- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pisze
tag
Hát nem tudom, de az olyan termék megnevezése az értelmező szótár szerint is, mely rendeltetésszerű használat esetén nem hozza azt az elvárt teljesítményt, ill. funkciókat melyek a gyártó által garantáltan a termékismertetőben szerepelnek, egyértelműen értékcsökkentnek / értsd ---selejtnek / nevezzük. Ezzel én nem fikázni akartam a készüléket, csak meglepődök azon, hogy mindezekre a Motorola a fülebotját sem mozdítja egy ilyen zászlóshajónak kikíáltott terméke esetén ! Egyébbként nincs SGS II-m, se HTC-m, ilyenem. xt 910-es volt kb. 3 hétig, előtted egy héttel vettem az Expansystól , gyorsan túladtam rajta, amíg még nem buktam sokat az árán ! Jelenleg Lg P 940 Prada 3 -m van, tökéletesen meg vagyok elégedve vele, ennek a kamerája sem szar, pedig csak Lg !
-
Zeze94
tag
-
Dreamie
őstag
Nekem lexar class 10-esem van nem szereti, most kipróbálom Sandisk 32-est én is... Sandisk 16-os kivállóan műxik... Szervízet hívtam nem veszik fel a telefont, lehet a péntek miatt
Van egy Xoomom, belevágom Lexar-t meglátjuk abban működik-e, ha igen akkor egyértelműen a telefonnal van a gond...
-
zsirfecske
addikt
háhá ez vicces ellenérv, direkt problémákat keresőknek való. bemész mobil szolgáltatódhoz és 100 forintért adnak egy átalakítót, belepattintod és viola. mivel miniatűr műanyag izé ez, berakod a tárcádba és mindig nálad van.
sőt, t-nél pl. olyan simet adnak már aminél perforálva van a micro méret is és idővel kitörik a külső műanyag. én is így jártam 1 hónap után, de beruháztam náluk egy ilyen csoda átalakítóba és kész.
szerk.:
amúgy nagyon várom a t-nél a telefont, bár én úgy számoltam hogy kijön a sima aztán pár hónapra rá a maxx és emiatt nyár körül nyomott áron lehet majd simát venni 2 év hűséggel. azonnal cserélem a defy-t, nem érdekelnek a felsorolt hülyeségek, nagy a tenyerem és a vsz google által felügyelt ics az ami számít, ezek passzolnak a remek hardverhez. -
Dreamie
őstag
Hm... Én tisztában voltam vele mikor megvásároltam a telót, hogy nem lehet kivenni az akksit, micro sim kell hozzá ,nincs benne magyar nyelv (később tuti lesz), a support nem az igazi (ez is változni fog, már kaptam frissítést!
) és sejtettem azt is, hogy eleinte lesznek software-s problémái. Sd kártya kezelésével vannak gondok, de ez is orvosolható lesz frissítéssel. Mielőtt vásárolsz mélegelned kell, hogy akarod-e a telót ezekkel a "hibákkal" vagy nem. Ilyen egyszerű. Megjelenésekor minden készülék magas árról indul, ha sokallod vedd meg fél - 1 év múlva... SGS 2-vel, Sensationnal is voltak, vannak software-s problémák, melegedés , újraindulás stb. oda is bementél ezeket az észrevételeidet elmondani? Magyar nyelv hiányához nem tudok sokat hozzáfűzni, nekem nem probléma. Neked nagyon nem jön be ez a telefon, de ezért még az nem szar.
Képernyő hibára: Igen előfordul, hogy van ilyen, gondolom kicserélik, azért van rá 2 év gari. Nem lehet mindegyik telefon hibátlan...
-
jamo
tag
Én az egészre már csak annyit tudok mondani, hogy tökéletes telefon nincsen. Évek óta figyelem és követem a mobil piacot sosem volt még olyan telefon ami tudott mindent és negatív vonása ne lett volna. Ahány ember annyi elvárás nem lehet mindnek eleget tenni. Ja és azt se felejtsd el, hogy ez még egy új telefon azért van így beárazva.
-
dani3l
őstag
A felsoroltak közül a fele valójában nem "hiba", mivel a vásárláskor is tisztában voltál vele valószínű, ez egy ilyen telefon, ennyi. Személy szerint pl rádiót sosem használtam, egyik telefonomban sem, micro sim-nél nem látom, miért lenne hiba, fix akkut megintcsak nem nevezném annak, mivel a kártyafoglalatok oldalt vannak, miért is akarnád kivenni. Sőt, inkább jó dolog, mivel nem kivehető az akksi, így nincs szükség plusz burkolatra, ergo kevesebb helyet foglal, vagy pedig azonos helyen valamivel nagyobb kapacítású lehet. Nyelvi hiányosság mondjuk valakit zavarhat, engem pl hidegen hagy.. Motoblur szintén a telefon része.. SD-kártya probléma pedig valószínű orvosolva lesz frissítéssel, de lehet, hogy csak a próbált kártyák nem szimpatikusak neki, nekem is volt problémám a Desirevel, amit másik kártya megoldott.
-
Phoenixy
senior tag
"Ezek mind igazak, csak tudod amikor ezt megveszed, akkor abszolute nem tud érdekelni, hogy a másiknak milyen hibái vannak !"
Hogyha a fent leírtak zavarnak (nem kivehető akksi, nincs rádió...) akkor miért vennél ilyen telefont. Ezt nem értem?!
szerk.: Nekem pl. soha nem volt (és nincs is rá szükségem) olyan telefon amibe FM radio van. Az akksit csak akkor szedem ki a telefonból, ha SIM kártyát vagy micro sd-t akarok cserélni! Itt már azt se kell mert oldalt van!
Speedshopba kipróbáltam, eszméletlen jó. Nekem egy ATRIX-om és egy Milestone-m van. Mindkettő nagyon jó telefon, de ez a RAZR... (ha én ezt tudom, hogy ez jön... szeptemberbe nem ATRIX-ot vettem volna) -
jamo
tag
Minden új telefonnak vannak kisebb nagyobb hibái.. Nézd meg a Galaxy SII-t annak is voltak kijelző gondjai az első pár hónapban meg melegedés problémái is.. Az iPhone nak is voltak gyári hibái sőt mai napig vannak! Azok közül a hiányosságok közül amit felsoroltál engem pont egyik sem érint szerencsére. Amúgy ezek például az iPhone-ba is megtalálható hiányosságok és az még többe kerül szóval..
-
Dreamie
őstag
Remélem és hiszem, hogy ezen fognak változtatni...
Xoom-ra kicsit késve igaz, de megjött a 3.2 és a magyar nyelv is, nem mintha én azzal használnám, de legalább valamicske reménysugarat látok...
(#1010) lefkosia: SGS2-t felesleges lenne erre lecserélni, kb. ugyanazt tudja a két telefon.
-
-
Ricardo
titán
"Kíváncsi lennék arra, mennyit sikerült a Telenornak elpasszolni ilyen áron az ünnepek tiszteletére, mert nem éppen vevőcsalogató az ajánlatuk !"
Úgy nem sokat, hogy csak papíron forgalmazzák.
Egyik barátom kinézte magának, és gondoltuk jó lenne megnézni élőben. Gondoltuk mivel a pannon forgalmazza, valamelyik üzletükbe betérve megszemléljük.
Meg ahogy mi azt elképzeltük
Pécs összes Pannon üzletét bejártuk, sehol nem volt egy darab belőle, és nem elfogyott. Még nincs. -
Phoenixy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest