Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Már a magyar samsung mintaboltokba is ki van rakva, meg lehet nyomkodni.
Kamerát jól leteszteltem (lehetőségekhez mérten) és át töltötte képeket a mobilomra. Sokat fejlődött az s7 edgehez képest, látható a javulás, ám van pár dolog ami változatlan. Kontraszt, szaturáció, élesítés jól túl van tolva, és ahogy néztem nincs beállítás amivel lejjebb lehetne állítani.
-
kchris78
veterán
ez az emoji ilyen.. egyes helyeken szidtak almaban, aztan most mar samu/droid mellett azt mondjak hogy oke nem egy full franko dolog mert hulyesegezaz DE hogy milyen eloremutato es ezzel a legegyszerubb demozni ezt a funkciot! Xem van es jopofa dolog elbohockodik az ember. Fejlesztokent nekem mar az Xnel ez volt a velemenyem, ennel egyszerubb funkciot ennek a demozasara nemigen kehetne kitalalni...
-
yoli666
tag
Pont én is így voltam, hogy már untam a bemutatót, nagyon lapos és nyögvenyelős volt.
Már nagyon régóta csak samsung telóm van, de nem fogott el a húúú de nagyon meg akarom venni érzés...
Az ARemoji egy vicc volt, már ott is össze vissza ugrált, szaggatott. Nem is beszélve arról, hogy a szájmozgás még csak megközelítőleg sem hasonlított a valósra.
Mondjuk szerencsére engem az emoji a legkevésbé izgat, csak kicsit égő volt hogy a bemutatón sem megy rendesen. De a S10-re kíváncsi vagyok már most, ott ilyen alibi bemutatóval már nagy égés lesz....
És ott aztán már valamit tényleg oda kell tenni! -
“...Engem kicsit olyan érzés fog el, hogy egy "szuperül" felépített marketing kampánnyal akarták elfedni azt, hogy az S9 csak a kötelező hézagot tölti ki az S8 és S10 között, bármilyen erőfeszítés nélkül....”
És akkor mivan?
Azért az túlzás,hogy semmi erőfeszítés nincs. Igenis vannak változások az S8-hoz képest. És nem a külsőt kell nézni,bár a hátlapot is átvariálták.
(Vannak egyének,akiknek mindegy mit csinálnak,akkor sem tetszik.) -
atike
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest