Új hozzászólás Aktív témák
-
plagab
csendes tag
Sziasztok!
Engem Samsung meggyőzött!
Általában figyelek arra, hogy mindig legyen egy Almás és egy androidos eszközöm, hogy tudjam követleni a két rendszer (IOS- android) fejlődését. Jelenleg almás telefonom, android-os tabletem van.
Pár éve kézzel fogható volt a különbség a rendszer stabilitásban, smooth-ságban az IOS javára.
De ma már ez megszűnt. Sőt, egyre idegesítőbb az IOS zártsága, amit azért bocsájtott meg az egyszeri Apple vásárló (én is), mert legalább legalább stabil, és jól működő volt minőségi anyaghasználattal.
Na ez az amit a Samsung, Huawei és hasonló prémium márkák már hoznak.És ha összehasonlítod az Iphone X-el az S9+ ot, akkor a Samuban van, de az Iphone-ban nincs:
- ujjlenyomatolvasó, amit lássunk be szeretünk (végre jó helyre került)
- Van jack: még ne beszélgessünk a BT-s fülesekről, amikor egyhuzamban max. 5 órát bírnak. Plusz csak egyszer felejtsd el estére feltenni a töltőre...
- Dual sim
- igazi VízállóságSzerintem a Samsung az S7 óta nagyon jó irányba halad.
Azzal egyetértek, hogy S8-hoz képest nem biztos hogy megéri a váltás, de korábbi eszközökről szerintem bőven. Illetve a jelenlegi Apple kínálathoz képest szerintem most nagyságrendekkel előrébb jár a Samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged