- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iguana
őstag
válasz
Viper26 #3434 üzenetére
Razr-nál a nyitásra nem lesz gondod, mivel zárt a bootloader. (vannak developer verziójú razr-ok, ahol nyitott, de nem hiszem, hogy bárki hozzá tud jutni egy ilyenhez)
A hivatalos moto policy az, hogy mindennemű piszkálásra (rom csere, root) ugrik a garancia.
A root-ot vissza tudod zárni. -
Skynet258
veterán
válasz
Viper26 #2851 üzenetére
Igen, ez egyben lejön a készülékről. Leszedni nem nehéz, csak türelem kell hozzá... Ami alapból fent van, annak a közepe egyfajta kétoldalú ragasztóval van rögzítve az akksihoz. De le lehet húzni szép lassan. A széleket meg pár napos körömmel a legegyszerűbb megoldani, éles szerszámot én nem használnék hozzá, a köröm viszont biztos nem sérti meg a készülékházat. Pattintva van a hátsó rész lényegében, na meg középen a már említett ragasztó.
-
H1N1
tag
válasz
Viper26 #2848 üzenetére
Ez gyári, vagy utángyártott?
A szétszerelés -
Zeze94
tag
válasz
Viper26 #1449 üzenetére
rányomok a videóra, elkezdi betölteni és aztán kiírja, hogy:
"Error during video playback
MotoCast was not able to playback this file, it might not be in a supported format."jah és amúgy az .avi-val is gondjai vannak...(legalábbis a Gyűrűk Urával gondjai vannak. mással még nem próbáltam, de amikor néztem akkor kb 10-15percenként se szó se beszéd kidobott a filmből. amikor újra elindítottam, felajánlotta, hogy folytassam onnan ahonnan abbahagytam..)
-
-
Dreamie
őstag
Nálam már itt van, de sim nélkül nézegetem, telefonálni nem próbáltam még. Elég durva... Kézben tartva desire után kicsit furcsa, de kellemes tepsi!
Kijelzője teccik, nem találtam szarnak. Elég gyors, semmi röccenés, patent nagyon. Nálam 2.3.5 -ös software van fent, többiekén mi van? Ez a Motocast még új, de eddig nem volt vele problem. Ismerkedek még vele, sim-et majd Karácsonyra kapok hozzá, és lehet el is veszik a telkót is.
Kurvára teccik NA!
-
Lall
veterán
A magyar szolgáltató köztudottan lehúzóak ezt nem vitatom, de ne számoljunk már így, szerintem hibásan. Hiszen az okostarifa, úgy mint a T.-nél a MédiaMánia vagy Ikon díjcsomagok szolgáltatást is tartalmaznak. Itt a szolgáltatás árát fizeted meg, ami az okostarifa 1000 díjcsomagnál 1000 perc beszélgetés + 1 GB net + korlátlan email és web böngészés. Így a telefon kerül 50 rongyba. A többi a szolgáltatás amit adnak érte. Ugyan ez igaz az iphone és egyéb telefonok esetében is. Természetesen akinek nincs szüksége ekkora díjcsomagra az nem vesz magának ekkorát, de egy átlag dolgozó, okostelefon használó embernek szerintem 10 rongy körül mindig van a számlája (legalábbis az enyém). Tehát ha valaki díjcsomag mellé választ ilyet az annyira rosszul nem jár szvsz. Csak nálunk szokás ez a független telefon vásárlás. Nyugat-Európában, díjcsomag mellé veszik az emberek a telefonjaikat. Mondjuk az is igaz, hogy venniük sem kell, hanem kapják általában 0 forintért.
-
RootRulez
félisten
Futár elhozza vagy Pick-Pack pontban is átveheted
-
Kismaci
tag
Totál nem éri meg. Ha nem akarom lekötni magam egy évnél tovább, akkor cca 9k-val olcsóbb mindössze, mint függetlenül.
De mondjuk... MINDENT függetlenül érdemes megvenni, vagy nulla százalékos hitelre. Szóval: ha találtok Moto-t a MediaMarkt-ban 20 havi kamatmentes részletfizura, akkor ugorjatok rá.
-
exelsior1
senior tag
A 3d gyorsítója elég izmos. power sgx540, ami alapból jó, de fel is lett húzva. Tesztekben a grafikus teljesítménye a RAZR-nek kb anniy (talán picit több), mint az SGS2-nek, miközben nagyobb a felbontás, szal bőven erős a GPU. A kijelzőtöl meg lehet félni, a Motorola kicsit másfajta pen-tilet használ mint a Samsung, a Motorola Photonnak pl kegyetlenül rossz a képminősége a qhd-s LCD-jével
-
hegyesidr
tag
Ez attól függ, hogy az ember fiának meddig ér a takarója, meddig nyújtózkodhat ? Nekem pl. nagyon rövid, függetlenül és kesbe bizony fázna a lábam ! Inkább kivárom a szolgáltatót és az éves kamatmentes törlesztést.
Ui.: Ráadásul ha az is számít, milyen az a számla / 0 perces ? stb.garancia ? / akkor nem biztos, hogy igazán jó ötlet a független vásárlás .
-
exelsior1
senior tag
Hát, amikor I4-et vettem, akkor kivágattam a simemet, minden gond nélkül ment. És utána amikor SGS2-re cseréltem, nem kellett megint T-hez menni újabb simért, csak visszarakni a megmaradt keretbe és simán megy úgy is. Jobban megéri, simán megeshet, hogy 1 hét után elege lesz az embernek a telóból, és lecseréli, ahhoz meg vszeg megint sima sim kell
-
mrlujoak
veterán
Veszed - szolgáltatótól - vagy vágod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest