- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Skynet258 #2591 üzenetére
Megoldható most már viszonylag egyszerűen a magyar nyelv, nekem az atrix2-ben benne van az összes fájlban a values-hu, csak ezeket kell beletenni a razr ics-be, ugyanaz a 4.0.4.
Illetve, valaki, akinek az utolsó eu van fenn (SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTGB_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml) , megnézhetné, hogy benne vannak-e a /res/values.hu mappák az apk-kban. -
premete
veterán
Én is azt írtam, hogy csak a nem motorolás apk-k tartalmaznak (esetleg) magyar nyelvet, a morelocale csak annyit tud, hogy átírja a "Locale"-t, és a values-hu-t tartalmazó third party apk-k lesznek magyarul, de egyetlenegy Motorolás cucc sem, beleértve a systemui, settings, framework-res, és a többi, korábban említett alap dolog.
Persze, hiába magyarázom olyannak, aki meg sem érti ezeket a kifejezéseket. -
premete
veterán
válasz
Lacopapi #2366 üzenetére
Ha valamihez nem értesz, legalább ne vezesd félre a többieket.
Ismerem a morelocale2-t, kipróbáltam már rég, csak olyan apk-kat kezel, amelyekben eleve benne van a magyar nyelv, a Motorola apk-i egyik sem ilyen, tehát lóf@szt sem ér.
Sőt, lefordítottuk a rendszerfájlokat már magyarra, azzal tényleg magyar lesz az adott alkalmazás, ezek megvannak nekem magyarul:
BlurCalendar\
BlurContacts\
BlurDialer\
BlurHome\
BlurPhone\
blur-res\
Conversations\
framework-res\
moto-res\
Settings\
Setup\
StickyNoteWidget\
SystemUI\
WeatherWidget\
Legalább ennyit le kell fordítani hozzá, és szemléltetésképpen, hogy mekkora meló, fájlonként kb. ilyen mennyiség 1 alkalmazás, ez például settings.apk-ból a values-hu.<p class="mgt1"><?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
-<resources> <string name="additional_system_update"/> <string name="additional_system_update_menu"/> <string name="restriction_lock_title">Korlátozó zár kezelése</string> <string name="setup_restriction_lock_title">Korlátozó zár beállítása</string> <string name="restriction_settings_label">Korlátozó zár beállítása</string> <string name="enable_restriction_lock_title">Korlátozó zár engedélyezése</string> <string name="enable_restriction_lock_summary">Korlátozó zár engedélyezése vagy letiltása</string> <string name="change_restriction_password_title">Korlátozó jelszó módosítása</string> <string name="change_restriction_password_summary">Kérem megújítani a korlátozó zár jelszót!</string> <string
Még 3000 sor lenne csak ez az 1 alkalmazás, kitörlöm a többi, jóérzésű ember miatt..
Itt például a morelocale2 esetén csak a "Talk" helyén lenne Google csevegő</p> -
premete
veterán
válasz
Lacopapi #2358 üzenetére
Az a 80% csak akkor igaz, ha felteszel kb. 600 egyéb programot, amelyek tartalmazzák a magyar nyelvet, de a kb. 150 gyári alkalmazásból egy sem lesz magyar, mert nincs benne a values-hu egyikben sem.
Persze, le lehet mindet fordítani egyenként, és belecsomagolni, akinek van kedve hozzá (és ideje). -
premete
veterán
válasz
<Attila> #2003 üzenetére
Az "illett volna" nem üzleti kategória. Egyébként van olyan ismerősöm, aki nem tud angolul, mégis könnyedén használja a Razr-t angolul; akinek pár száz angol szó elsajátítása gondot okoz, annak a magyar nyelvvel is gondjai vannak általában.
Szerintem inkább legyen jól működő, angol Android 4.0.4 a készüléken, mint bugos, magyar 4.0.3, mint a Samsungokon, vagy GB-kerneles, bugos, mint például a HTC One X-en; ha nagyon kell, a magyar nyelvet bele tudja bárki tenni. -
-
premete
veterán
Persze, a német is EFIGS, azok a fránya nem EFIGS-ek nem akarnak csak frissülni.
gy.k: EFIGS (English-French-Italian-German-Spanish) =Angol-Francia-Olasz-Német-Spanyol.
Egyéb, gyakori rövidítések romoknál:
EMEA (Europa-Middle East-Africa) = Európa-Közel-Kelet-Afrika.
SEA= South-East Asia
CN= Kína
HKTW= Hong Kong Taiwan
Ha utána van RET= Retail, az bolti független, nem szolgáltatós -
premete
veterán
válasz
Skynet258 #1953 üzenetére
Dehogynem, azzal kezdi az OTA zip, hogy törli a su binary-t; ha előtte írásvédetté teszed a mountext3.sh-ban, akkor pedig kilép, hogy nem tetszik neki a rendszer.
De lassan csak lesz hivatalos európai ICS is. Mondjuk a nonEFIGS-ekre szerintem még 2.3.6 sem lesz soha (gyárilag). Nem is tudom, azok kínai, vagy milyen romok lehetnek, amik nem EnglishFrenchItalianGermanSpain -ek, ezek legalább átjárhatóak oda-vissza. -
premete
veterán
Ha az enyém lenne, akkor én is, de nem vagyunk egyformák.
Murphy szerint pedig, amit el lehet szúrni az utasítások be nem tartása miatt, azt még egyszer, ugyanúgy el lehet szúrni.
Sok dolgot megcsináltam, először a világon is, mint például ezt. Ahogy mondani szokták, "gyáva népnek nincs hazája". -
-
premete
veterán
Én is leírtam volna, de tegnap, amikor az egyik hülyegyerek felnyomott a modiknál, hogy "életveszélyes" dolgot írtam, megfogadtam, hogy több leírást nem készítek, és az eddigieket is törlöm (ahonnan tudom).
Mondjuk én a 2.3.6 xml.zip-et kicsomagoltam egy könyvtárba, és az xml-t tallóztattam be az RSD Lite 4.7-essel, hogy ne a Razr szenvedjen a majdnem 2 gigás fájt kicsomagolásával. -
premete
veterán
válasz
demigodno1 #1894 üzenetére
Hát igen, nem véletlenül van ott a linken, hogy melyik 2.3.6-os romra lehet rátenni, és ha nem az van, akkor előtte azt kell feltenni.
-
premete
veterán
válasz
demigodno1 #1868 üzenetére
GB alatt kell ez.[link] ICS-ben benne van, power+vol- egyszerre nyomva.
OTA rootkeeper elméletileg átmenti a root jogot OTA esetén, de a casualbeta a razr-ot rootolja ICS alatt is. -
premete
veterán
válasz
szemydavis21 #1864 üzenetére
Rootolni nem kell hozzá, de jobb akkor, ha megvárod az OTA-t, egy-két hónap maximum.
-
premete
veterán
válasz
szemydavis21 #1862 üzenetére
RSD lite-tal fel kell tenni a legfrissebb, linkelt 2.3.6-os romot, ha még nincs fenn, és utána stock recoveryből rátenni a linkben szereplő frissítést az sd-ről. Ennyi.
-
premete
veterán
válasz
szemydavis21 #1860 üzenetére
Angolul nem szükséges tudni hozzá, de alapvető számítástechnika ismereteket feltételez.
Annak megszerzése viszont nem tartozik a topik témakörébe, kb. 100 oldal lenne, vannak erre szakosodott tanfolyamok.
Sajnos, vannak rossz tapasztalataim, volt már, hogy leírtam valamit pontosan, mégis félreértették, sokan magyarul sem értenek, mint amikor a HTC Universal romomat ráerőltette valaki a HTC Artemisre, mert azt hitte, hogy az Universal az univerzálisan, mindenre jó, és még fenyegetett, hogy miattam elb***ta a telefonját. -
premete
veterán
válasz
premete #1852 üzenetére
Jó hír, hogy a rádiók megjavultak az ICS 4.0.4 frissítéstől.
Aki még nem tette fel az ICS-t, megnézhetné előtte és utána a következő dolgokat (értelemszerűen ugyanazon a helyen és ugyanazzal a sim kártyával).
1, wifi analyzer
2, gps test
3, network signal info -
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
szkorhetz #1786 üzenetére
a google drive-omon fenn van.
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
Skynet258 #1750 üzenetére
A kevlar nem a karcállósságról szól, meg lehet mindent karcolni, a fémet is; azért nem lehet véletlen, hogy a drágább horgászbotok és golyóálló mellények is kevlarból készülnek.
Egyik ebben erősebb, a másik abban, van, amiben a samsung jobb, van, amiben a motorola; legalább okulnak a tapasztalatokból, már itthon is lehet kapni a Razr Max-ot, 3300 mAh-s akkuval, illetve az az akku a "sima" razrba is beletehető, új hátlappal.. -
premete
veterán
válasz
Skynet258 #1743 üzenetére
A kevlar hátlap az rendben van, csak akkucseréhez nehéz levenni, és utána még 2 csavar tatja az akkut. A törzshelyünk teraszán a wifi gyengébb, mint benn a sörözőben, a razr gyakran nem is látja, a többi okostelefon igen: míg például a a Note, az atrix 4G és Atrix2 lát 8-10 wifit, a razr max.1-2-t.
-
-
premete
veterán
Nem is kell a Maxx, annak az akkuja és hátlapja jó a sima razra is, csak le kell feszíteni a hátlapot és a 2 db. akkurögzítő csavart kitekerni.
Visszatérve a naponta megújuló, 10-10 darab "b-stock" készletre, nem hiszem, hogy ennyi hibás lenne, inkább így szórják ki őket, mert jön a Maxx; nem életszerű, hogy a razból egyedül több hibás lenne, mint az összes többi okostelefonból, ha mégis, akkor már ipari hulladék lenne. -
premete
veterán
válasz
gege71.hu #1685 üzenetére
Otthon nekem is tökéletes volt, a routertől 2 méterre, de azért nehogy már külön routert/AP-t kelljen magammal vinni egy wifis cucc mellé, ha átmegyek a harmadik szobába, ahol minden eddigi okostelefonnal jó volt.
Működjön mindenhol, ahol a többi készülék működik. Nem egyedi eset, más razrosnak sem talált jelet ugyanott, ő azt javasolta, hogy vegyek korlátlan mobilnetet havi 10 ezerért. -
premete
veterán
válasz
gege71.hu #1683 üzenetére
Nekem is elment 2 napot, amíg meg nem bolondult, de a wifi az hulladék, ugyanott bármelyik másik wifi-képes eszköz lealázza, nem véletlenül dob ki a google a razr wifi gyengeségre 170000 találatot: a linkelt kép 8000 kbps feletti letöltéséhez képest a razr ugyanannál az asztalnál, ha éppen talált jelet, akkor sem adott 500 kbps-nél nagyobb letöltési sebességet.
A wifi állítólag javul ha egy bizonyos ponton erősen nyomjuk a házat, de azért az szerintem nem normális dolog egy 100000+ forintos készüléknél, és az sem, hogy egy zte blade alázza wifiben. Hiába szép, tökéletes a hangminőség, stb. -
premete
veterán
válasz
Hakkuuuh #1681 üzenetére
Az első az 169 ezres, speedshopos, nem B-stock volt, de még rosszabb volt ennél, ennek legalább az érintőkijelzője hibátlan.
A másik, hogy a wifi mindenkinél xar ha nem 2 méterre van a router, azon a szerviz sem tud segíteni, hogy a törzshelyemen, a teraszon nincs már wifi, másik telefonnal pedig ilyen: -
premete
veterán
Csak szerintem minden tok éppen a dizájnból vesz el, ami talán a legnagyobb pozitívum a Razr-ban.
Mert más előnyét nem nagyon tudok mondani mondjuk egy Atrixhoz képest, bár lehet, hogy nekem nincs csak szerencsém a razrokkal: Az első, decemberben az érintőképernyővel xarakodott, ez az utóbbi, este 100%-on volt, semmi nem ment, és reggelre 36% maradt csak; abban a percben ment is eladásra, nem kapott több lehetőséget. Előtte nem volt semmi gond az akkuval, semmi új program nem került rá, nem értem, ilyent még egyik okostelefonom sem csinált.
A másik, az a harmatgyenge wifi: ahol más okostelefonok találnak 5-10 hálózatot, a razr egyet maximum, az se stabil, gondolom, ez hardveres gond, így az ICS sem valószínű, hogy segít rajta.
Szerintem kár volt ennyire vékonyra csinálniuk, hogy emiatt a tetején ott az a bunkó vastag rész, és körben olyan széles gyászkeret került rá, mintha gyászjelentés lenne, ennél még az sgs2 is kisebb. Lett volna inkább 1 mm-rel vastagabb, és akkor nem kell a gyászkeret, a vastag rész a tetején, és talán jobb antenna is belefért volna.
Azért összeraktam egy csomagot, alapdolgokkal, ha kell valakinek, innen letölthető, ezek vannak benne:
rootolas\
Motorola_End_User_Driver_Installation_5.4.0_64bit.msi
NotifBar_Toggles_v2_b01291207.zip
MotoCharge.apk
screengrab_0.85.apk
recovery.apk
flashlight.apk -
premete
veterán
válasz
WongFeiHong #1640 üzenetére
Hívd fel a telenort, és kérdezd meg. A T-Mobile úgy adja a simet, hogy a normál közepéből a micro egyszerűen kitörhető.
Ha sim csere, akkor az pénzes általában, vagy minta alapján kivágod ollóval, vagy tapétavágóval, ha ügyetlen vagy, beviszed egy gsm-boltba, és 500 forintért körbevágják. -
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
Hakkuuuh #1637 üzenetére
Bemásoltam a március 29.-i állapotot, akkor a normál volt 138. Változik rendesen, ma szállítással a "B" 91250 volt, holnap itt lesz. Abból gondolom a kiszórást, hogy nem szokott egyszerre 10 akcióban lenni; ráadásul mind a 10 csak bontottként szerepelt, és 12 hó garival: 1-2 előfordul, hogy nem veszi át a vevő, vagy rögtön visszaküldi, de ennyi több, mint furcsa. Ja, és amit bemásoltam, az is zsír új volt, 12 hó garival. Azokat nem számolom, ahol csak 6-10 hónap gari van, vagy pixelhiba, az más tészta, és oda van írva alul angolul, hogy mi a saruk.
Ja, azt se felejtsük el, hogy a forint sem az a stabil fizetőeszköz. -
premete
veterán
válasz
Hakkuuuh #1634 üzenetére
Húsvét előtt jóval drágább volt, alapból is, és az akkori, 30%-os kedvezménnyel is.
Webáruház neve:eXpansys
Rendelés dátuma: 29 Mar 2012
Számítógép neve: 89.133.xxx.xxx
Kártyatulajdonos neve:.227025 B-Stock Motorola RAZR (EU, Black , MPL) 1 115477 115477
In Stock
161328 30% off specified products 1 -34643 -34643
In Stock
------ ---------------------------------------- --- ------- --------
80834
Shipping Info 7649
Tax (19.6%) 17343
--------
Total 105826 -
premete
veterán
Nézz már utána egy angol-magyar szótárban, hogy az "opened" jelentése mi, szerinted "bontott, használt, javított"-e, mert szerintem csak annyit jelent, hogy ki lett bontva.
Ennél az is oda van írva, hogy "WARRANTY 12 months", amennyit a Motorola ad rá; használt, javított készülékeknél a "warranty" sem 1 év, hanem 10, esetleg 8, vagy 6 hónap. HTC-t leszámítva, mert ott 24 hónapról indul.
A másik, hogy a hibás daraboknál a hiba is szerepel, például "dead pixel"
A harmadik, hogy 2 haver is vett, és fóliás/címkés volt mindkettő készülék, valamint minden kiegészítője, csak a doboz volt kinyitva.
Igen, szerintem szándékosan küldted el kétszer, és a lapdockos kérdést sem értetted, csak feleslegesen beírtál valamit. -
premete
veterán
válasz
beszizoli2 #1625 üzenetére
Netezésre hibátlan, megy a magyar billentyűzet is, csak terminalban be kell írni, hogy [setkbd hu]
Az más kérdés, hogy megéri-e, vagy inkább egy netbook, ami esetenként olcsóbb is és ha kell, windowst is tudsz futtatni. -
premete
veterán
Írd be még háromszor, ha már az olvasás/angol nem megy.
FIGYELEM! B-Stock, B-raktár, Bontott, leárazott terméket választott! E termékek pontos állapotát a lenti angol leírásban olvashatja (lehet bontott, javított, demo, de esetleg csak nem elég kapós és ezért került leárazásra).
Condition
Unit in very good condition, Pakaging Opened / Damaged.
WARRANTY 12 months -
premete
veterán
válasz
beszizoli2 #1622 üzenetére
Úgy tűnik, ahogy jön a Razr Maxx, a Razr XT910-es készletet kisöprik. Ennyiért szerintem megéri.
-
premete
veterán
Az 1 Ghz nem kevés, a 2x1 főleg nem kevés, de azért a 2x1.2 az 20%-kal több, viszont a fele tárhely az atrix2-ben még számottevőbb különbség.
A tft és a super amoled ízlés kérdése, viszont a Motorola RAZR vékonyabb, könnyebb, jobb anyaghasználatú, modernebb és gyorsabb, mint az Atrix 2,
Majd az Atrix 3 az ötmagos Tegra3-mal már más dimenziókat feszeget. -
premete
veterán
Nekem összesen 3 telefonom volt, amit megbántam, hogy megvettem, abból 2 xperia, azt többet nem vennék. A TV-re kötés nem egy sony-privilégium, az újabb Motorolákat TV-re kötve nemcsak a telefon képernyőjét klónozza, hanem párhuzamosan ubuntut is futtat mellette, nálam 1280x800-as méretben, így fullhd-s monitoron elfér a kettő egymás mellett.
Ezt szerintem egyik xperia sem tudja.
Razrban nem lehet akkut cserélni egyszerűen, a többiekben lehet általában.
Esetleg a Razr Maxx-ot megvárhatnád, vagy még inkább az Atrix3-at, ezekben már 3300 mAh-s akku lesz. -
premete
veterán
A retail-gb és a retail-cee, amire van biztosan frissítés, sufnigsm-esek azok, amelyek például T_mobile logoval indulnak, illetve ázsiai szoftverük van, azokat biztos, hogy nem ide szánták; attól, hogy a nextel, vagy a gsmline adja el, még korántsem biztos, hogy európai xt910-esek, azokra a frissítés ugyanolyan bizonytalan, mint a garancia. Bár páran vettek már az USA-ból is CDMA-s Droidot, és csodálkoznak, hogy sim kártyát sem lehet beletenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest