Hirdetés
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HerrMajor
csendes tag
Nekem még csak úgy kb 2 és fél éve van egy fekete RAZR2 V9-em, amit annak idején 60 ezerért vettem. Azóta kb. 2x volt szervizben, először 10, majd 15 ezret fizettem érte
Namármost azt hittem róla amikor vettem, hogy szerelem első látásra, nekem ez kell, nem érdekelt más semmi, azt hittem róla hogy erős meg masszív (tesztek és kommentek alapján), de rá kellett jönnöm, hogy csak annak látszik, meg nem is teljesen fém, hanem valami spéci műanyag, vagy extra vékony alumínium, nemtom. Mostanra (a 2. javíttatás után) tele van repedésekkel, meg érthetetlen hülye karcolásokkal.Csak úgy érdekelne a tied 4 év után milyen állapotban van?
Az enyém talán még kibírja amíg veszek egy rendes
RAZR-t, de remélem az már tényleg erős lesz, nemcsak egy telefon amiről azt hiszik hogy erős, de aztán csődöt mond az első esésnél. (Na jó lehet a V9 az ostobenkó szoftvere miatt is gyepálva volt rendesen
) -
SL-27
tag
válasz
exelsior1
üzenetére
Hát nem tudom. Az igényesek biztos.
Nekem 4 éve egy Motorola V9-em van (most biztos sokan felszisszennek) és eddig még egyszer nem vitt rá se a kényszer, se a vágy, hogy Androidon lovagoljak (vagy egyéb más rendszeren).
Én még mindig telefonálok. A design fog meg először, aztán ha van extra, miért ne? - ezt már írtam korábban.Engem pl. messze nem érdekel, hogy milyen a felbontás (kamera vagy kijelző) - ha szemmel láthatóan zavaró vagy gáz, nyilván nem veszem meg. De fényképezni ott van a sima kamera.
Okostelefon vágyam azóta van, mióta itthon is van WIFI...néha kényelmesebb lenne az ágyból szörfölni, stb

Szóval annyira a technikai dolgok nem hatnak meg.
De azért olvasok fórumokat, hogy tágítsam a látókörömet - szart nem veszek!
-
exelsior1
senior tag
Az a baj, hogy fél év múlva biztos lesz a piacon valami más ami esetleg még jobban megtetszik (vagy megint lesz érkezőben valami csoda), szal szerintem kb a most vagy soha helyzet van itt. Fél év múlva már mindenki minimum 720p-s kijelzőt akar majd, még jobb procit stb. De majd kiderül
-
H1N1
tag
http://www.youtube.com/watch?v=V1iFFJ_Tqo4
-
SL-27
tag
#458 "[...[ Szerintem kb soha nem fog 100 alá menni az ára..."
Erre ne vegyél mérget!
Annak idején azt hihettük volna, hogy az ATRIX ára se megy le 100 alá. Most meg lassan 90 alatt kapható függetlenül. 
Szerintem fél év kérdése

...vagy szolgáltatói harc kérdése.Bár én elvből CSAK függetlenül veszek mobilt.
-
Xero
nagyúr
válasz
Remus389
üzenetére
Én már a legmezítlábas Android alá is betennék egy 100mb-os csomagot legalább. Anélkül kb semmi értelme.
Nekem van havi 2GB (ikon400), de az esetek döntő többségében elvagyok 1-1.5GB-al havonta. A terjedelmesebb dolgokat úgyis itthon mozgatom vele.
Sokszor gondolkoztam, hogy elég lenne egy 1GB-os net is alá, de rájöttem, hogy évente 3-4x biztos kifutnék belőle, akkor meg ott vagyok ahol a part szakad.
-
H1N1
tag
Három nap használat után elmondhatom,hogy csodát ennél a készüléknél sem szabad várni akkuidő ügyben. Ami viszont részemről okés, hogy napról napra egyre jobban szeretem ezt a kütyüt.

-
Gadgetfun
tag
-
H1N1
tag
Off,off,off,uff.

-
Pete55555
addikt
Galaxy S by Telenor & legszarabbtarifacsomagamitokostelefonhozadtak (180perc) = 30e JMF-ba kerül a felsőkategóriás okostelefon.
Egyetemista vagyok, és tudom, hogy nem telik. (nem arról van szó, hogy nem tudnám kifizetni, de inkább másra költöm azt az 1000 ft-ot, legrosszabb esetben eliszom
) -
Remus389
veterán
én mondjuk már csak olyan kijelzősre váltanék sgs-ről ami 720x1280-as felbontású, és lehetőleg nem Pentile(tehát Galaxy Nexus kiesik, bár HD felbontásban annyira sem feltűnő, de mind1)
az SGS3-at kéne megvárni az RGB Samoled HD lesz, attól jobbat nehéz elképzelni
hogy nagy legyen a különbség
kétmag, nagyobb kijelző alap persze a mostanihoz képest
-
Phoenixy
senior tag
Megtudtam milyen telefon az:
Motorola XT 615, december közepétől lesz kapható(lehet, hgy csak kínában).
GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 Mhz)
Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11n
A-GPS
gyorsulásmérő
4" 854×480 pixeles kapacitív multitouch érintőkijezlő
Előlapi kamera: 0,3 megapixel
Hátlapi kamera: 8 megapixel, autofókusz, LED-es vaku
800 MHz-es Qualcomm MSM7227A SoC
512 MB RAM
1 GB ROM, microSD foglalalt
3,5mm-es audio kimente
USB
Google Android 2.3
Akku: 1390 mAh
Tömeg: 124 gramm
Méret: 118 × 61 × 9,85 mm#474: Erre szerintem nehéz válaszolni. Nekem az iPhone-k kijelzője kicsi és nem tetszenek az iOS ikonjai.

-
Remus389
veterán
nem feltétlenül
nekem is galaxy S-em van, újkorában azt is 150-160.000-ért mérték(mikor megjelent közvetlenül), csakúgy mint ezt a moto-t(akcióban jutottam hozzá)
mégis (nem nevetni) 100MB-os Djuice-os netem van, ezért használok opera minit hogy megspóroljak 85% adatforgalmat
rendes böngészővel ez 600-700Mb lenne

de annyi ilyen van hogy iphone tulaj, de netje sincs hozzá(láttam ilyet)
sokan gondolják úgy hogy inkább legyen egy ütős teló, és majd wifizik inkább, mint egy középszerű teló magas havidíjjal és forgalommal
nem értem a logikát, szerinted csak csöves van és milliomos? a legtöbb ember átlagos, értelemszerűen a vágyott telefon megvétele után némileg spórolni szeretnének a havidíjjal, ha már ennyit ráköltöttek
olyan meg nincs hogy lejjebb teszik a lécet, akinek ez a Moto tetszik vagy az iphone, az az életbe nem fog venni Galaxy Ace sok-sok nettel, én is inkább a telóra költeném
-
DBC
tag
Inkább nyaggassátok a Trét, hogy közöljön árakat

Nem tudom iPhone 4S a jobb vagy ez, valaki objektív vélemény?

-
Pete55555
addikt
Vicces, hogy 2-mp eken vitatkoztak, hogy ez most hamarabb hozzá be a weboldalt, vagy sem...
Az operációs mini meg egy remek böngésző, de én csak mobilnettel használom mert a gyári gyorsabb. -
Remus389
veterán
a sporolas az adatforgalommal az csak hab a tortan
lenyeg hogy ergonomikusabb mint a tobbi bongeszo, amik olyanok mint ha szamitogep elott ulnel 19 colos monitorral
de tokmindegy, ha lenne havi 5 giga keretem es 4.6 colos nexus galaxy-m lehet akkor is az opera minit preferalnam mert kenyelmesebb es gyorsabb
azonkivul tobb youtubbe videot vagy netradiot hallgathatok mert sporol az adattal
-
rinbanbo
tag
Az első vidin a moto kilyelzője a jobb a máspdik linken meg az sgs2.Viszont az mindkét videón látszik hogy az sgs 2 egy hangyányit simábban működik a böngészőtesztben...a képeknél valamit nagyon elcsesztek a motonál......
-
Remus389
veterán
sznobsag leszolni az opera minit(jaj minimum az opera mobile...)
sokkal, de sokkal kenyelmesebb es gyorsabb mint a gyari es tarsai, nagyobbak a betuk(mindenfele nagyitas nelkul), nem mindegy
ezenkivul az adatforgalommal is sporol, nem mindegy
ergonomikusabb sokkal(ebbe a gyorstarcsazo is pl beleszamit), ennyi
tolem lehet 2.5 ghz negymagos tegra is a mobilban, akkoris apro kijelzoje lesz, ezert opera mini
-
Remus389
veterán
nem ertek egyet
en a galaxy s-emen hasznalom, gyorsabb is(talan mert nem hozza be a flash-t) de sokkal jobban tordeli az oldalakat, pl forumozashoz sokkal jobb, nagyobbak a betuk(mobil nezetben hasznalom)
ezenkivul meg sokkal takarekosabb az adatforgalommal ez is teny
nem ertek egyet veled, en meg egy ilyen csucs motorolan is az opera minivel nyomulnek es nem szenvednek a gyari bongeszovel
az a baj a gyarival meg pl a dolfin bongeszovel hogy olyanra van megcsinalva mint egy szamitogep, egy mobiltelefon kijelzoje nem 19 col hanem kb 4 col, az opera mini erre optimalizal
meg a ketujjas nagyitassal se kell szenvedni, szepen nagybetukkel tudok olvasni
zsenialis az opera mini a legjobb mobilos bongeszo, a tobbi nem optimalis a mobilok apro kijelzojehez szerintem
-
atike
nagyúr
Gyönyörű. Kívül / belül. Köszönöm a tesztet. Egy a nagy baj... Szerintem kb soha nem fog 100 alá menni az ára...
Majd használtan, 2 év múlva kb. Sajnos.De nagyon tetszik. És nagyon kellene...

-
Blyan
félisten
válasz
Remus389
üzenetére
Nem tudom miért van ez az opera mini láz, szerintem csak szükségmegoldásnak jó.
Persze, hogy gyors, mivel egy már megrágott majd kiköpött tartalmat tölt le, egy 100+e forintos telefonon meg ugy hat, mintha a felsokategorias kocsimat pancsolt benzinnel etetnem, mert az úgy olcsóbb.
De ez az én véleményem.
. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
fifty050
üzenetére
Azt hiszem hogy olyan kis különbség van a kettő között, hogy ebben értelmetlen dolog győztest hirdetni. Akit nem zavar a kommersz külső, és kevés a pénze, nem zavar a gyengébb felbontás, de kell az erős vas annak ott a SGSII. Akinek hasonló teljesítmény mellett fontos a prémium külső, annak mostantól még egy alternatíva van a rettenetesen túlárazott HTCk mellett.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
fifty050
üzenetére
Ekkora egy SGS II fant... Egyébként ha wi-fi hálózaton van a telefon akkor nem tud más netet használni, de teljes fölösleges Neked bármit is mondani.
Arra egyébként nem gondoltál, hogy nincs olyan gyors netje a tesztelönek?
A tesztelönek sgsII-je van es a Razr-t nem is tudta hogy is müködik (pl a Blur). -
Blyan
félisten
válasz
fifty050
üzenetére
Azért viccesek ez az azonos wifit használó összehasonlítások.

Ja, és most reggel a WP7-es 3 éves hardverrel szerelt Trophym 2 mp-cel hamarabb hozta be az (oké, mostani oldalt, nem az akkori állapotot) oldalt, mint bármelyik ott a videóban.
Pedig nem gyorsabb az IE9 Mobile böngészde mint a Safari vagy a droidos.Másodjára (ürítettem a cache-t) az SGSII-vel azonos idő alatt.
-
Xero
nagyúr
Nagyon jó kis készülék! Talán az Android alapúak közül a számomra legtetszetősebb.
Egyedül a kijelző mérete (nekem túl nagy) és minősége ami nem túl szimpatikus.
Mindenképpen sort kerítek egy tapizásra.
-
fifty050
csendes tag
válasz
Phoenixy
üzenetére
Az nem tünt fel hogy a Moto mobilnettel nyomja?!Az SGSII meg sima Wifi,az ne téveszen meg hogy azon is megy(még a jel erösség is ugyan az!)....az csak egy dolog.....!!!
Mert ebbe a videóba sokkal gyorsabban betölti.....és ez is csak wifi meg ugyan az akkor most mi is van?!én is kíváncsi voltam ezért itthon megnéztem az oldalt(Engadge)és hát messze gyorsabban tölti be mind azon a videón vmi ott nem kóser sehogy sem hidd el.....ja meg persze ez millió dologtól függ....de azt nem akarom sorolni sztem gondolod úgyis!!!
Én amikor elöször néztem csak röhögtem gondoltam nem lehet ilyen lassú áááááá,3 hónap múltán szerintem feltünt volna........ne higgy el mindent elsőre...csak ha magad is próbáltad meg fogtad!!!

http://www.youtube.com/watch?v=bphZoV8VrLc
-
SL-27
tag
válasz
hegyesidr
üzenetére
#393 "Lásd a Defy + -t, nagy szívatás, azt írják a specifikációba a T-Mobilnál, hogy magyarnyelv, de egy frászt, nincs benne !"
Komolyan nem kötözködni akarok, csak nem értem a posztod tartalmát.
A vak is látja, hogy a Defy+ nem magyar, mert a T-Mobile oldalán ez van:
Operációs rendszer típusa >> Android Gingerbread
Magyar nyelvű menü >> Nem
[link]Hol itt a szívatás???
-
SL-27
tag
válasz
GuruZone
üzenetére
#378 "- Ami visszatart a Motótól az egyedül az, hogy itthon semmilyen Motorola Magyarország Kft/Bt/Nyrt/Zrt nem létezik..."
Én úgy tudom (egy másik oldal szerkesztőjétől), hogy a Motorola hazai képviselet éppen mostanság kezd hamvaiból feltámadni. Gondolom ehhez azért kell némi népszerűség és support, különben újfent nem éri meg kereskedni.
De legyen képviselet, még ha csak jövő nyárra is vagy tudom is én...csak tudjunk többet.
Reméljük ad némi lökést a közelgő Google - Motorola házasság.Meg tud erősíteni valaki, bárki?

-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Remus389
üzenetére
Valahol írták, hogy jelenleg ez a legerősebb GPU az OMAP-hoz, a nagyobb felbontás mellett is simán az SGSII mellett van teljesítményben. A blur miatt nincs benne magyar nyelv, de várjuk meg, a defy is 2 féle rommal jött, egy blur mentessel is forgalmazták, csak ott ugye még 2.1 volt, az nem támogatta a magyar nyelvet.
-
-
Phoenixy
senior tag
Mondjuk azért a galaxy sII-nek azaz "effekt" a böngészőben eléggé hasonlít az iPhone-ok böngészjében lévő "effektre"(RAZR-ben nincs semmilyen effekt és azaz effekt adja azt az érzést, hogy nagyon "folyamatos" a böngésző)... Úgy látszik nemcsak kívülről hasonlít.
Pl. az iPhone-nál kijezlő elfordulásánál is van effekt, míg Androidon egyből vált, és ezért az iOS gyorsabbnak tűnik(folyamatos mikor elforgatod, míg androidon úgy néz ki, minntha akadna pedig nem, csak nincs effekt). Mellesleg én utálom az iOS-t, meg az iPhone-t, de azok az effektek viszont jó ötletek. -
Phoenixy
senior tag
Jó videózást

A végén megmondja, hogy a RAZR a nyertes a böngészőben.(elejét ki lehet hagyni csak widgetezik) -
H1N1
tag
Holnap kerítek egy samu tulajt,hogy mellé tegyem az enyémnek.Kíváncsi vok. élőben mit látok.
Persze nem a tulajt teszem az enyém mellé. 
-
válasz
Danny750
üzenetére
Ezen filóztam én is, hogy ez a videó most akkor miről is szól az Úriember szerint

A képnagyítás recegett, szerintem még nincs valami rendesen belőve a galérianézegetésben, azért, minden másban halványan gyorsabb volt a samunál, és igen, a kijelzője lényegesen fényesebbnek és élesebbnek látszott. Hogy most ez a samu rossz beállításai miatt volt, vagy tényleg ekkora a difi, azt csak a tesztelő emberke tudhatja
-
Danny750
őstag
Figyu itt miben is marad le a Moto?? Kezdjük ott ,hogy a samun nem is a gyári launcher van......
A multi touch akad a Moto-n ,de ki tudja ,hogy mekkora képet nyitott meg vele a csávó??
Viszont ami itt kiderül az ,hogy a kijelző enyhén is partiban van az SGSII-vel!
Ez a hozzászólás itt nem hiányzott........megint egy SGSII mániás
(nagyon elmarad........ ,komolyan jobbat nem találtál?) -
jacis
nagyúr
Most még valszeg a szoft optimalizáció miatt, de nagyon elmarad a Motorola.
-
H1N1
tag
válasz
hegyesidr
üzenetére
A nettó az nettó a bruttó az bruttó. Én már vásároltam náluk többször és eddig nem ért "sérelem". Most különösen jó volt,hogy személyes átvétellel ment a dolog és mielőtt fizettem megtapizhattam a készüléket. Mint ahogy írtam egy nap alatt beszerezték. Tehát ha valaki a jelenlegi legolcsóbb RAZR-t keresi Magyarországon akkor a dgw.hu oldalán megtalálja. A garancia 1 év.

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- Robotporszívók
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lightyear - befektetési app
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Namármost azt hittem róla amikor vettem, hogy szerelem első látásra, nekem ez kell, nem érdekelt más semmi, azt hittem róla hogy erős meg masszív (tesztek és kommentek alapján), de rá kellett jönnöm, hogy csak annak látszik, meg nem is teljesen fém, hanem valami spéci műanyag, vagy extra vékony alumínium, nemtom. Mostanra (a 2. javíttatás után) tele van repedésekkel, meg érthetetlen hülye karcolásokkal.
RAZR-t, de remélem az már tényleg erős lesz, nemcsak egy telefon amiről azt hiszik hogy erős, de aztán csődöt mond az első esésnél. (Na jó lehet a V9 az ostobenkó szoftvere miatt is gyepálva volt rendesen
)

Az árát nem is akarom tudni.