Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
exelsior1
senior tag
Hát, amikor I4-et vettem, akkor kivágattam a simemet, minden gond nélkül ment. És utána amikor SGS2-re cseréltem, nem kellett megint T-hez menni újabb simért, csak visszarakni a megmaradt keretbe és simán megy úgy is. Jobban megéri, simán megeshet, hogy 1 hét után elege lesz az embernek a telóból, és lecseréli, ahhoz meg vszeg megint sima sim kell
-
Viper26
nagyúr
Egyébként micro sim-et honnan szerez az ember?Nem volt még hozzá szerencsém azért kérdezem.

-
-
johnmay
csendes tag
Tudjátok esetleg, hogy valamelyik bp-i boltban ki lehet-e próbálni ezt a készüléket? Mert gondolkodom egy ilyenen, de azért szeretném megnézni.
-
Kismaci
tag
Engem jelenleg részben a nem létező szervízháttér tart vissza, ha nem számolom a jelenlegi telefonomat.

No meg azt, hogy van egy másik jelöltem, a Meizu MX.
Persze... nem tudom, hogy hogy és mint, de brutál kijelzője van és elég kemény HW-t toltak alá, meglátjuk, mit mond a fórumtárs, aki meg tudja majd nézni élőben kínában.No és itt van a jövőre bejelentésre kerülő HTC Edge és hangsúlyozottan NEM az alápakolt négymagos proci miatt, hanem mert gyönyörű (és hasonlít az én kicsike kis álomszép HD2-mre).

De ez itt meglehetősen OFF, sorry.
-
...most láttam a Discovery-n a reklámját...
Ha ezt így az USA-ban is leadják, akkor a moto felkötheti a szervizesek gatyáját, mert tuti készpéznek veszik az erős kevláros reklámszlogent... -
H1N1
tag
Fórumozók! Vegyen már más is ilyen telótl! Vagy ennyire nem jó a kütyü? Nekem bevált.

Ja! Aki tapogatná az az enyémet egy százasért megfogdoshatja.
A telóra gondoltam 
-
Kismaci
tag
Persze, hogy magasak, ha nem nézel utána, mit hogyan.

Az XDA-n vannak fenn olyan részletes leírások, amik alapján meg lehet csinálni. Ha én is tudom cserélgetni a telefonomon nemcsak a ROM-ot, hanem az oprendszert is (volt már rajta WM6.5, WP7, Android), a gyengébb nem képviselőjeként, szerintem neked se lenne nagy kunszt, de lehet, hogy tévedek.

-
SL-27
tag
Most láttam...talán egy perce sincs...
az AXN-en a Motorola RAZR-t reklámozták...MAGYARUL!!!Na, végre valami

-
Kismaci
tag
Köszi!

Annál a hozzászólásánál szakadt el a cérna. Később tovább olvastam, próbálta menteni a menthetetlent, hogy csak a véleményét írta le...

Hadd kérdezzem már meg: ennél a kicsikénél levehető a hátlap (lustaság okán - visszakeresés)?
A másik kérdésem, hátha ti jobban tudjátok és meg tudtok nyugtatni mert parázok: mi ez a sok hülyeség, hogy terjed a szifon megoldása, az unibody, hogy nem vehetem ki az akksit, ha lefagy a kütyü?!?!
Mi van, ha mégis? Várom, hogy lemerül, vagy hardreset? ERGO minden héten kell csinálnom egy backup-ot? Vagy hogy kezelik ezeket? Lefagyhatatlanok? Van bennük valami mechanizmus? Azért kérdezem, mert úgy látom, terjed ez a kórság, mint a pestis, a gyártók között. Én vagyok nagyon oldschool? Nyugodtan mondjátok meg, ha így van...

-
exelsior1
senior tag
Hm, kicsit aggódom, mostanság volt szerencsém megnézni egy Motorola Photont, és rettentő gyér kijelzője volt a pentile-al, qhd ide vagy oda. Remélhetőleg az amoled technológiával többre mennek mint az lcd-kkel
-
Phoenixy
senior tag
TELENOR: Karácsonyig érkezik!
RAZR is!!! -
Kismaci
tag
Nem mindenki olyan, hogy új dolgokat megtanulna, sőt, mondok mást: nem mindenki szereti a ROM-okat cserélgetni. Én igen, szóval várom (és figyelem az XDA-t), hogy legyenek, mert jelenleg még nem nagyon vannak, VISZONT még nincs kinn régóta a telefon. És mondjuk... pont az ilyen emberkéknek, akik nem cserélgetik a ROM-okat, magyar nyelvet akarnak, ajánlanám a szifont. Na az kész van eleve.

OFF: tud valaki méltó utódról a HD2-nek? Értem ezalatt, hogy még egy ilyen frankó telefont, mint ez, nem gyártottak. Fejlesztettek rá mindent: eleve ugye 6.5-ös WM-mel jött ki - több száz ROM erre is, aztán van rá WP7 (kipróbáltam - felejtős), és van rá Android! Én most utóbbival használom, nagy megelégedéssel, de jó a tudat, hogy bármi mást is rárakhatnék (elvileg még MeeGo-t meg Ubuntut is fejlesztettek rá)!

-
-
dani3l
őstag
Jolvan, elnezest, akkor a következökeppen modositanam az elözö hsz-emet: ha-ha.
Egyebkent en sem tudom pontosan, jelenleg hogyan van,de nem olyan regen meg eleg "erdekes" arak voltak..Kismaci: Egyetertek. Nem mondom az SGS2-re, hogy nem jo, mert hardverileg tenyleg rendben van, es van, akit nem zavar a külsö, de en egy ilyen (ar)kategorias telefontol elvarom, hogy minösegi anyagokbol keszüljön, ha nem is fem, vagy kevlar, vagy üveg, de minimum valami gumirozott vagy valamivel bevont es nem csuszos-fenyes-kopogogs müanyag hazzal, amin nem latszik meg mar az is, ha leteszed az asztalra.
Bar idönkent latok viszonylag uj, nehany honapos telokat olyan szinten lelakva, hogy szanaszet karcolva meg kopva a haz, kijelzö tiszta karc, meg repedt, nos az ilyeneknek tökmindegy, milyet vesz, ha ugysem vigyaz ra..Egyebkent a feher is egesz tetszetös, bar szemely szerint nem annyira szeretem a feher telokat, meg ugy altalaban a feher dolgokat, mivel eleg kenyesek. Mondjuk igy, hogy a hatlap kevlar, es nem tul nagy a feher felület, meg talan nem is olyan veszes.
-
Kismaci
tag
válasz
fifty050
üzenetére
Biztos sokan válaszoltak már, de nekem az SGS2 pont az anyaghasználat miatt nem pálya... hiába a csúcs hardver, a csúcs kijelző, ha ehhez nem prémium kategóriás kivitel társul (referenciaként itt a teszt telefon például)... van egy ilyen szegmens, amiben például én is keresek telefont, ez van.

Egyébként nem tudom, ki emlékszik az LG Secret nevű telefonra (azt hiszem ez volt a neve). Na nekem volt (illetve most is megvan), döbbenetes minőség, edzett üveg kijelző és Kevlár (azt hiszem, de mindenképpen valami szénszálas csúcsanyag) hátlap. Abban azért volt matéria - mármint a hátlapban!

-
dani3l
őstag
Jo tudni, hogy nem olyan kenyesek ezek a csatik. Aztatni nem szoktam telokat, de azert eleg gaz lenne, ha esöben telefonalastol szetazna a cucc a csatik miatt..
Dreamie: Nem tudom, otthon hogy van, de errefele (Ausztriaban), mostanaban mar az a divat, hogy ha van egy x gigas netcsomagod, akkor amig azon belül vagy, addig rendesen megy HSPA sebessegen, ha pedig tulleped, akkor nem fizetsz kemeny penzeket, hanem nyugodtan netezhetsz tovabb, csak immar 64kps-al. Szerintem ez kicsit emberbaratabb megoldas, mint pl a tremobil nevetseges 13Ft/10kByte meg hasonlo arai..
-
Kismaci
tag
válasz
bigand77
üzenetére
Hihetetlen... biztos sokan oltottak már a túlságosan okoskodó és mindent-tudni-vélő stílusod miatt, nálam ennél a hozzászólásodnál szakadt el a cérna. (Bocs, többiek: én még csak itt tartok a fórum olvasása közben.)
A tesztben említett telefon - szigorúan szerintem - nem szép, hanem egyenesen gyönyörű. Nemigen láttam mostanában ennél szebb és igényesebb készüléket. Nekem személy szerint gyengém az edzett üveg kijelző (esküszöm rá, nem kell rá védőfólia, a jelenlegi HD2-mön is ez a kijelző), a kevlárnak pedig valószínűleg az a célja, hogy fokozott védelmet nyújtson a telefon hátoldalán.
Az a bajom a kommenteddel, hogy nem a véleményedet írod le, ami szubjektív, hanem jössz itt, mint aki azt hiszi, hogy ő tojta a Kolumbusz tojását és megmondod nekünk, hogy mi hülyék vagyunk, ez csak egy fekete tégla, meg ilyen, hogy kevlár... bah! Ugyan már, mi agyatlanok vagyunk, ész nélkül követjük Rusi véleményét.

-
Kismaci
tag
Két éve van egy gyönyörű HTC HD2 telefonom.
Ami azt jelenti, hogy két éve már egyetlen telefon sem tudott megmozgatni, egyikre se dobbant meg a szívem (de még tabletre se!). Most úgy alakult, hogy könnyen lehet, hogy cserélek, mert a húgomnak tönkremenni készül a telefonja.Elkezdtem a keresést, rögtön belebotlottam ebbe a kis szépségbe is, és instant love. Még jó, hogy utána tudok nézni, hogy jó-e tényleg (mindjárt elkezdem olvasni ezt a fórumot is).

De basszus, ez egyszerűen... WOW!

-
SL-27
tag
-
Dreamie
őstag
Nekem karácsonyra ezt hozza a Jézuska. Lenne egy kérdésem, Ez az xt 910-es európai piacra szánt, tehát megkapja a frissítéseket, vagy majd okoskodni kell (root, romolás) , hogy naprakész legyen? Borzasztóan vártam már a készüléket, a teszt csak mégjobban megerősített abban, hogy kell nekem!

-
GuruZone
őstag
A Nat Geo HD-n ment a reklámja csehül! Megvetette a lábát Kelet-Eu-ban

-
SL-27
tag
válasz
adamssss
üzenetére
"Alain Mutricy, a Motorola rangidős termék és portfóliómenedzsere a RAZR R németországi bejelentése során elárulta, hogy a készülék 2012 elején Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítést fog kapni, vagyis csupán néhány hónapos lemaradásban lesz a frissen érkező csúcsmodellek mögött. "
-
Rusi
senior tag
A kétujjas zoom egyedül a képnézegetőben volt ilyen darabos, a böngészőben például teljesen sima, akadásmentes, de szinte tuti, hogy ez szoftveres "baki", mivel ennél jóval gyengébb hardvernél se gond ezt megoldani.
A csatikat elvileg nem kell félteni, mert nem csak kívülről, hanem belülről is védett, persze ne áztassuk meg a Balatonban.Az ICS elvileg a jövő év elején, valamikor január vége, február eleje körül érkezhet rá.
-
Mikor jön rá at ics?
-
dani3l
őstag
válasz
Remus389
üzenetére
Belölem mar a kepek es a teszt is must have erzest valtottak ki, a video csak ratett egy lapattal.. Bar elöben sajnos meg nem sikerült kiprobalnom, eddig nem lattam sehol, es ugyis az a mervado..
Mondjuk kepnezegetesnel a zoom eleg döcögös, remelem ezt a szoftverfrissitessel orvosoljak/orvosoltak.
Illetve ami meg nekem annyira nem jön be, bar azthiszem ezt mar irta korabban mas is, hogy a telo tetejen a csatik nem kaptak semmi ajtot vagy takarolemezt vagy valamit. Igy eleg könnyen telemehet szösszel is, meg nem tudom, az esöcseppeket mennyire toleraljak ezek a csatlakozok.
-
Rusi
senior tag
Noha a tesztet már nyilván sokan átrágtátok, azért ha késve is, de betartottam az ígéretem és immár nézhető a saját videónk is róla. Akit pedig a Milestone 3 is érdekel, annak örömmel mondom, hogy ott is elérhető a videó.
-
Probber
őstag
Hát mit ne mondjak nagyon szépre sikeredett. Van egy képzeletbeli listám, amin a legszebb telefonok foglalnak helyet. Élőben sajnos még nem volt alkalmam találkozni vele, de még így látatlanban is azt mondom, hogy a "legek" között a helye.
-
SL-27
tag
Szerintem se rossz fehérben. (de a fehéren ugyebár a hangyafing is nyomot hagy
)
Ó, nekem nagyon csorog a nyálam
...persze egy feketéért...Jövőre - ami nem január, hanem inkább 2012 nyara - én is szeretnék beújítani egy ilyet. Addigra csak kiforr a készülék és minden sallang eltűnik belőle; hibái meg a felszínre kerülnek.

Már most is olcsóbb, de addigra elérhetőbb közelségbe kerül. -
Tex
senior tag
Nekem fehérben és feketében is tetszik, jövőre ha jó árban lesz lehet erre cserélem a Defy-t.
-
exelsior1
senior tag
Na szép, Kína az MT917-et kapja 720p-s kijelzővel és 13 MP-s kamerával.
-
SL-27
tag
Persze, gondolom, hogy a becsengetős dolgot megelőzte egy kis adatbázis fürkészés

Hát itt szerintem ilyenre jó hosszú ideig nem kell számítani...vagy inkább soha

-
SL-27
tag
válasz
Phoenixy
üzenetére
Hát...ha Neked ez magyarázat?!
Azt írják, hogy más körülmények között nem látszik, szóval nem zavar be...de azért elég nagy gáz, hogy így kikerült a piacra a széria. Ezt nem látták még a gyárban?
Bár igaz, nem minden készülékben van jelen a probléma...ami attól még létezik.
-
Phoenixy
senior tag
Matt válaszát elolvasni már nehéz lett volna, ha már onnan a link? -,-
Matt (Forums Manager) wrote:"I looked into this and learned a lot.
The Droid RAZR display uses a new high efficiency OLED material. These screens may in some cases exhibit slightly darker regions, like you've noticed. Because the darker regions are only visible when viewing the black screen in a very dark environment, they will not interfere with general use. Most importantly, they don't change over time and are typical for this generation of OLED material. They in no way indicate a problem or defective screen.
Hope this helps!"
-
SL-27
tag
H1N1, elsőként ez neked szól, mint tulajdonos, de mindenki másnak is persze.
Szerintem nem csak én láttam, olvastam, hallottam a következő problémáról, csak talán más még nem érezte a bizsergést az ujjaiban, hogy írjon róla

ÓRIÁSI KÉPERNYŐ HIBA A RAZR-ben! - hogy bulváros legyek

Több felhasználó is foltokat vett észre a képernyőn, sötétben, rossz fényviszonyok közepette.
H1N1, Te nem tapasztaltál valami ilyesmit?
Ajánlom mindenkinek az alábbi fórumokat, olvassátok el!
[link]
[link]Motorola Owners' Forum, 3. oldal 35, 36, 42-es hozzászólásokban képeket is csatoltak.
-
hegyesidr
tag
Ne csodálkoz rajta,hogy nincs válasz ,nemigen van ilyen kütyüje itt még senkinek. A kivárás és a nyálcsorgatás stádiuma zajlik még csak. Zárójelben és csendben jegyzem meg, nem mindenki ilyen merész, hogy frissiben - melegében és ennyiért megszerzett kütyüt azonnal buherálni kezdje !

-
H1N1
tag
Mivel reakció nem volt a kérdésemre ezért vettem a bátorságot és megcsináltam sikerrel ezt:
[link] -
H1N1
tag
A teló roorolása után, mint ahogy azt mindig, leszedtem egy csomó felesleges dolgot a Titanium Backup-pal. Most sikerűlt valamit letörölnöm ami után a telefonkönyvemben nem tudok új kapcsolsatot felvinni valamint a régieket szerkeszteni. Valahogy újra lehet a telót frissíteni rom ügyileg és itt nem a Factory data reset-re gondolok hanem ami full gyári állapotot hozza vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A telóra gondoltam
Bár nekem a Blur is tetszett.