- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrTwister
őstag
Én Telenornál rendelném, nekem ott van a legjobb áron lizingre, de hiába regisztráltam már most harmadjára is, csak nem akarnak visszahívni! Ki érti ezt? Beszéltem ügyfélszolgálattal, azt mondták nem tudnak segíteni, mert ezzel a háttércsoport foglalkozik, de azon a számon amin közvetlenül a regisztráció után nem sokkal kétszer is kerestek(pont főnökkel beszéltem, ha tudom, hogy előrendelés miatt Telenor keres főnit kinyomom a 'csába, jó jó csak a szám nagy úgyse mertem volna
) sajnos nem tudom őket visszahívni mert megszakad azonnal a vonal. Akkor így jártam? Én már le vagyok sajnálva? Többet nem hívnak? Szeretnék én is előrendelésbe kapni egy 9 pluszt, de így most, hogy!?
-
Taci
addikt
Ha ezt a 3 telefont hoztad fel, akkor gondolom, az ár nem akadály. Így igen, az iPhone 8 Plus-t kivenném, hisz' elsősorban fotózásra keresel mobilt (legalábbis ez az egyik legfontosabb szempont, ahogy átjött), és a 8 Plus kamerájától jobb az X-szé. Persze az 8 Plus-szé is nagyon jó, de a fentiek miatt én kivenném - annál is kevesebből "kell" választanod.
-
-
Taci
addikt
Bár nem engem kérdeztél, de szerintem az iPhone 8 Plus-t bátran kiszedheted a listából, hisz' az X kamerája fejlettebb (pl. OIS a 2. kamerán is).
Azt pedig csak te tudod eldönteni, hogy az S9(+) és az iPhone X által készített fotók közül neked melyik tetszik jobban. Általánosságban elmondható, hogy ezek mind (ahhoz képest, hogy mobiltelefonok) nagyon jó képeket készítenek, és ha megnézel egy összehasonlító elemzést/videót, ott is azt látod, hogy nagyjából ugyanazt a végeredményt kapod. Az egyik az egyik téren jobb egy picit, a másik a másikon. Nagyon nem nyúlhatsz mellé egyikkel sem.
(De sok múlik azon is, hogy ki csinálja a képet, mennyire van tisztában azzal, hogy mit is csinál. Egy jó géppel is készülhet rossz fotó egy nem hozzáértő kezében, és egy "elavult" géppel is születhet nagyszerű alkotás, ha tudja a használója jól kezelni. Nézz meg valamilyen mobil-fotós topikot, látni fogod, hogy régi telefonokkal (pl. iPhone 5S) is nagyszerű képek készülnek, és ugyanígy vannak olyanok is, amiket nem értesz, hogy jöhetett ilyen rossz végeredmény egy Note 8-ból pl.)
Ha pedig már fotózásra használod, valószínűleg úgyis lesz egy kis utómunka a képeken, szóval akkor pedig már tényleg szinte mindegy, hogy melyiket választod. Válaszd azt, amelyik több kritériumodnak megfelel, de ne csak kamera téren, hanem magát a készüléket és a rendszert is figyelembe véve. Szerintem. Bár nem engem kérdeztél. -
Szia,
12 hónap kötelező + 12 hónap kiterjesztett jótállás. (Utóbbi csak a hivatalos hazai forrásból származó készülékekre.)
Dare2Live: Ennyire azért nem drasztikus az a garanciális helyzet, elég sok olyan eset olvasható csak itt a fórumon is, amikor akár fizikai sérül (törött kijelzőjű...stb.)) készüléket javított a szerviz díjmentesen, méltányossági alapon.
Összességében még mindig a Samsung áll legjobban a garanciális problémákhoz. -
Divinity
őstag
Hát ha 960 képet cisnál másodpercenként akkor ugye a 0.2 sec alatt megcsinál 192 kockát. Ez 60 FPS-el lejátszva 3.2 sec-re lassított 0.2 sec.
Ami azért nem vészes. Legalábbis ilyen pár sec fölött már szerintem unalmas a lassítás.
240 FPS-t biztosan tud, az előd is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest