Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand77
tag
válasz
Pete55555 #202 üzenetére
Légyszi, akkor idézd már be, hogy hol írtam, hogy ez egy szar, mert kevlár van benne. Továbbra sem hiszem, hogy 1-2 emberen kívül, amikor kézbeveszi a telót, tömegeknek tűnne fel, hogy a hátulja kevlár. Akinek ilyenje lesz, majd ki tudja próbálni, odaadja mindenféle havernak, akik nem mobilarénáznak éjjel-nappal, meglátjuk, hogy hányan fognak visszakérdezni, hogy "te, ennek miből van a hátlapja? merthogy ez nem is fém, meg nem is műanyag, az tuti".
Remusz911: akkor leírom, hogy miért írtam néphülyítést. eltört neked már bármikor egy sima műanyag telód hátlapja? Vagy fém telód hátlapja, akár (mondjuk az horpadhat, de vegyük az ideális felhasználást, zsebben hordod, nem dobálod). A műanyag sem karcolódik, ha a felülete megfelelően van kezelve, és nem gagyi maga a műanyag sem. Ebből a szempontból innentől elvi kérdés, hogy 5x erősebb mint a fém, vagy nem. A karcolódás már inkább kérdés, bár ezt fentebb már megvitattuk, hogy mitől függ.
Majd az idők szava megmondja, hogy minden csúcskategóriás teló kevlárból lesz-e, ez lesz-e a nagy fejlődés.
-
bigand77
tag
válasz
Pete55555 #196 üzenetére
Na, ennyit kérdeztem eleve is, csak mindenki gondolom iróniának vette, pedig komolyan kérdeztem, hogy miért jó nekem. Köszönöm a választ.
Egyébként a wikis bejegyzés alapján semmivel nem könnyebb, 5x erősebb, ugyanabban a súlyban. Tehát ha meg vékonyabb, akkor nem lesz annyival erősebb. Úgyhogy attól függ, hogy milyen vastagságban dolgoznak vele. A teló könnyűsége alapján valszeg vékony a hátlap nagyon, gondolom akkor ezért használták, hogy mégse műanyag legyen. Egyébként fémből se mindegy hogy mit használnak, volt olyan fém telefonom, ami zsebben hordásnál úgy nézett ki mintha fociztam vna vele, a másikon meg fél év alatt 1 karc sem volt.Én továbbra is marketingnek látom ezt az egészet, mert vannak olyan űrtechnológiás dolgok, ami meg szinte elpusztíthatatlan (lásd RADO órák), ezzel az erővel azt is pakolhatnák bele, és akkor milyen drága lenne. Akinek meg ez hájtekk, meg nemtudom, az vegye, én egy szóval sem mondtam olyat, hogy hülye aki megveszi, stb.
-
Remus389
veterán
válasz
Pete55555 #196 üzenetére
ja szerintem teljesen jó ha szénszálas, vagy kevlárból készítik el a burkolatot
baromi könnyű(mint a pehely), baromi erős(a fémnél erősebb sokkal, nem karcolódik, nem horpad), és ha jó a fogása és kinézete akkor semmi baj nincs a szénszálas anyagokkal
csak drága nagyon
, de prémium telefonokra belefér
-
bigand77
tag
válasz
Pete55555 #185 üzenetére
Mikor mondtam én olyat, hogy UGYANOLYAN a szálcsiszolt fém, mint a kevlár? azt mondtam, hogy amikor azt kezdték használni, akkor is ilyen fetrengés volt, mint most a kevlárral.
Mert aztán a te érvelésed súlya alatt kis híján összeroppanok, hogy miért is jó nekem, hogy durvadrága kevlár van a hátulján, azon kívül, hogy baromi drága. Azon kívül, hogy elmondhatom, hogy egy olyan anyag van a telóm hátulján, amit az autóversenyzésben FÉM alkatrészek helyett használnak, mert jobban bírja a terhelést. Tudod mit mond majd neked erre a villogásra az első racionális ember aki szembejön veled? Igen, és neked ez miért jó? Én is ezt kérdezem tőled, ha már ennyire szakavatott vagy, hogy miért jó, hogy nem sima fém van rajta (plö) mint díszítőelem? Mert ugye azt már letisztáztuk, hogy funkciója nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest