- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
glehel
senior tag
ha nem vagy biztos a dolgodban inkább keress valakit aki ért hozzá mert el lehet vele rontani, de gyakorlatilag téglát nem tudsz belőle csinálni.
az aksi mindig legyen teljesen feltöltve mielőtt ezeknek nekilátsz.
a legfontosabb legyen root, valamint minden fontos adatot ments le a gépedre (fényképek videók stb...).http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2410243
http://motorola.wow-panda.com/backup -
iguana
őstag
persze. ne a feltelepített app-ot indítsd el, hanem widget-ként keresd meg a power toggles-t, és utána ki tudod válogatni, hogy mi jelenjen meg widget-ként.
a "lehúzható rész" nekem csak redőny
azt hiszem notification pane a tisztes neve.#XbandX
pár hónapja használom már, elég gyakran jön frissítés is rá.
nekem nem volt semmilyen gondom vele se stock, se custom rom alatt sem.
lehet, hogy valami rossz csillagállás miatt volt gondod vele. -
cicmanyek
aktív tag
Ebben igazad van , de mennyire életszerű szerinted az egy napig történő gps használat?
Hacsak nem áárufuvarozó vagy , akkor meg állandóan töltőre rakja az ember.Pár óra játék: azért ez mégiscsak egy telefon. Ok , hogy játszik rajta az embert mondjuk napi fél egy órát , de ha egész nap játszani akar v.ki akkor előveszi a konzolt és nyomja.
Egyébként szvsz nem is a wifi ami szívja az akksit , hanem inkább a 3G. Legalábbis én így tapasztaltam. -
iguana
őstag
csodálom a türelmed
szerintem ne reménykedj.mivel már kijött a Final EU ICS Fastboot Official ROM ezért én a helyedben ezt rsd-vel feltenném, és kész is a hivatalos, teljes ics rendszered, egyben örökre elfelejtheted ezt a nonefigs-es rémséget.
(tehát nem mókolt, a későbbi frissítésekről is kapsz majd értesítőt. ha lesz)
[link] -
-
Phoenixy
senior tag
Akkor úgy tűnik lehet nonEFIGS.retail-re is sima retail ROM-ot rátenni.
A 2125 és 2126-os commentemet javítom, itt a hibátlan verzio:
Infók EU-s ICS Leak felrakásához
Először is szeretném megköszönni iguana és szemydavis21 segítségét az ICS felrakásakor.
!!! FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK, HA VALAKI TÖNKRETESZI A TELEFONJÁT NE ENGEM HIBÁZTASSON !!!
Mire lesz szükség:
1. Egy (vagy több) Motorola RAZR/RAZR MAXX
2. RSD Lite
3. Számítógép
4. Micro USB kábelEU-s ICS Leak felrakása Android 2.3.5/2.3.6-ról:
Úgy tűnik nonEFIGS.Retail-ekre is rálehet tenni a 2-es pontban található Retail.en.eu 2.3.6-os fájlt!
1. RSD Lite letöltése
2. Ezt letöltöd, ha letöltődött elindítod az RSD Lite-ot és betallózod (...) a .zip fájlt, majd kiválasztod, hogy Decompress Only.
4. Telefont kikapcsolod, majd lenyomod egyszerre a hanger le-és föl gombot (késöbbiekben vol. down és vol. up) és a bekapcsoló gombot is (késöbbiekben power gomb). Bejön egy menü vol. down-al tudsz lejjebb menni és vol. up-al kiválasztani valamit. Lemész AP Fastbootig és kiválasztod.
5. Kiír sok mindent, pl. azt, hogy device locked... a legutolsó sor azt hiszem az, hogy waiting for usb cable. Úgyhogy géppel össze kell kötni és pár másodperc múlva RSD Lite-nak fel kell ismernie >> FASTBOOT CDMA SPYDER S ... Connected...
!!! A telefon töltöttsége legalább 70% legyen !!!
6. RSD Lite-on rányomsz, hogy START.
7. Lesz 11 lépés szépen kivárod, majd ha kész újraindítja a telefont, ha a telefon bekapcsolt lehúzhatod a gépről.
Az új rendszer verziód: 651.167.26.XT910.Retail.en.EU.
8. Elméletileg kellene wipe data/cache, én kihagytam, de azért leírom.
Telefont kikapcsolni boot menübe bemenni(vol.up+vol. down + power gomb lenyomása) > Kiválasztani a Recovery-t > Picit vársz, ha bejött az Andoird felkiáltójellel, akkor vol.down+vol. up lenyomása > Wipe Data > Wipe Cace > Reboot.
9. Telefon Rootolása. Itt mindent leírtam (a MotoFail, root 2.3.6 fog kelleni) .Most következik az EU-s Leakelt ICS ROM felrakása, xda-n itt le van írva és van róla video is!
10. Ezt letöltöd.
11. Telefonra föltelepíted a Play Store-ból (Android Market) az ES File Explorert és a ROM Manager (free) -t.
12. Megnyitod a ROM Manager-t, nyomsz egy OK-t arra, amit kiír, majd megnyomod a "home" gombot.
13. Megnyitod az ES File Explorer-t , nyomsz YES-t arra amit kiír > Menu gomb > Settings > Path Settings-nél: Up to Root pipa, Root Settingsnél: Root Explorer pipa, Mount File System pipa.
14. Az ICS update-t (10-es pont) ráteszed a telefonra, a telefon /cache mappájába "(not /system/cache, but in the root of the phone)" !
!!! Legalább 70% töltöttség legyen !!!
15. ES File Explorer-rel a /cache mappában a Blur_Version.651.167.26.XT910.Retail.en.EU.zip-re rányomsz - amit most raktál oda - és kiválasztod, hogy Megnyitás ROM Manager-rel.
Elkezdi telepíteni ... KÉSZ!16. Miután elindult a telefon, ha az előbb nem wipe-oltad datát és cache-t akkor most mindenképp ( lásd: 8-as pont)
17. Root-olj, ha akarsz a DroidRazrRoot 4.0.4-el!
Wipe Data és Cache esetén minden telepített alkalmazásod elveszik, de a belső tárhely, az sd kártya (és a SIM kártya) tartalmát nem törli!EZ VALÓSZÍNŰLEG SENKIRE SEM VONATKOZIK: Ha a verziód: 651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU. (ha pontosan ez!!!)csakis akkor arra van külön ICS Leak és akkor a 10-es pontban lévő fájl helyett EZT a fájlt kell föltenni (11-17-es lépés), de előtte még a 9-es lépést muszáj megcsinálni, mert a root kelleni fog. (xda-s link)De valószínűleg erre a verzióra is fel lehet tenni a 2-es pontban található fájlt, ha inkább EU-s Retail ROM-ot szeretnél, de akkor az egyes ponttól kell kezdened, ahogy mindenki másnak!
!!! FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK, HA VALAKI TÖNKRETESZI A TELEFONJÁT NE ENGEM HIBÁZTASSON !!!
-
iguana
őstag
egy kicsit valóban félreérthető, mivel van nonefigs-re is van ics leak.
ha azt teszed fel nonefigs marad a verzió. (én nem tenném fel a nonefigs verziót, csak az en.eu-t)
Phoenixy az ics leak felrakását írta le, más verziójú telefon esetén.a lényeg, hogy nonefigs esetén először én a stock en.eu-s 2.3.6-ot tenném fel, szabadulván a nonefigs-től, ahogy xda-n és máshol is ajánlották. ezt ics-től függetlenül sokan meglépték. ez a 1-9 lépés, ami ugye csak annyi, hogy gyári 651.167.26.XT910.Retail.en.EU GB verziód lesz.
azt tudni kell, ha feltetted valamelyik ics leak-et, nincs lehetőség visszalépni GB-re. (nem mintha szeretnél majd szerintem
)
-
premete
veterán
A retail-gb és a retail-cee, amire van biztosan frissítés, sufnigsm-esek azok, amelyek például T_mobile logoval indulnak, illetve ázsiai szoftverük van, azokat biztos, hogy nem ide szánták; attól, hogy a nextel, vagy a gsmline adja el, még korántsem biztos, hogy európai xt910-esek, azokra a frissítés ugyanolyan bizonytalan, mint a garancia. Bár páran vettek már az USA-ból is CDMA-s Droidot, és csodálkoznak, hogy sim kártyát sem lehet beletenni.
-
mate12
csendes tag
Én is így csináltam, hogy megkerestem a telefonkönyvben valakit, belül join és hozzárendelem a facebook profilját. Csak sajnos a legtöbb esetben a nevet is átírja arra ami a facebookon meg van adva. Ami azért baj mert, ha valakinek face-en fordítva van megadva a vezeték- és keresztneve akkor a telefonkönyvben is megcserélődik. Lesz 4 Tamás a T betűnél a többi meg a vezetékneve függvényében szétszórva.
A facebook kontaktok megjelenítése nekem sincs bekapcsolva mert akkor sok-sok felesleges bejegyzés lenne.<Attila>
Igen, van rajta fólia. Az biztos, hogy az lesz.
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Elég jól sikerült végül a contactlist synchet megoldanom. Sony ericsson-ról áttérőknek javaslom ezt a megoldást. A neve: Sony Ericsson PC Companion. Le lehet vele tölteni a contactokat a telóról és rögtön felküldeni google fiókba. Ezzel meg lehet úszni az esetleg plusz konvertálásból (csv) adódó adatvesztéseket. Jól átvitte a kommenteket, és a többszörös telőszámokat is. Egyedül a cssoportosítás maradt ki, de hát nem lehet minden tökéletes.
Sikerült kikapcsolnom a facebookos cuccokat a contactlistből, bár lehet hogy ez profibbaknak egyértelmű:
- Contact listen baloldali talán optins nevű gomb.
- display options
- facebook kikapcsA másik dolog, ami engem zavart: csak azoknak rakja ki a telókönyvbe a fényképét, akik idóta módon vették föl magukat a facebbokra. Megoldás:
- az előbb kikapcsolt facebbok-os contactok ideiglenes visszakapcsolása
- névre kattint
- options gomb
- join
- facebookus contect kiválaszt
Ezután ki is lehet kapcsolni a facebookos contactokat, és a képek megmaradnak. -
Dreamie
őstag
Nem kell, azt a belső memoban tárolja. Media storagenak be lehet állítani a belső memot vagy az sd kártyát. Valaki kérdezte a csengőhangként, hogy lehet sajét zenét, marha jól meg lett oldva: kiválasztott szám lejátszás közben a settingsbe be , more és "use as ringtone" oszt kész!
(ringtoneok között találod utána) Vannak benne ötletes megoldások!
-
Fisha
őstag
Még egy probléma eszembe jutott, megosztom veletek, hátha kisütünk valami okosat.
A wifi vevőkéje nekem valahogy nagyon gyengén muzsikál. Ott ahol a notim még 3/5-ös jelet érzékel, ott a teló már egyáltalán nem müxik. 3 méterre a routertől is már csak közepes jelerőségget produkál. Tapasztalt más is ilyet? -
Phoenixy
senior tag
IE-t használni ilyet...
Egyébként az amerikai RAZR(DROID RAZR)-kre érkezett egy frissítés december 23-án, amiben például a kamera minőségén javítanak és droid-life-on néztem a hozzászólásokat, és van aki azt írja, hogy 10x jobb lett.
("Camera works much better...really actually just works now, before it really was broken!"
"My wife's RAZR has much better quality after this update...definite improvement all around and the lag is a bit shorter too now between pics."
"Holy SMOKES!! MY CAMERA IS 10X better")
Remélhetőleg ez az update az EU-s RAZR-kre is megérkezik.
Főbb javítások!
Pl. a jobb kamera és force close-ok böngészőnél, telefonkönynél, zene lejátszásnál stb. -
dani3l
őstag
Küldes bluetoothon? En pont most küldözgettem at a nevjegyeket Desireröl egy k800-ra, joval gyorsabb azert, mint atirogatni egyenkent.. (Egyebkent szerintem jobban jarsz, ha a kontaktjaidat ha atirod/atküldöd, nem a telefonba mented, hanem a google fiokodba, akkor ha esetleg telot/romot cserelsz, vagy esetleges szerviz miatt nem kell mindig masolgatni, hanem meglesznek egy helyen es csak le kell szinkronizalni.)
Akksirol meg annyit, hogy nekem mar sikerült 6 ora alatt is lemeriteni a Desiret..
De atlagos hasznalat mellett azert kibirjak ezek is az 1 napot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest