- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
mira72
őstag
-
szemydavis21
csendes tag
válasz
premete #1863 üzenetére
hát ez az hogy ennyi,ez egyszerű ha tudod melyik angol kifejezés mit jelent,mivel én mé nem használtam,nem tudom,sőt rootolva sincs a telefon,mert azt sem magyarázta el senki hogy miként működik.amúgy nekem 651.167.21.XT910.Vodafone.en.EU van most fennt gyárilag.
És mi az a Stock Recovery,mint mondtam nem értek hozzá,de gondolom ha neked mondanák egy folyamatot amihez gőzöd nincs,te is akarnád hogy lépésről lépésre mondják meg mit csinálj. -
premete
veterán
válasz
premete #1852 üzenetére
Jó hír, hogy a rádiók megjavultak az ICS 4.0.4 frissítéstől.
Aki még nem tette fel az ICS-t, megnézhetné előtte és utána a következő dolgokat (értelemszerűen ugyanazon a helyen és ugyanazzal a sim kártyával).
1, wifi analyzer
2, gps test
3, network signal info -
Hakkuuuh
tag
-
jamo
tag
-
Skynet258
veterán
válasz
premete #1749 üzenetére
Ez most elég trollos hsz-nek tűnik így ebben a formában...
BTW egyetértek a Samsung anyaghasználatának minősítésével, de tök felesleges ebbe itt belemenni szerintem. Itt meg a wifi szar, meg a kijelző is elég tré, de minden készülékre el lehet mondani valami negatívumot.. De mivel én nem vagyok márkahű semelyik irányba, azt veszem, ami nekem épp megfelelő.
SIII-at például messzire kerülni fogom...
Egyébként kevlár: azt hittem, ez valami erősebb anyag, a tesztpéldányon van egy szép kis karc a hátoldalon. Szóval ez max dísznek jó, a strapát ez sem bírja a végsőkig.
Ki is raktam ma a tesztet, leírtam (nagyjából) mindent a RAZR-ról.
Köszi aki segített. -
Skynet258
veterán
válasz
premete #1744 üzenetére
A hátlapot csak azért mondtam, mert az SII alapból ugye műanyag hátlappal jön, csak én vettem rá fémet, amivel valamelyest romlik a rádiók vételi minősége.
De most megnéztem, ez a RAZR még attól is gyengébb wifi ügyben... -
gyraph
tag
válasz
premete #1715 üzenetére
Koszi! Ma viszem vissza vodaeknak. Gondolod, ha ilyenfajta feszultseget kap az LCD az garancias? Kulserelmi nyom sehol nincs. Tenyleg csak SD kartya cserere emlekszem. Bar most nem talalom, de olvastam egy ugyanilyen story-t egy amerikai forumon, szinten SD kartya csere utan.
-
Hakkuuuh
tag
válasz
premete #1686 üzenetére
Nálam asszem "arany"középút van. Jelerősség gyenge, de a sebesség > 20Mbit ... (történetesen kiakadt a speedtest
) Jah meg van mobilnettem is, de az persze nem kompenzálja a jelerősség gyengeségét, mert attól még az lehetne jobb is!
Más:
Ez a Case-Mate Barely There viszont kajak jól néz ki és a formáját is követi. Jobb lenne mondjuk valami pótakksis védőtok, iPhone-hoz már láttam, ehhez még nem. -
gege71.hu
addikt
válasz
premete #1682 üzenetére
Helló,
nekem a wifiket teljesen jól látja és gyorsan csatlakozik és sok hálózatot is lát. Nem vettem észre, hogy bár,mely eddigi wifis eszközömnél rosszabbul szolgálna.
Az akksi:
Nálam 2 napot bír. Amikor megvettem csak kb egy- másfelet, de akkor mindent piszkáltam rajta 5 percenként. Most, hogy normál szinten használom és wifin lóg otthon is meg az irodában is 2 napot elsuhan.Valaki írta a tokot, védőcuccot.
Sima fólia van rajta(gorilla üveg ide vagy oda
és egy szép bőrtokban hordom. Nem kátok rajt eddig sehol semmilyen kopáskezdeményt. Kb 1 hómnapos. Nekem nagyon bejött a teló. -
DVlad
őstag
válasz
premete #1632 üzenetére
Tehát, a "készlet kisöprés" nem érinti a valóban gyári új, bontatlan darabokat szerinted.
[link]Vagyis ez nem állja meg a helyét: "Úgy tűnik, ahogy jön a Razr Maxx, a Razr XT910-es készletet kisöprik."
A lapdockkal kapcsolatban pedig erre utaltam: "Vásárlás előtt ellenőrizze, hogy megfelel-e a választott billentyűzettel? (magyar bill. kiosztás nem elérhető)" Ez nem a világ vége, de ismerek olyat, aki elsiklott fölötte és utána megbánta a vásárlást.
-
-
bobooo
addikt
válasz
premete #1539 üzenetére
volt már egy pár kitiltás a fórumról mert a három betűs navigációról beszéltek (egyébként meg azért mert nincs hivatalos navigációbelőle csak warez átportolt)
de betekinthesz a milyen telefont vegyek topicba is ahol már órák óta arról beszélnek és szezso is mondta nekik már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged