Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
rinbanbo #1297 üzenetére
kijelzőt, kamerát megértem, te használtad mind kettőt és érezted saját kezűleg, akkor elhiszem. Nekem eddig nem fordult elő, hogy recseg a hang videófelvételnél. Szerintem nézessétek meg valakivel
. Azt hogy jobban néz ki olyat ne mondjál, mert az a legszubjektívabb dolog a földön
Nekem speckó galaxy sokkal jobban tetszik
Akksi itt is kibír egy napot normál használat mellett (abban minden benne van a játékot kivéve)
Tudod mi ugrott most be nekem? Hát a razr-en nem lehet cserélni az akksit nemde?Amúgy a kezelőfelületről elfelejtettél írni. A samun touchwiz 4.0 van, nem a kedvencem, de hamar hozzá lehet szokni meg logikus meg minden, csak sense után elég fadapos mit ne mondjak
(mondjuk ezt csak az én htc által elkényeztetett fejem mondja
)
-
Drenadar
veterán
válasz
rinbanbo #1136 üzenetére
még jó hogy nem a telót hagytad ott.
imei szám alapján tuti ki lehet deríteni. egy szervizes kellene felhívnod. Jah hogy nincs magyar motorola szerviz?viszont általában legalább a garjegyet fel kell mutatni nekik :| a számlát elméletileg újra ki lehet kérni abból a boltból ahol vetted. szerepeljen rajta az imei szám és ennyi.
-
Dreamie
őstag
válasz
rinbanbo #961 üzenetére
Kijelzője egész jó sztem, szarabbra számítottam. Nekem Desire után ez olyan, mint egy lapát, de szokható
, viszont jó fogni, mint az elődöt.
Hangzásban az általam ismert telókat mind odaveri, kurva jól szól a hátsó kis hangfal, füles használatakor pedig halkítani kell, mert kicsapja az agyam.
Kamera meg arra jó amire én használom, nincsenek nagy igényeim. Videót viszont szépet csinál.
-
pisze
tag
válasz
rinbanbo #915 üzenetére
Bocsi, de szerintem ez az ár kicsit gyanús, ennek valami gyíkja van, vigyázz vele,jól nézd meg ! Elméletileg lehetne magyarosítani , ha valaki foglalkozna vele komolyan. A Defy-t is magyarosították a sesmart-os fiúk. Egyébbként nem lehet magyar nyelven kapni, a Motorola kiherélte a magyart a ROM-ból a Blur miatt. Talán, ha a szolgáltatók közül valamelyik rászánja magát, de szerintem nem feccölnek bele se pénzt se energiát, nem térül meg, nincs itt ebbe a legatyásodott kis országba annyi fizetőképes kereslet erre a drága telóra, hogy megérje nekik. Az a pár száz elvetemült alak pedig aki még ilyen feltételek mellett is belebolondul /nekem is szörnyen tetszik, csak nagyon prózai dolog miatt nem tudom megvenni - nem futja a fizetésemből, nekem luxus kategória 3 gyerek mellett ! / az mindenképpen megveszi ennyiért és angolul ! Na ez off volt !
-
pisze
tag
válasz
rinbanbo #914 üzenetére
Ne a legolcsóbbat keresd ! Sufni gsm nem a legjobb megoldás ! A legmegbízhatóbbat, jó garanciális feltételekkel, elfogadható áron ! " Olcsó húsnak híg a leve " ha ne adj istenkém garanciára kerül a sor, márpedig mivel viszonylag csecsemőkorban van ez a tipus, még nem nőtte ki a gyerekcipőket, hamar előfordulhat a gariztatás !!! Nem is említem a frissítések érkezését, sufnigsm-ek valami távolkeleti lokalizációval érkeznek leggyakrabban, nem európának szántak. " szürke import " . Kettőt ismerek ami tuti eXpansys és SpeedShop .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest