderül, hogy az S10 is csak egy upgradelt S9 lesz, és várhatjuk az S11-et.
-
-
mrThomi
addikt
a + is akkor sztereo lesz ? egyertelmü utalás nincs ra de gondolom igen. nem MM-be kell megvenni es akkor nem lesz 310 ezer !
-
szubrutin
aktív tag
Hat, nemtudom, ennyiert mar boven van szurke importos iphone x, jobb vetelnek tunik (samsung s8 ast hasznalok)
-
Keem1
veterán
válasz
=WiNTeR= #117 üzenetére
Szinte biztos. Egy másik topikban írtam arról, hogy valószínűleg szándékosan nem erőltették meg magukat a tervezők az S9-nél (jó-jó az S9, de egy S8 tulajnak tuti nem éri meg váltani, de még S7 esetén se feltétlenül - persze fölös pénz ugye mindig más helyzetet teremt), mert ha túl durva telefont hoznak ki, akkor mit dobnak be jövőre.
-
válasz
Juhaszatti #120 üzenetére
“...a változtatható blende, és a sztereó hangszóró is nagyon szimpi.
Jobban örülnék a sima S8 méretében 2 kamerának, 6GB ramnak és 3500-as akkunak...”+1
Egyetértek.Szerintem érdemes váltani rá. Nem rögtön,pár hónap elteltével,várni hogy az ár kicsit csökkenjen.
-
törölt tag
Átlagos telefonnak nálam két hűségciklust kell kibírnia. Előző elsődleges telefon megy másodlagosnak, és az új lesz az elsődleges.
Ez kb annyit jelent, hogy ha pár hónap múlva is lesz beszámítós akció, akkor az S5 Minit beadom*, kihozom valamelyik S9-et, az S7 meg marad másodlagos vas.Ha S8-am lenne, akkor nem gondolkoznék az S9-ben, de S7-ről megfelelő váltásnak tűnik jelen állapotban.
Szerk.:* Mondjuk a rendo féle 17110Ft ingerküszöb alatt van, de a szolgáltatói beszámítás általában jobb szokott lenni.
-
Juhaszatti
addikt
Több lett az újítás az S8-hoz képest mint vártam
A változtatható blende, és a sztereó hangszóró is nagyon szimpi.
Jobban örülnék a sima S8 méretében 2 kamerának, 6GB ramnak és 3500-as akkunak, de lehet hogy így bevállalom majd a Plust.
Ősszel lehet hogy lecserélem rá az S7 Edget. -
Ixion77
addikt
Előzetes kamera teszt: "Kind of like any top phone camera nowadays..."
-
=WiNTeR=
senior tag
A kijelzőbe miért nem tudják / tudták bepakolni az ujjlenyomat érzékelőt? Várnak vele a Galaxy X-ig?
-
capafog23
őstag
Valaki kiderített már valamit erről a készülékbeszámításról?
Működőképes telefonnak kell lennie?
Lehet régi nyomógombos? -
-
leslien
nagyúr
ez valós lehet?
-
vodrosjozsi
addikt
Egy ilyet elviselnék s7 után
-
-
Anulu79
addikt
Egyedül a kamera miatt várom a tesztet. Más miatt nem igazán éri meg S8 helyett. De kérdés, hogy mit fog hozni ténylegesen a kamera.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
TheBikerider #105 üzenetére
Akkor gyorsan megnézem, hogy ki hamisította, és legközelebb is tőlük rendelek.
-
-
prolad
addikt
Kíváncsi leszek arra a kamerára, a többi semmi extra, egy nagyobb akku elfért volna.
-
wertigo1984
őstag
válasz
Bumblebeee #24 üzenetére
Annyit en sem adnek...ezert sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest