Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Bár nem engem kérdeztél, de szerintem az iPhone 8 Plus-t bátran kiszedheted a listából, hisz' az X kamerája fejlettebb (pl. OIS a 2. kamerán is).
Azt pedig csak te tudod eldönteni, hogy az S9(+) és az iPhone X által készített fotók közül neked melyik tetszik jobban. Általánosságban elmondható, hogy ezek mind (ahhoz képest, hogy mobiltelefonok) nagyon jó képeket készítenek, és ha megnézel egy összehasonlító elemzést/videót, ott is azt látod, hogy nagyjából ugyanazt a végeredményt kapod. Az egyik az egyik téren jobb egy picit, a másik a másikon. Nagyon nem nyúlhatsz mellé egyikkel sem.
(De sok múlik azon is, hogy ki csinálja a képet, mennyire van tisztában azzal, hogy mit is csinál. Egy jó géppel is készülhet rossz fotó egy nem hozzáértő kezében, és egy "elavult" géppel is születhet nagyszerű alkotás, ha tudja a használója jól kezelni. Nézz meg valamilyen mobil-fotós topikot, látni fogod, hogy régi telefonokkal (pl. iPhone 5S) is nagyszerű képek készülnek, és ugyanígy vannak olyanok is, amiket nem értesz, hogy jöhetett ilyen rossz végeredmény egy Note 8-ból pl.)
Ha pedig már fotózásra használod, valószínűleg úgyis lesz egy kis utómunka a képeken, szóval akkor pedig már tényleg szinte mindegy, hogy melyiket választod. Válaszd azt, amelyik több kritériumodnak megfelel, de ne csak kamera téren, hanem magát a készüléket és a rendszert is figyelembe véve. Szerintem. Bár nem engem kérdeztél.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest