- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz
Dreamie #3517 üzenetére
oh, most olvastam még utána. ez cdma verzió, nincs gsm verzió belőle, és nem működik a gsm patch, mint más rom-oknál.
Akinek így péntek délután esetleg meghoztam a kedvét a WIZZED BEAM ROM-hoz azoktól elnézést, ez csak cdma-n működik jelenleg. Írok majd, ha van működő gsm patch hozzá.
-
premete
veterán
-
válasz
Dreamie #1050 üzenetére
Nem akarok okoskodni, de szerintem nem fog az akadás elmúlni.
Motorola Milesoneom volt, az összes gyári rommal akadt. Végül most már van állítólag rá stabil, amivel pöpec... Na de mikori a teló, és mennyire népszerű.
Utána Milestone 2-re váltottam. Igazán szarnak mondható, borzalmasan megutáltam:
- a gombok hol működtek hol nem, volt hogy triplázott, stb.
- fagyott
- laggolt
A beígért frissítés potom 1 (igen EGY) nyamvadt évet késett. Nem bírtam cérnával.
SGS majd most SGS2-re váltottam. Megváltás a motorolákhoz képest. És ezt mondom úgy, hogy az első telefonom is (D160 banán) az volt, és abszolút márkahű lennék, ha lenne értelme. Szóval pont úgy hypolják a Razr-t mint anno a Droid 1-2 (MS1-2) készülékeket. Szinte ugyanaz a szöveg a tesztben... szkeptikus vagyok.
Akinek van és meg van elégedve, annak kívánom hogy sok öröme leljen még benne! Magam részéről nem hiszek a márkának.
-
-
-
Skyhunter
őstag
válasz
Dreamie #1653 üzenetére
Nah sikerült szerezzünk egy microsum-vágógépet.
közben a teló is megjött, semmi gáz vele, tökéletes állapotban van. Csak a mini HDMI-kábelt, azt sikerült kispórolni a dobozból.
Sebaj.
Első okostelefonom, még szokni kell, a 4 napos hosszú hétvégéből 1 teljes napot rászánok....a beépített médialejátszó nem ismeri a FLAC-et?
Milyen ingyenes szoftverrel lehet ezt megoldani?
-
Hakkuuuh
tag
-
-
Fisha
őstag
-
Jaffa75
őstag
válasz
Dreamie #1338 üzenetére
Tuti hogy nem, mert még az eladó sem látott ilyet...
! Rendeltünk egyet pénteken, tegnap meghozták, de minek? a csomagoláson át kipróbálás nélkül hogyan lehet dönteni???
Mindegy, azonnal megveheti vki már tőlük, és az is igaz, hogy részletre is adják... a 175k-s teló 11*17,5-ért vehető meg. Bár így is iszonyat drága náluk! Rablók...:-):-) -
-
RockyDocky
csendes tag
válasz
Dreamie #1201 üzenetére
Még mindig csak egyetérteni tudok...fejlődik a kicsike
A többiben pedig a próféta szóljon belőled, bár pletykákat én is hallottam.
Például, hogy az EU még nem engedélyezte az adásvételt, így szünetel...
visszatérve a kamerára...miért van az, hogy a testképei jobbak mint a testek képei, mint amiket itt belinkeeltek.
Másik, hogy az itt látott test linkek...főleg a razr vs sII vs Note....hát egyikse kénnea foto minősége alapján...elég szar fotokat lőtek vele, ez nem mérvadó sztem...
-
RockyDocky
csendes tag
válasz
Dreamie #1183 üzenetére
Tökéletesen igazad van...de azért a razr tulajok ne vegyenek mindent támadásnak. Szerintem is fantasztikus a telefon és párja nincs, de...
1. kamera eddig tesztenként más képet mutatott...ami nekem nagyon nagy fokú érzékenységre utal (fény, mozgás..) nekem ez zavaró...valakinek nem. de amugy lehet vele ilyet is olyat is lőni.
2.frissítés persze hogy van, nem kérdés....szervíz, persze hogy van, nem kérdés....egy normális márkabolt....hát az nincs tudtommal...bár divat mostanába becsukni őket (sonyericsson)és ez gáz. nekem fontos a márkaüzletek jelenléte, elérhetősége. 1 szervíz nem váltja meg a világot. megint csak szeriny véleményem.
Még magyar honlap sincs...
3. 200-300 szó angolul nem gond....tudok angolul és ha kell még tanulok...sőt...biztos
de könyörgöm ennyi pénzért legyen már meg az a komfort, kényelem, hogy a saját telefonommal az anyanyelvemen kommunikálok.Ezek ellenére még mindig rohadtúl irigykedem ám a tulajdonosokra!!!!
csak vélemény...
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Dreamie #1125 üzenetére
Hát ez így eléggé eltántorít a csere gondolatától, minden esetre várok, mert tényleg nagyon jó telefon az XT910, bár én csak akkor vennék nyugodtan telefont, ha tudnám, hogy cserélhető benne az elavuló részt, pl.: az én Mielstone-mal semmi baj nem lenne, ha "kicserélhetném" a memóriamodult egy kétszer nagyobbra (256MB vs 512 MB)... de most körülbelül emiatt ha úgy gondolkozok, egy sor hardware elemet kukázok, vagy eladok negyed áron egyetlen hardware elem teljesítménye miatt... Nem jó ez így...
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Dreamie #1119 üzenetére
Nem kaptam a programot, hanem megvásároltam 16k-ért... alapból csak egy x napos trial verzió van fenn.
Windows-os hasonlatra: Ha én megveszek pl. egy TuneUp Utilities-t, vagy vírusírtót, eladom a régi gépet, és veszek egy új gépet, amire ugyanúgy Windows 7 van telepítve, akkor jogom van szerintem áttérni, és az új gépen használni a licenszeket...
Nem vagyok jogi szaki, de szerintem nem géphez van kötve a licensz, hanem emberhez, aki egyidejűleg használhatja a programot a szerződésben megadott létszám mellett (1 fős, meg pl.: családi 3 fős csomag).Ezért döbbentem meg, mert a programnak android és android között ugyanúgy kellene működnie; persze a felbontással lehet gond, de szerintem ez nem kellene gondot okozzon a Motorolának (és egyik cégnek sem, ha már kiadnak egy ilyen programot). De ahogy interneten olvasom, ki se adták Razr-re a programot, ami meg amúgy szerintem pazarlás.
Phoenixy: 4.0.120-as verziójú a QuickOffice ( pro? )? Mert ha igen, igen csak jól járnak a felhasználók, mivel az már egy kiforrott verzió, kb. fél éve nem láttam frissítést hozzá.
-
Phoenixy
senior tag
-
pisze
tag
válasz
Dreamie #1012 üzenetére
Én a magyar nyelvre várok, hátha a T-Mobil is beszáll, ráadásul akkor az ára is barátibb lesz. Nincs kedvem, no meg tehetségem sem 160 ezret kidobni, ráadásul ennyi pénzért még magyarul sem tud ! Ez már alap egy prémium kütyünél, hogy a localizációnak megfelelően gagyarásszon !
-
Micimaci
csendes tag
-
Fisha
őstag
Egy kis kiegészítés ehhez:
motocaston keresztül lejátszott file esetén meg se jelenik a more menüpont. Ebben az esetben download file. Utána visszalépés a listába, file újyramegnyitása (ilyenkor okosan már lokálból nyitja). Így már persze lesz more menüpont, és be lehet állítani a csengőhangot.
Még egy kis érdekesség: motocaston keresztül simán játssza a flac file-okat, amiket lokálban már nem tud lejátszani (biztos van hozzá app, de azt nem néztem). Ebből arra következtetek, hogy motocastos lejátszás esetén a decodolás már a számítógépen megtörténik. -
Fisha
őstag
Nekem is 19.
Nagyon várom már a frissítést, mert a wifi nálam kabaré szinten működik. Egy méterre a wireless routertől, minden akadály nélkül is kettő a térerő. Egy szobával arrébb meg már egyáltalán nem müxik. A notim ugyanazt a wifit használva vígan működik három szobával odébb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiMedia lejátszók
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest