Új hozzászólás Aktív témák
-
pisze
tag
Hát eléggé elrugaszkodott ötlet, de néha a legvalószínűtlenebb dolgok is bejöhetnek ! Ezt csak a jóistenke no meg a T-Mobile tudja.Persze akkor például mire vár a Wave 3 esetében, a fene sem emlékszik már rá mióta van kibiggyesztve a webre, hogy hamarosan kapható náluk, mi a jó fenére várnak ? Mire kihozzák már elavul !
-
VDavid90
csendes tag
Szia
ha nincs benne magyar nyelv akkor a telenor oldalán mért úgy van feltüntetve hogy "magyar nyelvű Android 2.3 operációs rendszer" ??
Azt tudom hogy nincs benne rádió. Mostanában elég lusták a szolgáltatók szinte nincs náluk mostanában kiadott telefon, kíváncsi lennék mire várnak, és arra is hogy mért csak nettshopba érhető el a Razr. -
Kismaci
tag
Nem tudom... félnék az azonnali belezúgástól. Úgy járnék, mint a mostani számítógépemmel: tudtam, hogy ha megtapizom, megveszem. Így is lett.
Én viszont szeretném megvárni a HTC Edge-t (és nem a négymag miatt).
ETTŐL FÜGGETLENÜL szerintem ha sikerül elkapnom, megtapizom a kis PengeMoto-t!
-
Kismaci
tag
Persze, hogy magasak, ha nem nézel utána, mit hogyan.
Az XDA-n vannak fenn olyan részletes leírások, amik alapján meg lehet csinálni. Ha én is tudom cserélgetni a telefonomon nemcsak a ROM-ot, hanem az oprendszert is (volt már rajta WM6.5, WP7, Android), a gyengébb nem képviselőjeként, szerintem neked se lenne nagy kunszt, de lehet, hogy tévedek.
-
Kismaci
tag
Köszi!
Annál a hozzászólásánál szakadt el a cérna. Később tovább olvastam, próbálta menteni a menthetetlent, hogy csak a véleményét írta le...
Hadd kérdezzem már meg: ennél a kicsikénél levehető a hátlap (lustaság okán - visszakeresés)?
A másik kérdésem, hátha ti jobban tudjátok és meg tudtok nyugtatni mert parázok: mi ez a sok hülyeség, hogy terjed a szifon megoldása, az unibody, hogy nem vehetem ki az akksit, ha lefagy a kütyü?!?!
Mi van, ha mégis? Várom, hogy lemerül, vagy hardreset? ERGO minden héten kell csinálnom egy backup-ot? Vagy hogy kezelik ezeket? Lefagyhatatlanok? Van bennük valami mechanizmus? Azért kérdezem, mert úgy látom, terjed ez a kórság, mint a pestis, a gyártók között. Én vagyok nagyon oldschool? Nyugodtan mondjátok meg, ha így van...
-
Phoenixy
senior tag
Matt válaszát elolvasni már nehéz lett volna, ha már onnan a link? -,-
Matt (Forums Manager) wrote:"I looked into this and learned a lot.
The Droid RAZR display uses a new high efficiency OLED material. These screens may in some cases exhibit slightly darker regions, like you've noticed. Because the darker regions are only visible when viewing the black screen in a very dark environment, they will not interfere with general use. Most importantly, they don't change over time and are typical for this generation of OLED material. They in no way indicate a problem or defective screen.
Hope this helps!"
-
Danny750
őstag
-
HerrMajor
csendes tag
Négy év után még mindig van rá garanciád? Gyanítom nincs. Egyszerűen összegyűjtöttem több firmware-t a kívánt nyelvekkel, szétszedtem őket, majd csináltam belőlük egy egészet és ráflasheltem a V9-re. Mindent megpróbáltam, jobbá tegyem a szoftvert, mert mint már említettem egy KISSÉ csalódtam benne
Egy kicsit nehéz volt, de megérte. Itt a bizonyíték:
Azt, hogy az új RAZR-ba kerül-e magyar nyelv, hát kétséges. Nem az, hogy hogy teszed rá, vagy hogy honnan töltöd le - de lesz-e mit letölteni? Az egy dolog, hogy megjelenik majd a hazai szolgáltatóinknál, de a menü honosítása tudtommal a márkaképviselet feladata VOLT. Ugyanis az megszűnt létezni. Már kb. fél éve az a hír járja, hogy újraszerveződik, de ez csak pletyka. Ami a garanciát illeti, ha szolgáltatófüggő a telefon, a szoftver módosításáért asszem jár a garancia megszüntetése. Mintha szétszedted volna a telefont.
-
HerrMajor
csendes tag
Nem értem, milyen telóról van szó? A magam részéről az én telefonomban csak olyan nyelvek vannak amelyekre szükségem is van, a listát én állítottam össze nagynehezen.
A románellenességgel nincs gond, sohasem voltak a jóbarátaink, de most hogy mondod talán mintha eredetileg lett is volna román és még török is a V9-ben. Angol volt persze az "automatikus" nyelvnek beállítva de lecseréltem magyarra, meg tettem bele németet is, azt jobban bírom. Szerintem a MOTOKER Kft. megszűnésével abbamaradt a menük honosítása, pl: Defy+, Atrix.
-
Wisdome
tag
Én különösebben nem vágyom ennél vékonyabb telefonokra.. ez még részemről nyerő
Sokkal vékonyabbat nem hiszem,hogy vennék, végén még szimplán eltörik a zsebemben, arra meg gondolom nem fognak garanciát adni..
(szívesen kézbe venném a RAZR-t, gt540-hez képest elég furcsa lehet)
-
Pete55555
addikt
-
Remus389
veterán
Valószínűleg kapcsolatban állnak a szervizzel(lehet haver dolgozik ott) , egyből megy javitasba. Tehát nem 1000-1200 dolcsit dobtak ki, hanem csak 2-300-zat, ami egy fiatal 1200 dolcsis fizuja mellett kibirhato, plane ha osszedobtak rá a barátaival , pláne ha szuleinel lakik.
Nem kell sajnálni a hülyét megteheti.
-
HerrMajor
csendes tag
1.- A hátlap nekem már egyszer levedlett és aztán kb. 2 napig szép volt az összkép, olyan volt a háta mint egy rendes tükör
, aztán még a legkisebb karcolás is meglátszott rajta
, meg horpadások is.
2.- Az akku kb. csak fele addig bírja, mint újkorában, de még mindig 2 óra a töltésidő 0%-ról.
3.- A repedések épphogy mindig a zsanérnál jönnek elő. Legutóbb ezért kellett javíttatni, ugyanis szétpattant, szerencsére nem a szalagkábelnél, de most ott van egy bazi nagy.
"Hitelesítésképp" itt van egy kép, bár ezt sem ma csináltam, majd holnap lekapom a lényeget.
Amúgy szeretem ezt a telefont, meg a Motorolát is, csak többet vártam volna a V9-től strapabírás terén (bezzeg ha az egész telefon abból az "igazi" fémből lenne, amiből a zsanér van!
)
-
HerrMajor
csendes tag
Nekem még csak úgy kb 2 és fél éve van egy fekete RAZR2 V9-em, amit annak idején 60 ezerért vettem. Azóta kb. 2x volt szervizben, először 10, majd 15 ezret fizettem érte
Namármost azt hittem róla amikor vettem, hogy szerelem első látásra, nekem ez kell, nem érdekelt más semmi, azt hittem róla hogy erős meg masszív (tesztek és kommentek alapján), de rá kellett jönnöm, hogy csak annak látszik, meg nem is teljesen fém, hanem valami spéci műanyag, vagy extra vékony alumínium, nemtom. Mostanra (a 2. javíttatás után) tele van repedésekkel, meg érthetetlen hülye karcolásokkal.
Csak úgy érdekelne a tied 4 év után milyen állapotban van?
Az enyém talán még kibírja amíg veszek egy rendes
RAZR-t, de remélem az már tényleg erős lesz, nemcsak egy telefon amiről azt hiszik hogy erős, de aztán csődöt mond az első esésnél. (Na jó lehet a V9 az ostobenkó szoftvere miatt is gyepálva volt rendesen
)
-
exelsior1
senior tag
Az a baj, hogy fél év múlva biztos lesz a piacon valami más ami esetleg még jobban megtetszik (vagy megint lesz érkezőben valami csoda), szal szerintem kb a most vagy soha helyzet van itt. Fél év múlva már mindenki minimum 720p-s kijelzőt akar majd, még jobb procit stb. De majd kiderül
-
H1N1
tag
Olyan sok tapasztalat még nincs. Az előző telóm (LG3D) egy stream-elt focimeccs megnézésével szépen lenullázta az akksit, ez kb.60%-ot fogyasztott ma egy meccs alatt. Természetesen wifivel.
A sok vitára okot adó Kevlár tapintása nagyon jó.Enyhén gumírozott rétegnek hat. A fényerő egy kicsivel lehetne nagyobb is,nálam szerintem mindig fullon fog "világítani". A kijelzőn szemből minden szín a helyén van,de egy kicsit ha megdöntöm bármely irányba a telót akkor a fehér enyhén zöldes árnyalatú lesz. Szemből tökéletes.
A DGW-ről sokat nem tudok írni,megbeszéltem telón a tulajjal az üzletet,személyesen találkoztunk, Én fizettem, Ő átadta a készüléket aztán viszlát. Egy nap alatt hozta neki a futár, tehát valószínű,hogy országon belülről küldték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged