Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
halilali
csendes tag
3000-3500 mAh-es akksiról lehet hallani

-
halilali
csendes tag
Közbe bejelentették a RAZR MAXX-et is hivatalos is..hát elvileg a sima razr gyári adatok alapján 10óra beszélgetést ad...a maxx-hoz azt írják hogy az okostelefon szegmens legtöbbet bírója lesz 8,99mm-rel
és a hivatalos beszélgetési idő a maxx-nál 21óra szóval kétszer annyi..hát erre kiváncsi leszek
-
rinbanbo
tag
Nekem most frissít.....

-
halilali
csendes tag
Vodafone SmartShop-ban is kapható már..Bár neten még sehol nincs fent

-
Fisha
őstag
válasz
albatros87
üzenetére
Nekem se frissült még, pedig nagyon várom már, hátha megoldja a wifi problémát. Amúgy milyen oldalról beszélsz pontosan. Magát a honlapot megtaláltam aszem, de ezeket az infókat nem. Tudsz adni egy linket?
-
albatros87
csendes tag
en is megleptem magam egy ilyennel karacsonyra. szuper nagyon

16G -s kartyat raktam bele (belul 8G + 16G azert eleg lesz nekem), foleg, hogy Spotify -al tolom a zeneket ra.
kerdes: nektek is .19 -en all a szoftver? xda-n nezve mar .30, sot, .150.1 -es update is volt.
-
Micimaci
csendes tag
válasz
oliverkiss32
üzenetére
Próbáltam így is, nekem sajnos nem segített... Egyébként jelentkezett emilben a Motorola egyik vevőszolgálatosa, udvariasan bemutatkozott, és megkért adjam meg pontosan a szoftver- és egyéb verziókat, amit megtettem. Kíváncsian várom, mit tud kiokoskodni a memórikártya problémára...
-
oliverkiss32
aktív tag
Memóriakártya problémákra! Próbáljátok ki ,hogy leformázzátok FAT32-re a kártyát a számítógépen. (jobb klikk formázás) Sokaknak segített.
-
Dreamie
őstag
32 Gb-os mem kártyaproblem a következő. Gyönyörűen felmásoltam rá először motocast synckel rá mindent, beállítottam a csengőhangokat... amiket bizonyos idő után elfelejt... defaulton csörög a készülék reggel. Vsszaállítom akkor jó lesz, de hosszabb álllás után elfelejti... Esetleg állás közben eldobja a kártyát, majd vissza és a beállítások elvesznek? Gondoltam arra is, hogy bemásolom belső memoba a csengőhangokat, de nem tudom ott hova kell. Csináltam már sd/media/audio/ringtones könyvtárat is és oda raktam be, de így is ugyanaz áll fent... Egyébként minden működik, nem ír errort a és sd kártya hibát, minden kafa, kivéve ezt a csengőhangos dolgot ami elég idegesítő... Kipróbálom a 16 Gb-os kártyával is azzal lehet működik.
-
Micimaci
csendes tag
-
Dreamie
őstag
A 32 GB-OS kártyával nekem is vannak problémák... Zenéket Nem mindig látja, ebböl kifolyólag a csengöhangokat sem szólnak. Nem vágom.
-
Fisha
őstag
Egy kis kiegészítés ehhez:
motocaston keresztül lejátszott file esetén meg se jelenik a more menüpont. Ebben az esetben download file. Utána visszalépés a listába, file újyramegnyitása (ilyenkor okosan már lokálból nyitja). Így már persze lesz more menüpont, és be lehet állítani a csengőhangot.
Még egy kis érdekesség: motocaston keresztül simán játssza a flac file-okat, amiket lokálban már nem tud lejátszani (biztos van hozzá app, de azt nem néztem). Ebből arra következtetek, hogy motocastos lejátszás esetén a decodolás már a számítógépen megtörténik. -
H1N1
tag
Antutu bench:6122
-
H1N1
tag
Felpakoltam a legfrissebb Arctic romot és végre szépen akadás mentesen lehet a képeket nagyítani a galériában.
-
oliverkiss32
aktív tag
Nem vagyunk mi se gondolatolvasók.De én majd írok neked pm-et ha mégis sikerül!
Ja és nem éri meg az árát, majd fél év múlva talán. Magyar nyelv pedig biztos nincs benne. -
VDavid90
csendes tag
Szia
ha nincs benne magyar nyelv akkor a telenor oldalán mért úgy van feltüntetve hogy "magyar nyelvű Android 2.3 operációs rendszer" ??
Azt tudom hogy nincs benne rádió. Mostanában elég lusták a szolgáltatók szinte nincs náluk mostanában kiadott telefon, kíváncsi lennék mire várnak, és arra is hogy mért csak nettshopba érhető el a Razr. -
VDavid90
csendes tag
Sziasztok
Valaki vett már ilyet a telenor-nál??
Amit ők árulnak az magyar nyelvű?? és ehhez is van már frissítés?
Lesz valamikor más szolgáltatónál is??
Azoktól kérdezném akik ilyet használnak hogy megéri az árát??
Mi a véleményetek róla?
Van valami nagy hibája? -
Dreamie
őstag
megjött a 32 Gb-os micro SD, majd jelzem, ha összeszarja magát...
azért én reménykedem 
-
Fisha
őstag
Milyen offline navi prgramot ajánlotok? Lehetőleg ingyeneset, vagy olyat amihez van normális próbaverzió, amivel el lehet dönteni, hogy akar-e az ember pénzt adni érte.
Előre is köszi a válaszokat!
-
iguana
őstag
én megleptem magam egy ilyen kütyüvel.
teljesen oda vagyok érte, pedig soha nem voltam "mobilbuzi"
-hangminősége kiváló, kihangosítva is
-fénykép, videó bőven elegendő számomra egy mobiltól
-menü, scroll stb. gyors
-kijelző képe baromi szépsok mindent még ki sem tudtam próbálni, kell még néhány nap, amíg beállítgatom magamnak.
-
Dreamie
őstag
válasz
rinbanbo
üzenetére
Kijelzője egész jó sztem, szarabbra számítottam. Nekem Desire után ez olyan, mint egy lapát, de szokható
, viszont jó fogni, mint az elődöt.Hangzásban az általam ismert telókat mind odaveri, kurva jól szól a hátsó kis hangfal, füles használatakor pedig halkítani kell, mert kicsapja az agyam.

Kamera meg arra jó amire én használom, nincsenek nagy igényeim. Videót viszont szépet csinál.
-
rinbanbo
tag
Egy kis harc sgs2 vs razr :
1.mellé rakva a kijelzőben egy kicsit fényesebb az sgs 2-é de nagyon minimálisan
2.kinézetben olyan mellette az sg2mint egy lapát .....
3.kamerában egyszint kb volt hogy ez volt hogy az csinált jobbat de eszt csak kijelzőn néztem
4. hangzásban a droidom egy picivel hangosabban szól... -
Dreamie
őstag
Nos, gorilla glass üvegre sikerült 1 karcot ejteni... Picsába! Olyan mintha egy hajszál lenne az üvegen, alig látszik, de mégis ott van... Fólia nemsokára érkezik, remélhetőleg eltakarja majd. Okostelók kamerájától pedig nem kell sokat várni.
vakut esetleg nem tudod bekapcsolni, és utána kattoktatni, még nem próbáltam, csak érdeklődők. -
SL-27
tag
Na, kinek hozott RAZR-t a Dzsízuska?

-
Zeze94
tag
Boldog új évet!

-
H1N1
tag
4.0-ban gazdag BUÉK mindenkinek!!!!!!!
-
blade44
csendes tag
Sziasztok most vettem egy ilyen telot, és arra lettem figyelmes hogy videofelvetelnel akármilyen felbontást állítok be, lejatszasnal mindegyik 808x454-es pedig a fajlmeretek kulonboznek persze a videok kb egyforma hosszuak.
-
Dreamie
őstag
BUÉK!
-
Fisha
őstag
-
Fisha
őstag
Nekem is 19.
Nagyon várom már a frissítést, mert a wifi nálam kabaré szinten működik. Egy méterre a wireless routertől, minden akadály nélkül is kettő a térerő. Egy szobával arrébb meg már egyáltalán nem müxik. A notim ugyanazt a wifit használva vígan működik három szobával odébb is.
-
Zeze94
tag
kár... pedig nem tűnt rossznak... gyanítom, hogy megint az amcsik kapták a jobbat

legalább a borotváddal fényképezted?
amúgy én is gondolkodom egy ilyen telón... csak most még számomra drága... na meg amilyen garanciális ügyintézést a HTC letett az asztalra... na az azért megfogott, és nemhinném, hogy a Mototól is ugyanezt megkapnám, ha probléma adódna.
Amúgy a sztori a következő, hogy még volt kb 10 nap a gariból, és 1-2 kicsi hiba volt a Heromon(hangerő gombnak elment a nyomáspontja, elcsúszva a háttérvilágítás a képernyőzár/powergomb/hívás befejező gomb mögött... szóval beadtam az O2ba, furcsálltam is hogy nem kérték hozzá a dobozt. kb 3hétre rá, visszakaptam egy nagyobb dobozban mint amilyenben magát a telefont vettem, egy öregujját felfelé mutató ökölbe szorított kéz volt rajta, és felette, hogy All good. kinyitom a dobozt és benne egy karácsonyi üdvözlőlap, alatta a szervíz adatai(csehország), és benne egy HTCs törlőkendő... alatta meg a telóm. és a pakk legalján az új akku mindössze 11EUR-ért, mert a mostani kezd eléggé tropára menni, és 11 EUR egy új akksiért nem sok, és így még kibírja egy ideig, ha szükségem lenne rá... ja meg ahogy pontosan leírva a szervízpapírokban minden a(hol van megütve a teló, karc a kijelzőn, leírva pontosan mit is cseréltek, szóval minden)... szerintem ez így nagyon korrekt hozzáállás..
szóval ez megfogott a HTCben...
viszont a Herom óta a MotoXT720on kívül a Razr volt az ami szerelem első látásra, vagy hogy is mondjam...
nagyon megfogott... a Herommal is ígyvoltam. és nem bántam meg -
rinbanbo
tag
Na sikerült szereznem egyet....örömömbe sikerült is a dobozt ott hagynom Pesten gsmline os gari volt rá 1 év...sikerülhet aszt nekem vissza szerezni valaha....?(Mekkora pancser vagyok)
-
Dreamie
őstag
Nem.
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/111230/2011-12-30_20-19-09_307_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/111230/2011-12-30_20-19-09_307_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url] -
Zeze94
tag
hmm Razr userek... ilyen fülest kaptatok a pengétekhez? mert ez rohadt jól néz ki
mondjuk a hangja fontosabb azért... szóval hogy szól?
-
Micimaci
csendes tag
Nem lesz azzal semmi gond, nekem nagyon bejön a teló így is. A hibákat meg majd javítják, a tárolókapacitás igény egyre nagyobb, nem tudják kikerülni, hogy a telefon képes legyen kezelni a nagy kártyákat is. Én titokban abban reménykedem, hogy majd az ICS csendben megoldja ezt is...
szerk.: visszatettem a 16-os kártyát bele, remélem csak átmenetileg.
-
Micimaci
csendes tag
Köszi, én is hasonlókat találtam, megpróbáltam ezt is, de így sem jó sajna. Nekem nem indulgatott újra a telefon, csak egyszerűen kiírta hogy a kártya damaged, és szívesen megformázza nekem... De a formázás volt úgy hogy csak 3-4. alkalomra sikerült.
Dreamie, enyhe nyugtatók vény nélkül kaphatók a patikában...
-
pisze
tag
Neki bevált ez a módszer, a havernál pedig kb. 10 esetből 2-3 alkalommal a telo felajánlotta állandóan , hogy majd ő leformázza a kártyát !
Apropó ! Csak egy jótanács ! Lehet, hogy jobban jársz, ha már is kezdesz szedni valamilyen enyhébb nyugtatót, mire megjön a kártya, már alapozva leszel. Ezek azok a problémák , amikre
pár hozzászólással elébb utaltam, még csak most kezdi koptatni a gyerekcipőket ez a széria ! -
pisze
tag
válasz
Micimaci
üzenetére
Ez a mindennapi tapasztalat ! 2 ismerősöm vett ilyen telót, mindegyik így járt a 32-es kártyákkal, potyára kidobott pénz volt ! Szerintem ez a teló csak papíron kezeli le helyesen , a specifikációkban nagyon jól mutat ez a leírás, de sajna csak parasztvakítás, sok neki a 32. Olyat is olvastam, hogy csak a SanDisk-et nem eszi és minimum clas 6-os kell bele. A fene se tudja már, mi az igaz ebből.

-
Micimaci
csendes tag
Sziasztok!
A 32 GB-os kártya esete folytatódik, leírom hátha mást is érdekel, vagy valaki nálam hozzáértőbb (ilyet nem nehéz találni) tud segíteni.
Adott két kártya: Samsung 32 GB C10 és Sandisk 32 GB C4. A samsungra fel tudom másolni a dolgaimat, de ha a telefont újra indítom vmi miatt, akkor rögtön damaged card-ot ír, tegnap már formázni sem volt hajlandó, a PC is kifagyott tőle mikor adapterrel beleraktam, még szerencse hogy van itthon egy Macbook Air gépem, na annak a lemezkezelője hajlandó volt szóbaállni vele
. Továbbá a kb. 10 GB adatból csak kb. 6 giga ment fel rá hibátlanul, sok fényképnek csak a neve másolódott fel, a fájl mérete 0 bájt... A Sandisk kártyára fel se megy minden, mihelyt lehúzom a pc-ről az adaptert amiben van, felejti az adatok felét, csak a könyvtár neve marad meg itt-ott... Szóval káosz. A helyzet ugyanez akkor is, ha a telót használom kártyaadapternek.
Mindkét kártya a Mediamarkt-ból származik, gondolom nem hamis, a Sandisket cseréltem is, és mindkettő ugyanúgy viselkedett. Több PC-vel is próbáltam, nem jó sehogy se.
Úgy látszik, gond van az ekkora kártya kezelésével, nem csak a telefonon hanem a windowsban is, találtam pár hivatkozást rá a neten hogy mások is jártak így, pl. az xda-s fórumon, de megoldást nem leltem. Remélem így 2011 vége felé nem az a megoldás, hogy tegyem vissza a 16 GB-os noname kártyámat...
Várom a kedves szaktársak ötleteit, tapasztalatait, megoldásait a problémára, mert asszem előbb-utóbb más is belefut...
Előre is köszi, és bocs a hosszú posztért, üdv,
Mm -
pisze
tag
válasz
rinbanbo
üzenetére
Bocsi, de szerintem ez az ár kicsit gyanús, ennek valami gyíkja van, vigyázz vele,jól nézd meg ! Elméletileg lehetne magyarosítani , ha valaki foglalkozna vele komolyan. A Defy-t is magyarosították a sesmart-os fiúk. Egyébbként nem lehet magyar nyelven kapni, a Motorola kiherélte a magyart a ROM-ból a Blur miatt. Talán, ha a szolgáltatók közül valamelyik rászánja magát, de szerintem nem feccölnek bele se pénzt se energiát, nem térül meg, nincs itt ebbe a legatyásodott kis országba annyi fizetőképes kereslet erre a drága telóra, hogy megérje nekik. Az a pár száz elvetemült alak pedig aki még ilyen feltételek mellett is belebolondul /nekem is szörnyen tetszik, csak nagyon prózai dolog miatt nem tudom megvenni - nem futja a fizetésemből, nekem luxus kategória 3 gyerek mellett ! / az mindenképpen megveszi ennyiért és angolul ! Na ez off volt !

-
pisze
tag
válasz
rinbanbo
üzenetére
Ne a legolcsóbbat keresd ! Sufni gsm nem a legjobb megoldás ! A legmegbízhatóbbat, jó garanciális feltételekkel, elfogadható áron ! " Olcsó húsnak híg a leve " ha ne adj istenkém garanciára kerül a sor, márpedig mivel viszonylag csecsemőkorban van ez a tipus, még nem nőtte ki a gyerekcipőket, hamar előfordulhat a gariztatás !!! Nem is említem a frissítések érkezését, sufnigsm-ek valami távolkeleti lokalizációval érkeznek leggyakrabban, nem európának szántak. " szürke import " . Kettőt ismerek ami tuti eXpansys és SpeedShop .

-
rinbanbo
tag
Egyébként tudok egy angol nyelvűt 125 be...lehet eszt magyarosítani....?
-
rinbanbo
tag
Valami eladót nem tudtok vagy valami boltot ahol a legolcsóbb...?(nem valami könnyű találni)
-
halilali
csendes tag
Ide is jön a frissités és még milyen gyorsan!
"A maintenance update for Motorola RAZR owners is now rolling out across Europe. This update contains several enhancements such as a new Evernote application, improvements to camera performance, better call performance and improved Bluetooth and Wi-Fi connectivity. To download visit www.motorola.com/myrazr and click here for full release notes." http://www.motorola.com/staticfiles/Support/GB-EN/Mobile%20Phones/MOTOROLA-RAZR/Documents/StaticFiles/Motorola_Razr_MR1_Release_Notes_UK.htm -
rinbanbo
tag
Heló én most állok teló vétel előtt vagy sgs 2 fehér vagy ez lesz .A kérdésem az lenne hogy volt e már vakié egy sgs 2 mellet és melyiknek volt szebb a képe...?(ez dönti el hogy melyiket veszem mivel naggyából azonos tudással rendelkeznek)
-
xyvz
csendes tag
Köszönöm, fiúk, lányok,csajok,srácok 
-
-
xyvz
csendes tag
Köszönöm a gyors választ, de... Nem tudom mit rontok el, de nekem ha lejátszás közben nyomok 1 menüt akkor "annyi jön föl" hogy file info, sehol semmi ringtone vagy add vagy ilyesmi... de köszönöm a választ, még próbálkozom vele. Ja és az sms jelzőhang csere, valaki?
-
xyvz
csendes tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni, ami elsőre elég lámának tűnik de nem az
Hogyan lehet, más (nem "gyári") csengőhangot ill sms jelzőt beállítani...??? -
Ricardo
titán
"Kíváncsi lennék arra, mennyit sikerült a Telenornak elpasszolni ilyen áron az ünnepek tiszteletére, mert nem éppen vevőcsalogató az ajánlatuk !"
Úgy nem sokat, hogy csak papíron forgalmazzák.
Egyik barátom kinézte magának, és gondoltuk jó lenne megnézni élőben. Gondoltuk mivel a pannon forgalmazza, valamelyik üzletükbe betérve megszemléljük.
Meg ahogy mi azt elképzeltük
Pécs összes Pannon üzletét bejártuk, sehol nem volt egy darab belőle, és nem elfogyott. Még nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tanuljunk angolul!
- Medence topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Apropó ! Csak egy jótanács ! Lehet, hogy jobban jársz, ha már is kezdesz szedni valamilyen enyhébb nyugtatót, mire megjön a kártya, már alapozva leszel. Ezek azok a problémák , amikre
pár hozzászólással elébb utaltam, még csak most kezdi koptatni a gyerekcipőket ez a széria !
Hogyan lehet, más (nem "gyári") csengőhangot ill sms jelzőt beállítani...???