- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
válasz
concrete86 #631 üzenetére
Nepperke a gyerök!
Occón okosba hozza valahonnan a motyókat. -
-
-
-
-
-
válasz
concrete86 #500 üzenetére
De,az oda szól. A Telekomnak saját szerződött átvevő helye van. Az oldalukon fenn van...
(rendo.hu) -
válasz
concrete86 #498 üzenetére
-
-
Nnnna...itt vannak a pixelesek...
-
-
-
-
válasz
Mr.Silkó #322 üzenetére
“...A nem-bővíthetőségért és a valóban gyenge üzemidőért én is bosszankodtam sokat, végül ezért is búcsúztam el a készüléktől,...”
Emiatt adtam el én is. Hiába van egy szép telefonom,ha csak nézegetni tudom a nap nagyrészében,mert megadja magát már délben.
Átmenetileg vettem egyet tavaly ősszel,amíg megérkezett az új,...hát borzalom volt a sok csúcs telefon után. A kamera nem rossz,de már gyenge a maiakhoz képest. Ami tény,hogy jó döntés volt az S6 dizájn váltás és a szappantartó műanyag forma elhagyása. -
S6?
Egy baklövés volt a Samsungtól.
Dizájn kiváló,de a többi...Mr.Silkó:
Ez így van csak kb.használhatatlan volt.Lemerült fél nap alatt,32gb.,nem volt ip minősítés.Borzalom.. A kamera még csak-csak,de sajnos nem jött be. Legalábbis nekem. S2 óta volt Samsungom mindből,de ez az S6...S5 élhetőbb és használhatóbb volt.
-
-
-
-
válasz
SkyLine3000 #221 üzenetére
Hát az átlagnak például itthon,igen.
-
válasz
Bumblebeee #218 üzenetére
Szerintem logikus.
Gazdasági változások mondanak valamit? Szerinted miért drágul valami a világban? Ehhez képest minimális a drágulás az S8-hoz képest. Minimális,jelentéktelen. -
-
-
-
válasz
janeszgol #167 üzenetére
Gondolom ez azért van,mert a telefont többet használják,mint egy sz.gépet. Többet van kézben,több az üzemóra. Aztán minden kis szirszart észrevesz az ember. Már aki...
Egy időben én is így voltam ezzel,de már elengedtem. Egyik sem lesz soha tökéletes,még ha 1 millióba kerül,akkor sem. -
-
-
válasz
Bumblebeee #159 üzenetére
“...Amitől leesett az állam és kikészültem,hogy "S" seriában csak a" +" kap majd dupla hátoldali kamerát....”
Ebben most az Apple-t utánozza,hogy terelje a vásárlókat a plusz verzió felé. Sokaknak ez nem tetszik,köztük nekem sem,mert nem szeretem a tepsi telefonokat.
Vegyél mate 10 pro-t. Nem rossz az sem.
-
“...Engem kicsit olyan érzés fog el, hogy egy "szuperül" felépített marketing kampánnyal akarták elfedni azt, hogy az S9 csak a kötelező hézagot tölti ki az S8 és S10 között, bármilyen erőfeszítés nélkül....”
És akkor mivan?
Azért az túlzás,hogy semmi erőfeszítés nincs. Igenis vannak változások az S8-hoz képest. És nem a külsőt kell nézni,bár a hátlapot is átvariálták.
(Vannak egyének,akiknek mindegy mit csinálnak,akkor sem tetszik.) -
-
-
válasz
Juhaszatti #120 üzenetére
“...a változtatható blende, és a sztereó hangszóró is nagyon szimpi.
Jobban örülnék a sima S8 méretében 2 kamerának, 6GB ramnak és 3500-as akkunak...”+1
Egyetértek.Szerintem érdemes váltani rá. Nem rögtön,pár hónap elteltével,várni hogy az ár kicsit csökkenjen.
-
-
-
-
3300 és 3700mAh
Ez lenne a minimum. Már ha nem akarnak vastagítani annyit. -
-
-
-
-
válasz
Luck Dragon #52 üzenetére
Azért a sima S9-be rakhattak volna egy picivel erősebb akkut,szerintem. Régóta ez a 3000mAh van használatban.
-
válasz
talamasca #44 üzenetére
Mivel sokan előfizetők valamelyik szolgáltatónál,nem hinném hogy probléma a nagytöbbségnek. És szerintem nem drágább. Általában azonos az ár a hivatalos forgalmazókkal. “Általában”. De nézd meg nyugodtan.
(Nejemnek sem kellett rablánc,mégis kapott részletre telefont,mert régóta előfizető. Nem kellett hűségidőt kötni. Én is szintén.)
-
-
-
-
-
-
Maradt a jack csati. Király!
Nekem tetszik a cucc. Jó az ár is szerintem,nem is lett drágább szinte... Ha nem lenne iX-zem,most erre beruháznék. Várom a teszteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged