- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kismaci
tag
válasz
fifty050 #243 üzenetére
Biztos sokan válaszoltak már, de nekem az SGS2 pont az anyaghasználat miatt nem pálya... hiába a csúcs hardver, a csúcs kijelző, ha ehhez nem prémium kategóriás kivitel társul (referenciaként itt a teszt telefon például)... van egy ilyen szegmens, amiben például én is keresek telefont, ez van.
Egyébként nem tudom, ki emlékszik az LG Secret nevű telefonra (azt hiszem ez volt a neve). Na nekem volt (illetve most is megvan), döbbenetes minőség, edzett üveg kijelző és Kevlár (azt hiszem, de mindenképpen valami szénszálas csúcsanyag) hátlap. Abban azért volt matéria - mármint a hátlapban!
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
fifty050 #444 üzenetére
Azt hiszem hogy olyan kis különbség van a kettő között, hogy ebben értelmetlen dolog győztest hirdetni. Akit nem zavar a kommersz külső, és kevés a pénze, nem zavar a gyengébb felbontás, de kell az erős vas annak ott a SGSII. Akinek hasonló teljesítmény mellett fontos a prémium külső, annak mostantól még egy alternatíva van a rettenetesen túlárazott HTCk mellett.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
fifty050 #445 üzenetére
Ekkora egy SGS II fant... Egyébként ha wi-fi hálózaton van a telefon akkor nem tud más netet használni, de teljes fölösleges Neked bármit is mondani.
Arra egyébként nem gondoltál, hogy nincs olyan gyors netje a tesztelönek?
A tesztelönek sgsII-je van es a Razr-t nem is tudta hogy is müködik (pl a Blur). -
Blyan
félisten
válasz
fifty050 #445 üzenetére
Azért viccesek ez az azonos wifit használó összehasonlítások.
Ja, és most reggel a WP7-es 3 éves hardverrel szerelt Trophym 2 mp-cel hamarabb hozta be az (oké, mostani oldalt, nem az akkori állapotot) oldalt, mint bármelyik ott a videóban.
Pedig nem gyorsabb az IE9 Mobile böngészde mint a Safari vagy a droidos.Másodjára (ürítettem a cache-t) az SGSII-vel azonos idő alatt.
-
Danny750
őstag
válasz
fifty050 #283 üzenetére
Figyu én sem Ferrarikkal meg Aventorokkal álmodom sajna nemhinném ,hogy az életben lesz rá elég pénzem+sajnálnám is rá!
Elég lenne egy roush mustang is
Am normál autóknál én is nagyon szeretem a Bmw-t , Honda-t és az Alfá-kat!
A GSII-nek nekem csak az anyaghasználattal van bajom ,mert nem olyant érdemelt volna azzal a hardverrel!
Am a legszebb telefon nálam a Sensation XL (sajna ott a memóriával elbaltázták)
-
Danny750
őstag
válasz
fifty050 #279 üzenetére
Figyelj csak azt próóbáltam az autókkal megmutatni ,hogy itt minőségi külsőhöz társul a minőségi belső ENNYI
A Veyront meg mindíg is utáltam ,mert teljesen kezelhetetlen autó....és a Zöldpokolban sem ér el nagy időket! Súly -lóerő arányt azért hoztam fer ,mert jöttél az 1200lovas géppel ami több ,mint 2tonna..............
Am hagyjuk komolyan ez nem ide tartozik!
A Moto ismét nagyot dobott -
Danny750
őstag
válasz
fifty050 #252 üzenetére
mióta van kb egy szinten kívülről az sgsII és a Razr?? Szerintem azért jóval nagyobb a különbség a hardver meg ugyanaz! A Veyron akár igaz is lehetne ,de akkor mindkét hardverre ,mivel egyik sem használják ki.........Így igaz a Veyron végsebességére is hisz nem egy autó gyorsabb nála a pályán............
Lamborghini Aventador egy 1,5perces pályán kb 3másodpercet ad a veyronnak!
Nagyon elvagytok szállva az sgsII-től....a benchmark-okon sem ér el többet az sgsII sőt, feljebb linkelték!
Nézzetek körbe akinek nincs sgsII-je ,azok nem is dicsőítik az egekig!
Nem rossz készülék ,de nem is a legjobb!Gadgetfun:
Lumia800?? Akkor inkább már N9 ,mert a 800-as elég aránytalan lett a nagy készülékház és kis kijelző párossal....... -
válasz
fifty050 #243 üzenetére
"Mindig le van szólva így vagy úgy mégis mindenki ahhoz hasonlít mindent és nekem ez sok mindent elárul........valahogy mégis etalon na ismerjük be...!!!!!!!"
Hardver tekintetében etalon, manapság sajna mindenki erre izgul, nem az összképre, vagy arra, amire igazából használ az ember egy okostelefont. Itt is bejött az, amit a pc-sek csinálnak a benchmarkokkal, annak nagyobb a "farka" akinek több pontja van 3DMark alatt...
A samu szoftveresen szerintem!!! csak az átlagot hozza, abban a Sense-felületet tartom etalonnak. Dizájnban a Moto most nagyot dobott, max a Nokia tudja vele néhol felvenni a versenyt, esetleg az ARC, de a Nokia nem Droid, a ARC meg SE (egyenlőre), ami meg inkább az ár-érték arányban kiváló.Asszem ezzel el is mondtam, mennyire "etalon" is az S2 !!Szerintem!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest