- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Jo tudni, hogy nem olyan kenyesek ezek a csatik. Aztatni nem szoktam telokat, de azert eleg gaz lenne, ha esöben telefonalastol szetazna a cucc a csatik miatt..
Dreamie: Nem tudom, otthon hogy van, de errefele (Ausztriaban), mostanaban mar az a divat, hogy ha van egy x gigas netcsomagod, akkor amig azon belül vagy, addig rendesen megy HSPA sebessegen, ha pedig tulleped, akkor nem fizetsz kemeny penzeket, hanem nyugodtan netezhetsz tovabb, csak immar 64kps-al. Szerintem ez kicsit emberbaratabb megoldas, mint pl a tremobil nevetseges 13Ft/10kByte meg hasonlo arai..
-
joey04
titán
itt is van olyan feature, mint a samukban, hogy hiába állítom maximumra a fényerőt a böngészőben, akkor is kevesebb lesz az, mint a rendszer többi részén elérhető maximális fényerő? Elsőre arra gondoltam én cseszek el valami beállítást a samun, de aztán xda-n utánaolvastam, és ez elvileg (egy sokakat zavaró) feature. remélem, itt nincs így.
-
Phoenixy
senior tag
Még mindig 4
De ha 175000 Ft-ért az XL 6 pont akkor 185000-ért ez is 6 pont.(jobb processzor, több RAM, jobb akkumulátor, még attól is jobb összerakási minőség...csak a kamerája rosszabb a RAZR-nek, meg nincs FM-radio, meg nem szól olyan jól)
Egyébként ez az AMOLED szebb, mint a Milestone vagy az ATRIX pentile LCD-je? -
Danny750
őstag
Teljesen igazad van Rusi........
Sajna a legtöbben mindíg azt a készüléket dícsérik agyon amit éppen használnak!
SGSII hardver és prémium minőség=RazR!
Az ára nem is vészes, hisz nézzük meg az SGSII hol kezdett?
Anyaghasználatban az SII , kb egy 40000ft-os telefon szintjén van..........
+már sokan írták ,hogy 150ért is láttak!
(#171) bigand77:
Miért láttál te SGSII-őt a megjelenéskor? (+itt mekkora probléma már a pentile? Őszintén ki néz olyan közelről egy 4,3"-os kijelzőt ,hogy ennyire zavarja? a felbontással még némileg javít is a képminőségen, az N9-nél miért nem volt ekkora probléma ,hogy amoleddel jön és nem plus-al?)
Na az komolyan laggolt........egy nexus s is simán lenyomta a menüben böngészéskor! -
bigand77
tag
Nem a törzskommentelőkre gondoltam, akiket korábban itt linkelt vki egy cikkhez is, nagyon sokan csak a teszteket olvassák nálatok, és nem fórumoznak, vagy akikre én gondoltam, azok általában csak beírnak 1-1 mondatot, ami véletlenül mindig megegyezik a cikkben írottakkal, míg a törzskommentelőknél pont az ellenkezőjét látom, ott sokkal többször nem értenek egyet 1-1 leírt dologgal (nem feltétlen a külsővel).
Azt ne mondd nekem, hogy bármilyen újságíróként nem tudod, hogy rengeteg embernek nincs önálló véleménye, amit leírnak, azt úgy ahogy van, egy az egyben átveszik az emberek. Én az első kommentben is ezt kifogásoltam, bár ettől nem reméltem változást, nade a véleménynyilvánítás erről szól, vagy mi a pösz.Továbbra is azt mondtam, hogy szerinted lehet ez a világ legszebb telefonja, akár még lehet, hogy én is egyszer így fogom gondolni, ha élőben meg tudom nézni, de hogy a képekről semmi nem jön le, az tuti. És igazából ezt 95%-ban minden telefonra el lehet mondani szvsz.
noxwill: perszepersze, az már rögtön troll, aki nem ért egyet vmivel. Okos, okos. Én is tudnám tőled kérdezni amúgy, problem?
-
bigand77
tag
Huhuhuuuu, nagyon mellélőttél Rusi, olvasd el hozzá a másik kommentet is. Egyáltalán nem szeretem az androidot, sosem lesz androidos telefonom, pont azért, mert egyik sem produkál olyan működést, ami nekem kell, a gasztonómiát meg inkább a konyhában gyakorlom, nem a ROM-okkal. Paraméterei alapján írtam, hogy nincs olyan erős, bár gondoltam, hogy hozzá kellene tenni a minap megjelent HTC-s cikket, hogy egy igen öreg vasra milyen szépen tudtak optimalizálni, akkor valszeg ezzel sem lesz gond, azért maradt így, hogy az ár-felszereltség közti különbség látszódjon a samu és a moto között, amivel nem értek egyet, kevlár ide vagy oda.
Továbbra is azt mondom, hogy a kevlár néphülyítés, tökmindegy, hogy sima fém, vagy ez van rajta, ugyanilyen fetrengés ment anno a szálcsiszolt fémre is. Ha nincs marketingelve (minden hírben bennevolt, hogy kevlár, ti is jópárszor említitek a cikkben), akkor a kutya nem tudná, hogy az van rajta, pont ez adja, hogy gyakorlatilag felesleges. De ok, felsőkategóriára lőtték be, itt van a szemem előtt, ahogy agyal a marketing team, hogy mit lehetne rárakni, amitől minden tesztoldalon elájulnak, hogy ez mennyire prémium. Aranyszegély? Túl giccses. Gyerekek, hallottatok már a kevlárról? És munka elvégezve, a foglalkozás, mint látjuk, el is érte a célját. Ellenben azt sem mondtam, hogy a motorola ne marketingelje, mert akkor minek lenne a marketing részleg? Nekik ez a dolguk, nekünk meg az, hogy ne ezen essünk már hasra, ami tudatosan néphülyítés címszóval van benne. Sőt, azt sem mondtam, hogy ne írjunk erről hogy ez aztán igen, mert csak ők tettek bele ilyet, de a hozzácsatolt rajongva fetrengést azért én túlzásnak érzem.
Ellenben a belső acélkeret üdvözlendő sztem is, mert annak FUNKCIÓJA is van. Kicsit nehéz megfogalmazni a kevláros problémámat. Beletesznek egy baromi drága anyagot, amit meg is fizettetnek velem természetesen, holott ha nem lenne szénné marketingelve, azt sem tudnám, hogy az az anyag olyan extra, és funkciója sincs, dizájnban sem lesz tőle más, mintha kap 1 sima fém betétet. Emiatt számomra nem más, mint az igazi néphülyítő marketing.
És miből vetted, hogy sztem giccsesnek kellene lennie, hogy szép legyen? Írtam én valahol ilyet, hogy sehol "krómcsíkok, ívek-domborulatok", pedig azzal lenne szép? Szerintem nem. Plusz szerinted lehet szép, sőt, a világ legszebb telefonja is lehet, én a kommentekről írtam, hogy nem egyszer tűnt fel, hogy birkák az emberek, mert még kézből nem is látta, a képeken semmi nem látszik, de már fújja azt ami a cikkben van.
Az megint más kérdés, hogyha már ez szóbajött, hogy szerinted mennyire szép, én biztos nem egy moto fannak adnék moto telefont tesztelésre, de a moto-t helyettesítsd bármilyen márkával, ui a végeredmény nem lesz elfogulatlan, mint ahogy ezt más kommentelő is írta korábban, hogy "csöppet" mintha elfogult lenne a cikk.Már ne is haragudj, de tipikus fanboy a hozzászólásod is, én nem írtam semmi rosszat a cikkről, azt írtam, hogy a szépség (ami baromi szubjektív) azért lett ennyiszer kiemelve, mert valahogy mást nem nagyon lehetett kiemelni, max ennyi volt a cikkről, a maradék a kommentelőkről szólt (ott sem mindenkiről), nameg a moto reklámfilmről, ui nem véletlen soha, hogyha egy reklámfilmben a termék pár kockát szerepel csak. Te viszont rögtön nekem jöttél, hogy nekem csak a quadrant számít, meg, hogy nekem mi a szép, stb, holott ezt baromira nem tudhatod. Ott volt az indoklás, de te inkább gyártottál mást, más kommentelők általános hozzászólásai alapján.
Nem gondolom, hogy eredetileg bármi sértőt írtam vna, esetleg az sértődhetett vna meg, aki magára igaznak érzi, hogy teljesen szubjektív dolgokról saját vélemény formálása helyett azt veszi át amit 1 teszt formájában eléraknak.
-
Blyan
félisten
Ez világos, mivel itt van előttem, mindezt tudom (amúgy csak egy kártyahely van, a másik hely le van takarva, de a modul valszeg benne van). De sajnos kifingott, nem tudom flashelni sem, egyszerűen nem lehet tölteni, sem bekapcsolni, még download módba se megy.
És így nem tudom kideríteni milyen (mert elég ütős cuccnak tűnik), meg kell várni amíg jön helyette egy másik - ha egyáltalán egy ugyanilyet kapunk. Szóval érdeklődtem, hogy merült-e fel bárhol ilyen készülék (pletyka, rajz, akármi szinten).
9mm körül van a vastagsága, és jórészt fémből van, amit puha gumiszerű borítás takar.
-
b4zsi-
őstag
Szolgáltatókban ne bízzon az ember. A T-Mobile kiírja büszkén az oldalra, hogy a Defy+ magyar nyelvű miközben rohadtul nem kommunikál magyarul...!!! Ez a 2.3-ban elvileg benne van a magyar nyelv anno ez volt a 2.2nél is emlékszem. Ezt is tologatja a Google széééépen előőőre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.