- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dani3l
őstag
válasz
Remus389 #639 üzenetére
Belölem mar a kepek es a teszt is must have erzest valtottak ki, a video csak ratett egy lapattal.. Bar elöben sajnos meg nem sikerült kiprobalnom, eddig nem lattam sehol, es ugyis az a mervado..
Mondjuk kepnezegetesnel a zoom eleg döcögös, remelem ezt a szoftverfrissitessel orvosoljak/orvosoltak.
Illetve ami meg nekem annyira nem jön be, bar azthiszem ezt mar irta korabban mas is, hogy a telo tetejen a csatik nem kaptak semmi ajtot vagy takarolemezt vagy valamit. Igy eleg könnyen telemehet szösszel is, meg nem tudom, az esöcseppeket mennyire toleraljak ezek a csatlakozok.
-
Gadgetfun
tag
válasz
Remus389 #527 üzenetére
"De azert nem a legstrapabirobb az i4."
Ez attól függ mit nevezünk strapabírásnak. Mert ha azt, hogy egy év használat után, köszönhetően az üveg+fém kombónak, semmi röcögés/nyöszörgés, csavarodás, lazulás nincs a telefonházon (és még vagyy húsz évig bírná így), kibír pár esőben elázást, pár leejtést a padlóra stb... akkor az iPhone4/4S egy strapabíró telefon, nekem bizonyított. Ha arra gondolsz, hogy pár hülyegyerek betonra dobálja a telefonokat, akkor valóban nem strapabíró, de mint kiderült, így egyik prémiumkategóriás telefon sem az.
#512 exelsior1 - Azért az érdekes, hogyha egy iPhone törik el a betonon, akkor az a "porszemtől is meg tud repedni", de ha egy másik telefon törik el, akkor csak "rosszul esett"
-
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #475 üzenetére
Én már a legmezítlábas Android alá is betennék egy 100mb-os csomagot legalább. Anélkül kb semmi értelme.
Nekem van havi 2GB (ikon400), de az esetek döntő többségében elvagyok 1-1.5GB-al havonta. A terjedelmesebb dolgokat úgyis itthon mozgatom vele.
Sokszor gondolkoztam, hogy elég lenne egy 1GB-os net is alá, de rájöttem, hogy évente 3-4x biztos kifutnék belőle, akkor meg ott vagyok ahol a part szakad.
-
Blyan
félisten
válasz
Remus389 #455 üzenetére
Nem tudom miért van ez az opera mini láz, szerintem csak szükségmegoldásnak jó.
Persze, hogy gyors, mivel egy már megrágott majd kiköpött tartalmat tölt le, egy 100+e forintos telefonon meg ugy hat, mintha a felsokategorias kocsimat pancsolt benzinnel etetnem, mert az úgy olcsóbb.
De ez az én véleményem..
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Remus389 #389 üzenetére
Valahol írták, hogy jelenleg ez a legerősebb GPU az OMAP-hoz, a nagyobb felbontás mellett is simán az SGSII mellett van teljesítményben. A blur miatt nincs benne magyar nyelv, de várjuk meg, a defy is 2 féle rommal jött, egy blur mentessel is forgalmazták, csak ott ugye még 2.1 volt, az nem támogatta a magyar nyelvet.
-
Danny750
őstag
válasz
Remus389 #371 üzenetére
Itt jobb a felbontás ,hiába a pentile.....
Akinek a legerősebb telefon kell "teljesen normál formában" az vegyen iPhone 4S-t ,viszont aki szeretne egy egyedi ,elég jó akksival és nagyon erős hardverrel ellátott készüléket annak meg ott a RazR!
Nemtudom miért kell mindíg ide jönni a sok SGS imádónak.......Az Sgs1-nél is így ,ment és látom az SGSII-nél is!
Akinek a játék a legfontosabb úgysem a 4,3"-os készülékén fogja egész nap tolni!
Am sztem ez a gpu semmivel nemfog gyengébb játékokat vinni ,mint az SGSII ,hisz éppen gyengépp , viszont felhasználói sebességben jobb a RazR!
Az optimalizáció is nagyon fontos és az SGS-ek a gyári rommal nemsokat érnek.....(vajon miért van annyi főzött rom?? mert egyikkel sem tökéletes) -
-
Blyan
félisten
válasz
Remus389 #359 üzenetére
For the lineup of devices currently confirmed to be supported at launch, check the list below and stay tuned for more devices to be announced:
Apple iOS Devices: iPad 2, iPhone 4S
Android Phones: Droid X2, HTC Evo 2, LG Optimus 2X, Motorola Atrix, Samsung Galaxy S2
Android Tablets: Acer Iconia, Asus Eee Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 10.1Meg meg par masik keszulek
-
Danny750
őstag
válasz
Remus389 #270 üzenetére
XD
Figyelj kanyarokban semmit nem ér az 1200lóerő ha nem tapad...................(ennyit értessz hozzá..........., a lóerő csak egy adat maxximum egy 4-5 kilométeres egyenes szakaszon tudod kihasználni........)
Az aventadornak lényegesen kevesebb lóerővel is megvan a 100km/h 2,8sec alatt+a kanyarokban is írtó stabil ,tudod ez a lényeg nem a végsebesség.........(ez így összegyúrva erősebb ,mint a Veyron végsebessége és 2,5sec-es 100-as sprintja hisz mit ér az erő ha használhatatlan)
Hülyeségeket ne írj....pl egy f1-es autó 700lóerő körüli mégis a sárba döngöli a veyront...
A súly/lóerő arány is nagyon fontos+ugye az aerodinamika .......
Szoktál olvasni autós teszteket?? Én azokat is szoktam!
Am ez már nagyon off, jobb telefon a RazR ,mint az SGSII! Részemről ennyi! -
Danny750
őstag
válasz
Remus389 #237 üzenetére
sztem inkább a nagyobb ram segíti ezeket főleg.......
sokszor jobb 1magon 1,4ghz ,mint két magon 1ghz......
Hidd el a normális optimalizáció is épp olyan fontos ,mint a hardver!
PL. hardverben ott egy optimus 2x mégis sokkal használhatóbb egy sima ARC is!
Nálam 2.3.6-al a Nexus S-en úgy fut a galéria is ,hogy sztem azon nem lehet mit gyorsítani!
Az egyre nagyobb felbontású kijelzők miatt kell a 2mag már sztem és ezért jönnek a 4magosak is! (HD kijelzők miatt)
És egyet elfelejtettünk ,hogy a RazR úgy ér el ilyen eredményeket ,hogy nagyobb felbontású kijelzőt mozgat meg ,mint az GSII! -
bigand77
tag
válasz
Remus389 #193 üzenetére
Wiki: Currently, Kevlar has many applications, ranging from bicycle tires and racing sails to body armor because of its high tensile strength-to-weight ratio; by this measure it is 5 times stronger than steel on an equal weight basis.[2] When used as a woven material, it is suitable for mooring lines and other underwater applications.
Hát igen, egy ilyen anyag sztem is elengedhetetlen egy teló hátuljára. "igazából én se tudom pontosan". Na látod, ez a kulcsmondat.
Balázs: légyszives, tanulj meg szöveget értelmezni, ezek közül én egyiket sem mondtam. A kevlárt csak Rusi mondandójára írtam, és nekem továbbra is ez a véleményem.
Többiek: továbbra is kérdezem, miért probléma, hogy másnak más a véleménye? Ha ti ezt hozzátok fel azzal szemben, hogy én egyáltalán le mertem írni a véleményem, azt is elsősorban válaszként, akkor ti miért nem vagytok különbek? Akkor ti se kössetek bele abba akinek más a véleménye, mint a tietek, mert így baromi hiteltelenek vagytok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest