- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
concrete86
aktív tag
Nyilván a Te hirdetésedet nem dobja ki a google, meg az egyéb reklámfelületek - ráadásul kétlem, hogy nem egy összegben kellett őket kifizetni. Ha a Telekomnál 265 ezerért lenne 64 gigás X, vennék egyet-egyet az egész családnak. De sajnos nem így van, ezért számomra a 320 ezer jó ár. A szolgáltatók, ismertebb, nagy webshopok 380-éhoz képest.
-
concrete86
aktív tag
Bementem ma a Westendbe. Idézem az e-mail váltást, aki igényelné:
"Természetesen van lehetőség a Galaxy Young készülékének beszámítására. A termék árát csak leadás során tudjuk meghatározni, mivel több tényező befolyásolja, mint pl.: kártyafüggő vagy független; milyen állapotú, stb. (Sérült telefon beszámítására nincs lehetőség!) Kérjük mindenképpen hozza magával a telefonhoz tartozó töltőt is, mert anélkül nem áll módunkba a beszámítás.
Boltunkba befáradva személyesen is elő tudja rendelni a kívánt S9-szériás terméket. A fentebb említett készülék behozásával 30.000 Ft-tal olcsóbb lesz a választott termék, azaz az S9+ esetében 309.990 Ft helyett 279.990 Ft-ot, míg az S9-nél 279.990 Ft helyett 249.990 Ft-ot kell fizetnie a helyszínen. Március 8-ig előrendelők március 9-én vehetik át. Ha netán március 9-dike után rendelne elő (de még március 15-ig), akkor pedig március 16-án.
Ön jelezte, hogy részletfizetéssel szeretné megvásárolni. Lentebb találja az OTP hivatalos munkáltatói igazolását. Kérjük, hogy ezt töltesse ki a munkáltatójával (a bank más verziót nem fogad el, valamint ügyeljenek rá, hogy csak egy személy töltheti ki!), illetve hozzon magával 3 hónapnyi bankszámla kivonatot, amin szerepel a munkabére. Ezen felül legyen Önnél a személyigazolványa, lakcímkártyája és TAJ/adókártyája. Szükséges még egy közüzemű számla is az elmúlt hónapról bemutatásra.
https://www.otpbank.hu/static/lakastakarek/sw/download/munkaltatoi_jovedelemigazolas.pdf
Bármi további kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére!
Üdv.:
Samsung Experience Store – WestEnd"Gyerekek, a kezembe vettem és elment a kedvem a vásárlástól. Pedig már minden nálam volt. Kényelmetlen volt a kezemben (most S8-am van). Úgyhogy részemről vagy ráveszem magam és beállok az almások közé 400k-ért (notebook.hu-n most "csak" 320!!!), vagy kivárom a Galaxy X-et.
-
concrete86
aktív tag
Helló. Előkukáztam egy Galaxy Young-ot, de sem a rendón, sem a ses.shop.hu-n nem találja "beszámíthatónak". Most akkor buktam a 30k-s kupont? Telekomnál, vagy Samsungnál akarnám megvenni 0% THM-re..
-
concrete86
aktív tag
Ha most veszek ehhez egy gyári flip tokot, és az összekarcolja a kijelzőt 1 hónap alatt, cserélik gariban? Vagy azt mondják, nem tudom bebizonyítani, hogy a tok alatti por okozta, amit begyűjt használat közben.
-
concrete86
aktív tag
Olvastam, hogy létezik dual sim aktív módban is, meg standby módban is. Ugye az S9 dual sim-nél always on van mindkét kártya? Az egyiken csak hívást fogadnék, a másikon pedig menne minden.
-
concrete86
aktív tag
válasz
TheBikerider #499 üzenetére
Köszi. De ugye nem kötelező a mediamarktban megvásárolni? Mennék a kuponnal a telekomba..
-
concrete86
aktív tag
Helló!
Ugye, ha a mediamarktba beviszek egy leharcolt, már be sem kapcsolható ultrarégi samsung okostelefont, és adnak érte 1 ft-ot, már akkor is megkapom a 30k kupont?
-
concrete86
aktív tag
válasz
janeszgol #409 üzenetére
Hali, nem volt és köszönöm!
A kötbéres előfizumnak kb. havi 2 ezer a díja, ha nem használom. Végülis, másfél év alatt az 36 ezer ft, kevesebb, mint maga a kötbér. Ezt nem értem, a logika azt diktálná, hogy a kötbér kisebb legyen, mint amennyit amúgy még kifizetnék a hűségidő alatt...
Szerk.: arról nem is beszélve, hogy akkor gondolom a maradék törlesztőt is egyben kifizettetik, hiába van még ott másik előfizum is. Az meg +150 ezer, tehát 210.000 Ft. zsebből ki. Sok.. -
concrete86
aktív tag
Üdv megint, először is köszi a válaszokat.
Engedjétek meg, hogy megosszam egy újabb kálváriámat, szívesen venném rá a javaslatokat, tanácsokat.Adott egy Telekom céges előfizu, ami ugyan olcsó, de így is benne van a havidíjam egy húszasba - így indokolt lenne áttérnem voda red-re. Igenám, de még másfél év megújított hűség van rajta (kötbér: 60 ezer).
Van olyan előfizetésem, amivel listaáron tudnék venni egy S9+ telót. Telekomnál ugye dual simes, igy tudnám a két kártyát használni.Most S8-am van, aminek tegnap törtem az egyik hátsó sarkát, szervizben 25-30k a javítása.
Mit javasoltok? Érdemes telót váltani? Vagy csak előfizut? Az S8-am maradék havi törlesztőjét átvállalná ismerős - a javíttatás után.
10 éve telekomos vagyok, de nem igazán éri meg. Ami a vodánál havi 10ezres tarifa korlátlan közösségi dolgokkal, az a telekomnál még talán havi 16-ból sem jönne ki..
-
concrete86
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek, kérlek.. A Vodafone-nál előrendelhető S9+ dual sim-es, vagy single (nem írja, de pl. a Telekomnál az..) ? Ha igen, abba még fér memóriakártya a 2 kártyán felül?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged