- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nem kell temetni uez volt S7nél is. Aztán mindenki lenyugodott mert MOra legalábbis Thez Sony IMX széria jött. Kiderül.
(Ezért is volt sokaknak kamerára pofáraesés a mostani akciós 99Ks S7.)Ami még izgi az, hogy "real life" tesztekben, hogy teljesít az új exynos és, hogy milyen lesz GPUra a perf de főleg a perf/watt. Egyre több minden megy GPUból.
-
Dare2Live
félisten
Én most USB modul hiba miatt több kört is futottam, több szervízben voltam, találkoztam volt osztálytársal náluk S6/S7/S8nél ez van. Kijellző hajszálrepedés esetén kb 10% gariztatnak méltányosságból. 90%nál bukó.
Eközben kb ugyanannyi hiba van most is mint egy S3/S4....nél de míg régen pl egy USB modul hibát gari idő alatt 100%ban cseréltek, most 90%ban nem. Visszadobják mert megbontani nem lehet, illetve megcsinálják ha fizeted az új kijelzőt ami = gazdasági totálkár.
Samsung (is) evvel garis ügyek 90%át megussza. -
Dare2Live
félisten
válasz
kchris78 #577 üzenetére
Nem. Akármilyen akár használat során nem látható mikrorepedés. Az említett 90% egy nagy merítés átlaga.
Garisnak pedig maga a probléma garis. Egyszerűen szétszedni nem tudják, úgy, hogy, hogy 90% esélyel ne repedjen be a lefeszegetés miatt a kijelző. Ezt nem vállalják be. Innen ha vmi tönkremegy gariban cserélik csak fizesd ki egy új kijelző és csere gyári árát. =gazdasági totálkár.
Régen szerelhető volt. Hiába volt berepedve kijelző úgy volt tervezve, hogy cserélhető legyen.
A vízkárra nem vonatkozik gari egy más téma. Tolják orba szájba a reklámot, hogy használhatod esőbe beleeshet mosdóba... aztán ha beázik tesztcsík rózsaszín már adják is vissza.
szerk: Egyszerűen csak érdemes evvel tisztába lenni mielött vízbe viszi az ember.... Nagy valószínűséggel semmi baja. Ha mégis akkor kuka reklám ellenére.
-
Dare2Live
félisten
Jópár vízkáros S7 volt, egy se lett gariztatva. Erre tudtommal nincs is gari.
Ha kételkedsz legtisztább írni Samsungnak.Más: Samsungnál az egész gari téma nagyon rossz irányba elment. Régen ha pl volt egy USB modul hibád hiába volt telón kissebb sérülés, telót szét lehetett szedni, usb modult cserélték. Gariban cserélték!
Most ránéznek telóka 90% normál használat mellett is sérült van kijelzőn vmi alig látható mikrorepedés már dobbják is vissza, mert nem lehet kijelző leszerelése nélkül usb modult cserélni. Illetve cserélik ha kifizeted a kijelző árát. = gazdasági totálkár. -
Dare2Live
félisten
"Áááá...van ott még ... S3, S7"
Érdekes sztem S7 lett talán az egyik legjobban sikeredett galaxy, pl S6 hozzá képest a katasztrofális SOTjával, microsd hiányával, meg a random lagjaival kb a széria egyik legrosszabja. Fura hogy vki S6ot jobbnak mondja.
S4ből meg sok egy egész széria volt a gyári elpattan a kijelző töltés közben hibás. Samsung meg ugye úgy dobta vissza a 0-2hónapos készülékeket, hogy füstölt. (Elmentél fogyasztóvédelemig jellemzően cserélték egyértelmű gyári hiba volt. Persze 99% nem ment el fogyi védelemig.)
Minden esetre meglepett ez az S6 imádat.
-
Dare2Live
félisten
"igazi Vízállóság"
Ez mit takar? Mert S7, S8nál is nagyon nyomták a vizes reklámokat aztán talán egyetlen egy víztől megdöglött készüléket se sikerült gariztatni. Tesztcsík rózsaszín már adják is vissza.
Tehát a reklámban mosogatóba ejtem, esőben használom esetén... nagyon vízállónak reklámozzák, ha user így használja és ettől megdöglik akkor meg nincs rá gari.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Mr.Silkó #324 üzenetére
Hát most van nálam S6 (S7 gariban van samsungnál, cserére hozta samsung) alig használtként kaptam de ha használom délben! töltőre kell raknom. Aztán esete hazafele megint. Katasztrófa és idegbaj. Legújabb 7.0van rajta.
használhatatlan készülék.Amikor S5öt veszem elő S7 helyett sportra cseretelónak (vízbe/homokba nem akarom S7et vinni) akkor nem új de 3éves aksival bírja reggeltől estéig kb mint S7. Mikrolag az mindkettőn van, S5 lassabb is de ami idegbaj az az S6 feloldás laggja. Rányomok aztán 2-3secig uugy fekete a képernyő már azt hiszem kikapcsolt vagy mi erre elindul.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Mr.Silkó #318 üzenetére
Még használt tovább adásra is rosszabb S6 annak ellenére, hogy újabb/jobbank kéne lennie. Vigyázni kell rá mert sokkal jobban törik, S5ön meg lehet műanyag a hátlap és 5év után piszkos lesz de ha számít 2marék ziziért rendelsz újat ebayról. Nem mellesleg 3-4év után aksit is érdemes cserélni ami ugye S5nél annyi, hogy lepattintod hátlapot berakod új aksit. S6nál meg viheted szerívzbe vagy próbálkozhatsz hőlégfúvoval otthon.
Az akadozik meg nagyon szubjektív. Feleségemnek most cseréltük S4et! S7re, hála a 99Ks telekom akciónak. Nem a sebesség miatt dicséri, észre se vette igazán hanem, hogy kibír egy egész napot. És, hogy mennyire jó nem kell aksi cserével/külső aksival szarakodnia. Na ez az amit S6se tudna soha, viszont egy S5 tud olyan SOTot mint amit egy S7.
S6 volt a Samsung egyik legnagyobb ballépése. Így utolag ha S6 megejelésekor elém rakják őket és megkérdezik melyika jobb hiába volt újabb S6 simán S5re szavaztam volna. Bár ha lehet akkor S7 ami összeségében kb hibátlan. (max picit aksiidő necces.) S8nál n nem éreztem azt a hude előrelépést, sött ujlenyomat olvasó helye annyira szar lett, hogy ki ism aradt. S9et meg majd meglátjuk, a fő baja, hogy S7el meg vagyok elégedve az egy problémám az aksi amiből ugye nem sikerült nagyobbat beletuszkolni. Akkor meg minek kiadnom rá ennyit?
-
Dare2Live
félisten
válasz
#32839680 #301 üzenetére
Van amire nem elég 4GB RAM egy telefonnál?
Akkor mért raktak S8+ba 6ot?
Amúgy ott a dex ami tényleg egy jó dolog lehet (majd). Amint nekiálsz dolgozni vele, egy rendes melós excel tábla nyitva, egy word doksi, vagy egy kis képszerkesztés, chrome desktopos mennyiségű 6-8tabbal meg fut háttérben zenelejátszás, ne ad isten torrent mert jön a film amit majd meg akarsz nézni a rádugott monitoron... és már rég ki is futottál nem 4ből de még 6GB RAMból is.
Nem mellesleg minek S845 teljesítmény telefonba? Nem sok. De amint rádugod DEXre még akár kevés is.
..."De egy évente kétévente kukában végző készülékbe kell pazarolni a RAM-ot mert megtehetjük, meg egy 280 ezres készülékbe miért ne? Akár akkor is ha totál felesleges."
Itt mondjuk nézd a másik oldalt is. Aki ki tud dobni évi 280.000Ftt a kukába az már had huzgassa a száját ha csak 4GB a RAM. Ez nem a 80.000Fts Xioami Note 5 PRO árszinvonal ahol elnézi az ember a 4GBramot.
-
Dare2Live
félisten
Érdekesek az első tesztek.
Egyes szintetikus teszeken nagyon hasít az új exynos, de valós "real" life tesztekben meg csúnyán le van maradva 845 mögött.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest