- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Danny750 #404 üzenetére
Ezen filóztam én is, hogy ez a videó most akkor miről is szól az Úriember szerint
A képnagyítás recegett, szerintem még nincs valami rendesen belőve a galérianézegetésben, azért, minden másban halványan gyorsabb volt a samunál, és igen, a kijelzője lényegesen fényesebbnek és élesebbnek látszott. Hogy most ez a samu rossz beállításai miatt volt, vagy tényleg ekkora a difi, azt csak a tesztelő emberke tudhatja -
exelsior1
senior tag
válasz
Danny750 #382 üzenetére
Én nagyon szeretem az SGS2-t, kb 1,5 hónapig megcsaltam egy Iphone 4-el, de végül újra elcseréltem, mert a Samu egy nagyon ütős, összeszedett telót adott ki, vékony és könnyű, és mindent tud. És most talán pont a Motorola jött elő egy ilyen telóval ami emellett még gyönyörű, egyedi, elegáns, és különleges is.
-
exelsior1
senior tag
válasz
Danny750 #374 üzenetére
Amúgy, a GPU-ja egyáltalán nem gyenge, az SGS2-é alig erősebb mint a sima Galaxy S-é, és a RAZR-ban annak az 50%-al felhúzott változata van, mint az Optimus 3D-ben (elméletileg), amivel úgy is hozza kb az SGS2 szintjét, hogy nagyonn a kijelző felbontása, szal elég jó harvere van a Motocsodának. Csak sajna drága, ha tehetném simán elserélném az SGS2-met egy ilyenért.
-
fifty050
csendes tag
válasz
Danny750 #282 üzenetére
Ezt én meg is értem és tudom....nem mondtam egy szóval se hogy ez olyan rossz telefon lenne....Nekem akkor is inkább SGSII......mindenkinek más....ennyi!!!
Csak a hasonlat nem tetszett....meg kicsit lenéző volt "Golf belsőbe Ferrari motor"- azért ez erős lássuk be na.....én se néztem le sztem ha vissza olvasod...!!!Engem csak ez zavart......ennyi!
Amúgy én se rajongók érte ahogy írtam,nekem mindig is a BMW volt a favorit meg a németek....de tényleg fejezzük be mert már túlzásba viszük az autókkal....tényleg hülyeség ilyenen még csak beszélgetni is.....neked más telefon,nekem a SGS II marad az első...kész!
És további szép estét!
-
fifty050
csendes tag
válasz
Danny750 #278 üzenetére
De itt csak az erőről volt szó és a végsebességről nem kell egyszerre kiforgatni minden szót......!!!!!
Egy Veyron Grand Sport akkor is oda ver az összes gyári autónak 300-ig,végbe meg még jobban hidd el......még szép egy F1-es pár száz kilós autó oda ver egy nála 3-4-szer nehezebb autónak......persze hogy a súly-lóerő számít ezzel nagyon nagyot mondtál meddig szoktál olvasgatni autóslapokat hogy erre rá gyere kb.8 éves koromtól fogva tudom....hhhhüüühhhaaaa!!!!!
Ennyi erővel egy vadászgép meg oda ver az összes létező autónak........igaz nem autó de látod mindenél van erősebb és gyorsabb.....!
Amúgy engem nem érdekel a Veyron-se hidd el csak te hoztál elöször ilyen "ferráris" példákat....nálam az autó a németeknél kezdődik meg ott is fejeződik be..........de na tényleg ez nem ide való ez nem az az oldal nem is értem miről beszélünk...!!!
Ja és akkor is SGS2 erős és szép,letisztult telefon,és a gagyi müanyag nem törik és esik szét egy kis zökkenéstől......ellenben ezzel amit ha ledobnék szét esne mint a bohócbiciklil!!!
-
Remus389
veterán
válasz
Danny750 #262 üzenetére
Lamborghini Aventador egy 1,5perces pályán kb 3másodpercet ad a veyronnak! ez nagyon off, de nem hinném
az 1200 lóerő közelébe se ér az olasz cipő
egyébként honnan is vetted?
a Ferrari Enzo 660 lóereje pedig fele annyi mint a Bugatti Veyron Supersport 1200 lóereje, a legtöbb Ferkó 400 lóerő körül tanyázik, ami pedig harmada
a 430 km/h közelébe se érnek a taljánok
de ez nagyon off
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Danny750 #250 üzenetére
Azt be kell látni, hogy hardveresen még mindig az SGS II a legjobb (és a Nexus se lesz jobb és benchmarkba se fog többet kapni márcsak azért se, mert HD kijelzője van).
Mondjuk nekem nem tetszik egyik samsung telefon se(ezáltal az iPhone se, mert az is úgy néz ki), amik szerintem szépek az SE, Motorola és az Acer is(mondjuk olyat nem vennék, de tetszenek). -
Remus389
veterán
válasz
Danny750 #236 üzenetére
amit szerintem gyorsít a kétmag az a galéria(képnézegető, az sgs2-n fényévekkel gyorsabb mint sgs1-en), launcher(igen maga a felület is gyorsul hisz a háttérben futó programok éledeznek nem röccen meg az animáció), böngészőt is gyorsít
iOS-en is mondhatnál olyan dolgot app-et amihez elengedhetetlen, ami az i4-en már nem fut emiatt, de az i4S-en fut
-
tjb007
nagyúr
válasz
Danny750 #229 üzenetére
Azok közül a teszteredmények közül egyetlen olyan van amire lehet adni, arra ami a nyers számolási teljesítményt méri, ennek még véletlenül sem a Quadrant a neve hanem Linpack.
A többi grafikus benchmark mást is figyelembe vesz, ezért is lehet szélsőséges eredményeket kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest