Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
JBond
csendes tag
Szóval összegezve hozta a kötelezőt!A s9 plus kisebb 1.4mm-rel viszont,0.4mm vastagabb mint az s8 plus nem ártott volna egy nagyobb akku: min 4000 mah már régóta az s7 edgé a legnagyobb akku!A két kamera szterintem legtöbbünknek elég, nem kell hypeolni a kinai gyártokat akik 3 kamerát is vagy akár 4-et,mégis a képélességük messze van s7 edge és s8 Plustól !Inkább kellett volna 6 gb-os és 8 gb verzió!Marketig ereje van a több ramnak 6 gb miatt fogják sokan megvenni ez lesz "prémium"(abb)termék!AR emoji felesleges nem kellene az apple-t majmolni!nekem annyira a lekerekitett szélek annyira nem nagyon tetszenek ha lesz rá keret akkkor Note 8 vagy 9 lesz!Volt a neten egy videó miszerint lesz 'enterprise' edition!Itt hangzik el!https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=gxXiK2jJJAk
-
edward2
addikt
válasz
Divinity #239 üzenetére
Inkább maradjunk abban hogy a rozskenyér mondjuk a csúcstelefon a fehérkenyér meg a beugró szint. Nem "újabb" verzió.
Amúgy meg miért kézenfekvő, hogy 2010-2013 körül egy csúcstelefon 500 eurónál megállt az mára 1000ből áll meg? Mára a technológia fejlettebb lett könnyebben gyártja a mobilt mint 2010ben erre most kerül 2x annyiba. Vagy az egész csak egy trend amit az emberek majmolnak és azért lehet eladni nekik arany árban a telefonokat.
-
vilmose33
őstag
Jó telefonok lettek. Vártam titkon, hogy beleteszik a képernyőbe épített újlenyomatolvasót, majd a Note 9-be vagy az S10-be, gondolom.
-
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Bumblebeee #24 üzenetére
Valakinek simán ér ennyit egy telefon, például nekem.
-
Linem
senior tag
Én nem érzem, hogy érdemes lenne S7Edge-ről váltani. Az S7E még mindig előnyösebb az előlapi ujjlenyomat olvasó és az erősebb akksi miatt. A többi apró változtatás nem hoz annyi újat, ami miatt egy átlagos felhasználó kiadjon újabb 300ezret. Ha megnézed az S7E és az S8 között sem volt eget rengető a különbség. Akkor miért érné meg S7E-ről váltani, de S8-ról már nem?
-
Mr.Silkó
veterán
"Mivel a chipset és az előlapi kamera párosával képes a telefon 3D-s arcfelismerésre (és írisz alapú azonosításra is), ezért komplett arzenállal áll neki a Samsung, hogy péppé verje az Apple-féle animáló kakit."
Tipikus Bogos mondat.
A telefonhoz: Nekem nagyon tetszik, minden újítás pozitív és szükségszerű, miközben megtartotta az előd erényeit is, és még az ára is elhanyagolhatóan nőtt csak, a korábbi alapárhoz képest. Az S8+-t ugyan nem váltom le rá (Note8-ról se lenne érdemes ugrani), mert ahhoz képest nem nyújt annyival többet, de minden másról érdemes lehet cserélni az S9 párosra, első blikkre kiváló készülékek jöttek ismét a Samsungtól, ezekkel marad is piacvezető a cég. Csak így tovább!
-
törölt tag
szuper, ehhez tényleg pont ott nyúltak hozzá, ahol kellett.
A kamerára nagyon kíváncsi leszek
Lehet befizetek egyre -
fairi
őstag
S10-tól semmi csodát nem érdemes várni.
procija várhatóan snapi 855 és ezzel ekvivalens exynos. valszeg már 7 nm gyártástechnika. lehet tudja majd az 5G-t, de 2019-ben még kicsit korainak tűnik.
Talán még kisebb kávák, és végre beépített ujjlenyomat a kijelzőbe. Közel 100% lefedés nem tudom bevállalják-e, bár technikailag lehetséges (lsd. Vivo Apex), de az iris scanner nem férne el normálisan.
Kamera marad, max kis finomítás, és jobb AR emojik. Lehet az s10 alap már megkapja a 6 GB RAM-ot.
Követik a trendet és elhagyják a 3.5 mm jacket, kevés gyártó áll ennek ellent.
Talán végre bevállalják a nagyobb akksit, és ez lesz a nagy fejlesztés amit vársz -
korion
senior tag
akkor ez is ip00 lesz!
-
bteebi
veterán
Jónak jó, de legalább RAM-ban többet vártam volna. Sőt, talán ROM-ban is. Sebaj, valószínűleg ők is az S10-zel akarnak majd igazán nagyot gurítani. Mindenesetre kellene, dokkolóval együtt. Munkahelyre pont jó lenne
.
#283: Szerintem az utóbbi. Mi a biznisz abban nekik, hogy neked valami jó?
-
palee69
senior tag
válasz
TheBikerider #212 üzenetére
Akkor Te meg is veszed.
-
Hikvision
senior tag
Most akkor az S8plus tokok jók lesznek az S9plus-ra, vagy pont annyit variáltak, hogy újat keljen venni mindenből?
-
fairi
őstag
Ha sétálsz a városban rájössz. Pl van a Samsungnak saját bolt hálózata, ahol tesztkészülékek vannak. Ha garis baj, beviszed egyik helyre és gariztatod.
LeEco.nak egy sincs a városban, de máshol se.
Kb csak kínából tudod rendelni, vagy másodkéz alól. Igaz ha peches vagy ára felmehet 60k-ról 80k-ra.Kínai gyártók sok más helyen is spórolnak és tudják olcsóbban adni a portékát:sokszor DDR4 ram helyett más kifutó DDR3-ban, UFS memória helyett régebbi eMMC. kamera meg a legolcsóbb ami van. Kijelző meg valami raktáron levő tucat. De a QC is lehet spórolni...
LeEco különösen nyomott áron működött, minimális haszonnal piacszerzés miatt, de most csőd szélén van, kb a raktárkészletek kisöprése. x820 kb 3 éves modell, jelenleg ha még készítik akkor kisöprésre váró raktárkészletből szerelik össze.
-
törölt tag
miért ne lenne érdemes? engem aztán nem érdekel, milyen képeket tud vagy nem tud lőni egy átlagfelhasználó, magamnak néztem ki. a pixel 2-nél is azokra alapozva könyveltem el magamban, hogy csodás a kamerája, és lásson csodát mindenki, az ügyesebb átlagon-felüli-felhasználók is pont olyan jó képeket tudtak vele összehozni, tele van jobbnál jobb képekkel a net, amik egy picivel sem maradnak el a sample-öktől. engem az érdekel, mi a max, amit ki lehet hozni a kamerájából, és ezt az official sample-ök meg is mutatták.
-
Massmurderer
őstag
És kinek kell Honor 9??Nekem nem pl..és szerintem másnak se.De ennyivel irhatad volna azt is hogy kijön belöle 2 zsiguli is,vagy egy jobb 4k-s tévé.pesze úgye fos ájfon x-nél nem irták ám hogy kijönne ez az árából.nem..huu de szép,megyek megvenni,nagyon király,szuper lett,stb idióta irások.Figyi,akkor vegyél 3 db honor 9et azt egyed meg.
-
Mestermunka megint!
-
Nagyon félre lett értve a mondandóm, de azért kösz a reakciókat. Nyilván egy 60.000 Ft-os kínai telefon nem tehető mérlegre egy 300.000 + Ft-os piacvezető telefonnal. Viszont én is kérdeznék tőled:
Neked volt LeEco telefonod? Merthogy a telefon Dolby Atmos hangást támogat, ami azért zenéhez szerintem elég jó + a 21 Megapixeles Sony kamera se olyan szar benne (az is tud 4K-ban rögzíteni, slow motiont...) De még a 2560x1440-es kijelzőt se mondanám nagyon szarnak.
Az updatekre meg csak annyi, hogy a főzött ROM-ok világában ez nem téma sztem, az én telefonomra tucat 8.1-es Android alapú ROM van már most is. De pl. infra is van, amit sok Sony tulaj hiányol a mostani galaxy S
szériákból, új lenyomat olvasó, arcfelismerő.... Ennek fényében írtam, hogy 5* annyit én fölöslegesnek érzek kiadni egy telefonra, de az én voltam, részemről lezártnak tekintem a témát -
7Heads Drago
veterán
Hát mit ne mondjak azért van pár tulajdonsága ami piszok szimpi.
Viszont az edge kijelző még mindig nem tetszik. -
Jakesz
addikt
válasz
Danny365 #257 üzenetére
Olyannyira nem érdemes alapozni rájuk, hogy az átlagfelhasználó messze nem fog olyan képeket lőni vele, még akkor sem, ha a pro móddal van rá lehetőség. Ezek a képek ugyanolyan parasztvakítások, mint a boltokban a TV-ken futó demofelvételek, hogy milyen csodás képet ad a TV, aztán a gyakorlati felhasználás során messze nem ilyen lesz.
-
Matada2.3
veterán
Látom későn értem be a komment szekcióba.
Az én meglátásom S8 tulajként az, hogy tényleg ott nyúltak csak hozzá a dologhoz, ahol kellett (kivéve az akkut). Nagyon kíváncsi vagyok az új kamera és SoC képességeire, viszont ez inkább lett egy S8s, vagy mi, ami egyáltalán nem baj, mert jó úton vannak.
-
-
aelod
veterán
Az, hogy a te 60e forintos LeEco-dban 6gb ram van nem jelenti azt, hogy pariban lenne egy harmatosan friss csúcskategóriás telefonnal. Kijelző, kamera, belső tároló sebessége, szoftver soroljam még miben jobb és miért kerül annyiba amennyibe az s9?
De mivel leírtad, hogy Nyilván nem csak az a lényeg akkor nem értem a hozzászólásod mondanivalóját. A redmi 4x-em meg gurít mittom én mennyit hangyában meg van benne 3 giga ram. És?(#264) Divinity
Ennek sem.
-
Nem dobtam hátast tőle
Csúcs telefonnának harangozzák be és az S9-ben 4 Giga, S9+-ban 6 Giga RAM van? Nyilván nem csak az a lényeg, de az én 60.000 Ft-os LeEco X820 -asomban van 6 giga + 7-es Antutuban is hoz 165.000 pontot... Ez a telefon ötször drágább
-
gainwardgs
veterán
S9 Antutu [link]
-
Tibee86
nagyúr
Ez még mindig nem az a Samsung lesz, amiért hajlandó lennék ennyi pénzt adni. Talán majd fél - egy év múlva fele ennyiért.
-
Az S9 nem fogott meg különösebben, de az S9+ jó irányban halad, arra simán váltanék például S8+ típusról is (persze csak elméleti síkon, mert most nem Samsung telefonom van).
-
Divinity
őstag
válasz
Dare2Live #248 üzenetére
Hát már az is, hogy "real life" teszt se túl jó kijelentés. Azok se a valós használatot nézik léynegében, emulálni próbálják. Valós használatról akkor lesz szó ha valaki 1 hónapig nyomkodta. Addig ezek csak pontszámok amik lényegében már jó ideje nem mérvadóak.
Persze számít, bizonyos dolgoknál de azért nem ez lesz a döntő pont semmiben -
blagolf
senior tag
Semmi hatalmas újítás nincs benne. Nem érdemes S8-ról váltani.
-
madgie
titán
válasz
CarryPotter #244 üzenetére
Tedd rá az Oreo-t, azzal normális sebessége van, Nougat alatt én is csak pislogtam, hogy dadogott.
-
-
CarryPotter
tag
Hááát nemtudom. Asszonynak most vettem egy S8 plus-t, nem dobtam el a hajam tőle. Nem rossz, de nekem picit akadós
Többet vártam na, pedig szeretem a Samsungot, komolyan mondom kevésbé akadós a Honor 9-em
Na mindegy, megvárom ennek a tesztjét, ha jó akkor újítok S9 plus-ra mert egyébként meg tetszik -
Dare2Live
félisten
Érdekesek az első tesztek.
Egyes szintetikus teszeken nagyon hasít az új exynos, de valós "real" life tesztekben meg csúnyán le van maradva 845 mögött.
[link] -
-
válasz
Bumblebeee #218 üzenetére
Most őszintén, mi az ami évről évre nem drágul? A világ legkézenfekvőbb dolga, hogy az aktuális csúcsmodell drágább lesz mint a tavalyi csúcsmodell.
Inkább itt örülni kellene, hogy nem akkora drágulás volt, mint a konkurenziánál.A másik, 99%-ban a szolgáltatónál veszi az ember a telefont, havi törlesztésre bontva az összeget pedig sokkal többen megengedhetik maguknak... meg is engedik.
-
törölt tag
hát ez brutális. semmit nem vártam, semmi extrát legalábbis, gondoltam ha tudnak valamit, az már az s8-on is látszott volna, vagy legalább a note8-nál. de most megnézegettem a camera cample képeket, és letettem a hajam. megvan a pixel 2 szint (ha nem jobb, majd egy profi review-ból kiderül) nagyon sirály. és az, hogy van rajta jack, el is döntötte a meccset. nem szerettem volna samsung telefont, fura volt használni az s8-at is, mikor a kezembe nyomta ismerősöm, de azt hiszem még idén beállok a klubba egy s9-el. szép volt samsung
[ha esetleg valaki még nem látta volna] -
törölt tag
Ez most nem hozott annyit, hogy eldobjam az s8-cat .
-
Divinity
őstag
Hát ha 960 képet cisnál másodpercenként akkor ugye a 0.2 sec alatt megcsinál 192 kockát. Ez 60 FPS-el lejátszva 3.2 sec-re lassított 0.2 sec.
Ami azért nem vészes. Legalábbis ilyen pár sec fölött már szerintem unalmas a lassítás.
240 FPS-t biztosan tud, az előd is tudja.
-
hello28
aktív tag
Sziasztok
Valaki tud valami több infót adni a lassításrol!??
960fps mellett milyenekkel lehet meg rögzíteni milyen felbontásban!?
Mert ez 0.2 sec...hát.. -
Divinity
őstag
válasz
janeszgol #228 üzenetére
Hát eddig 1-ből 1. Nem erős a mezőny még.
Tavaly azért voltak erős versneytársak és nem jelenteném ki, hogy az S8 volt a legjobb (bár én is arról írok jelenleg)
Ez meg lényegében csak 1 face-lift bár azt gyanítom a többieknél is csak az lesz így lehetséges a dolog. Mindenestre engem már az ősszel megjelenő pixel érdekel. -
YASKATIR
senior tag
Par oraval ezelott megnyomkodtam a telefont es azt kell mondjam, hogy ennel jobb androidos telefon jelenleg nincs a piacon (az mas kerdes, hogy az apple is elbujhat ez a telefon mellett)... A kamera valami eszmeletlen jo illetve baromi konnyu a telefon es jo a fogasa is. Az egyetlen hatrany az a hatlap, amin szinte mar akkor lesz egy ujjlenyomat, ha arra gondolsz, hogy megfogod
-
judas13
addikt
Elől mintha nem lenne vaku, vagy tévednék?
Ebben a nagy szelfi őrületben sztem alap lenne egy 3 kilós telóért. Mivel már a dzsunka 90 dodós telefonokban is bepakolják ezt a filléres kiegészítőt...Amúgy faja a cucc.
Más kérdés, hogy ennyiért sosem lesz egy gyártótól sem semmilyen telefonom. És tudom szolgáltatóknál részletre stb, köszike nem.
-
nuke7
veterán
én is most sajnálhatnám, hogy nincs kisebb - de cserébe örülök, hogy a samsung eldöntötte, hogy nem lesz csúcskategóriás telefonom tőlük... Az egyetlen használható méret androidos fronton amúgy a sony kompakt szériája
(redmi 3 / 4 is csak papíron 1mm-el nagyobb mint a 6s, mégse használható normálisan nekem, még egykezes üzemmódban is alig-alig..)
-
junior11
veterán
válasz
SkyLine3000 #221 üzenetére
Az autóra szavazok
Én max 400€-t adnék egy mobilért.
-
válasz
SkyLine3000 #221 üzenetére
Hát az átlagnak például itthon,igen.
-
SkyLine3000
addikt
Olyan árakban lesznek lassan ezek a telók, h el kell dönteni, h autó, vagy telefon? Kettő együtt nem megy...
-
válasz
Szerintem logikus.
Gazdasági változások mondanak valamit? Szerinted miért drágul valami a világban? Ehhez képest minimális a drágulás az S8-hoz képest. Minimális,jelentéktelen. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Az Apple példáját követik, bár az csak az X-et árazta jócskán túl, de nem lep meg, hogy alulról nyaldossa az 1000 dolcsit a Samsung is egyes modelljeivel most már. Szvsz ennyit ezek nem érnek meg, de itt tartunk, mert még is megveszik őket.
-
Bumblebeee
tag
Csak nem értem hova ez a drágulás..
Legyen annyi mint az S8 induló ár. Ez lehet rossz példa de egy Milka csoki átlagosan 280ft de ha kijön egy új íz nem lesz 375 ft a csoki. -
borand
aktív tag
A T-nél már előrendelhető, 270 a kicsi, 300 a +.
-
Nem rossz, s8 facelift.
2 éve ugyanez volt a véleményem az S6->S7 váltáskor.
Mégis az S7 ami még ma is megállja bőven a helyét.
Persze az SD sokaknak fájó pont volt az S6 érában.
S9 nem sok olyan dolgot mutat fel aminélkül ne lehetne jó pariban egy S8.
Hasonló mértékű update, mint iPhone 7->8 update. -
Cyberpunk
félisten
Nyilván ízlés dolga, de a lila S9+ nagyon szép, Note 9-et is tessék így kiadni!
-
<Lacy85>
addikt
válasz
#63534592 #211 üzenetére
Ez miért rabság? Az előfizetés így is, úgy is megvan a legtöbb embernél. Most akkor nem mindegy, hogy van-e mellé telefon, vagy nincs?
Csak azt kell megnézni, hogy melyik csomag mellé érdemes egyáltalán telefont is venni, mert manapság egyre nagyobb divat drágábban adni előfizusan, mint függetlenül. -
-
Kasya
nagyúr
Inkabb a Note 8. Valahogy nem gyozott meg, de a kotelezot hozta.
-
.Szaki.
addikt
Ismételten jó telefont dobott ki a Samsung. Az S8/S8+ párosról nem feltétlen éri meg a váltás, de szerintem ez mindig így volt a telefonokkal, a kettővel előbbi - ez esetben S7 - bőven megéri váltani. Szerintem egyébként sem az számít, hogy az adott telefon a közvetlen elődjéhez mennyit fejlődött, hanem hogy a tulajdonos jelenlegi telefonjához képest van-e fejlődés, átlagban az emberek szerintem meg egyébként is minimum 2 évente cserélnek telefont, nem pedig évente. Most a fórumtagokat ne vegyük figyelembe, Nektek ez hobbi..
A DeX egyébként egy baromi jó ötlet.
-
aelod
veterán
Senki nem fizeti ki egy összegben ezt az árat. Mindegyiket a szolgáltatónál valamilyen csomagban adják. Lehet rinyálni, hogy nem a magyar fizetésekhez való, de ránézésre egy tömegközlekedésen mindegyiknek ott a kezében a 100+-os telefon és a csúcskategóriás is. Szóval felesleges ezen rinyálni...
-
hurenzon
senior tag
szerintem 280 e ftért nen sok a plus.
-
yoli666
tag
válasz
<Lacy85> #200 üzenetére
Baromira tetszik egy A6 de nem tudom megvenni. Szóval nyilván azért ez nagyban pénzkérdés.
Hidd el, van akinek nagyon sok pénz 300e ft, főleg egy telefonért, ami kimondva kimondatlanul arról szól, hogy jövőre vedd meg az újat és villants vele, mert a régi már égő...
Akinek nem tétel az nyilván megveszi évente, én ha tudnám se cserélném évente, mert fölösleges és nem a divat miatt veszem és szerintem nem vagyok egyedül. -
-FreaK-
veterán
Kíváncsiságból megnéztem, ezt a Rendo.hu-s készülékfelvásárlási dolgot, hogy hogy jönne ki.
A Mate8-ért adnának 43.710Ft-ot és mellé még kapnék egy 30e Ft-os kupont, ami a Telekomnál mondjuk csökkentené a készülék árát.
Megnéztem, hogy itt aprón 60-ért mennek a jó állapotú Mate8-ak, tehát 13.710 Ft-al jobban jönnék így ki, de ebből még le kell vonni egy BP.-re való felutazás költségét is(~2-3e Ft), mert a kupont csak személyesen lehet beváltani.
Így a végén olyan 10k lenne amit nyernék a dolgon, de cserébe még pár órát elcsesztem az utazással, a kényelmes netes rendelés helyett, és nincs a 14napos elállás ha valami gond lenne.
A másik oldalon viszont ott van a kedvezmény, és nem nekem kell meghirdetnem/eladnom az előző telómat. -
Bumblebeee
tag
Az biztos hogy Samsung Galaxy S9 és S9 Plus ott lesznek 2018 legdrágább telefonjai között (már ha nem foglalkozunk az aranyozott-drágakőberakásos luxuskategóriával) és következő Note-al
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MIUI / HyperOS topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest