- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
exelsior1
senior tag
A wave 3 elég csinos, főleg a hátlapja tetszik. Elölről az 1. wave volt szerintem az igazi. A Badának, meg a Winphone-nak szép fémtelókat gyártanak (az Omnia 7 is nagyon kellemes lett, simán lehetett volna olyan a Galaxy S), míg az android csak műanyagot kap, persze így is megveszik. Már túlléptük a 10 milla Galaxy AS2-t és a 20 millió Galaxy S-t, szal mégis csak a Samsungnak van igaza.
-
exelsior1
senior tag
A Galaxy s-nél nagyon jó variánsokat csináltak. A Captivate sokkal jobban nézett ki, az alapján csinálták az armanis luxustelójukat is, ami ahhoz képest, hogy sokkal jobb műanyagból, fém hátlappal készült, furcsa módon ugyanolyan vastag (ill vékony) volt, és alig 5 grammal nehezebb, szal ha akarná a Samsung a Galaxy S2-t is meg tudta volna csinálni sokkal jobb minőségűre, 5-10 grammal nehezebben, amibe szerintem mindenki benne lenne.
-
Pete55555
addikt
Galaxy S by Telenor & legszarabbtarifacsomagamitokostelefonhozadtak (180perc) = 30e JMF-ba kerül a felsőkategóriás okostelefon.
Egyetemista vagyok, és tudom, hogy nem telik. (nem arról van szó, hogy nem tudnám kifizetni, de inkább másra költöm azt az 1000 ft-ot, legrosszabb esetben eliszom)
-
Phoenixy
senior tag
Megtudtam milyen telefon az:
Motorola XT 615, december közepétől lesz kapható(lehet, hgy csak kínában).
GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 Mhz)
Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11n
A-GPS
gyorsulásmérő
4" 854×480 pixeles kapacitív multitouch érintőkijezlő
Előlapi kamera: 0,3 megapixel
Hátlapi kamera: 8 megapixel, autofókusz, LED-es vaku
800 MHz-es Qualcomm MSM7227A SoC
512 MB RAM
1 GB ROM, microSD foglalalt
3,5mm-es audio kimente
USB
Google Android 2.3
Akku: 1390 mAh
Tömeg: 124 gramm
Méret: 118 × 61 × 9,85 mm#474: Erre szerintem nehéz válaszolni. Nekem az iPhone-k kijelzője kicsi és nem tetszenek az iOS ikonjai.
-
Remus389
veterán
nem feltétlenül
nekem is galaxy S-em van, újkorában azt is 150-160.000-ért mérték(mikor megjelent közvetlenül), csakúgy mint ezt a moto-t(akcióban jutottam hozzá)
mégis (nem nevetni) 100MB-os Djuice-os netem van, ezért használok opera minit hogy megspóroljak 85% adatforgalmat
rendes böngészővel ez 600-700Mb lenne
de annyi ilyen van hogy iphone tulaj, de netje sincs hozzá(láttam ilyet)
sokan gondolják úgy hogy inkább legyen egy ütős teló, és majd wifizik inkább, mint egy középszerű teló magas havidíjjal és forgalommal
nem értem a logikát, szerinted csak csöves van és milliomos? a legtöbb ember átlagos, értelemszerűen a vágyott telefon megvétele után némileg spórolni szeretnének a havidíjjal, ha már ennyit ráköltöttek
olyan meg nincs hogy lejjebb teszik a lécet, akinek ez a Moto tetszik vagy az iphone, az az életbe nem fog venni Galaxy Ace sok-sok nettel, én is inkább a telóra költeném
-
Remus389
veterán
a sporolas az adatforgalommal az csak hab a tortan
lenyeg hogy ergonomikusabb mint a tobbi bongeszo, amik olyanok mint ha szamitogep elott ulnel 19 colos monitorral
de tokmindegy, ha lenne havi 5 giga keretem es 4.6 colos nexus galaxy-m lehet akkor is az opera minit preferalnam mert kenyelmesebb es gyorsabb
azonkivul tobb youtubbe videot vagy netradiot hallgathatok mert sporol az adattal
-
Remus389
veterán
sznobsag leszolni az opera minit(jaj minimum az opera mobile...)
sokkal, de sokkal kenyelmesebb es gyorsabb mint a gyari es tarsai, nagyobbak a betuk(mindenfele nagyitas nelkul), nem mindegy
ezenkivul az adatforgalommal is sporol, nem mindegy
ergonomikusabb sokkal(ebbe a gyorstarcsazo is pl beleszamit), ennyi
tolem lehet 2.5 ghz negymagos tegra is a mobilban, akkoris apro kijelzoje lesz, ezert opera mini
-
Remus389
veterán
nem ertek egyet
en a galaxy s-emen hasznalom, gyorsabb is(talan mert nem hozza be a flash-t) de sokkal jobban tordeli az oldalakat, pl forumozashoz sokkal jobb, nagyobbak a betuk(mobil nezetben hasznalom)
ezenkivul meg sokkal takarekosabb az adatforgalommal ez is teny
nem ertek egyet veled, en meg egy ilyen csucs motorolan is az opera minivel nyomulnek es nem szenvednek a gyari bongeszovel
az a baj a gyarival meg pl a dolfin bongeszovel hogy olyanra van megcsinalva mint egy szamitogep, egy mobiltelefon kijelzoje nem 19 col hanem kb 4 col, az opera mini erre optimalizal
meg a ketujjas nagyitassal se kell szenvedni, szepen nagybetukkel tudok olvasni
zsenialis az opera mini a legjobb mobilos bongeszo, a tobbi nem optimalis a mobilok apro kijelzojehez szerintem
-
Remus389
veterán
akkor ez az állítás nem állja meg a helyét: [link]
Hardverrel sem értem mit dobálóztok, ez nem iOS, ez Android, alig vannak kemény játékok, nem tök mindegy melyiken nem játszol szép játékot? Mert azok csak iOS-re vannak, pl. Modern Combat 3.
igenis számít ha erősebb gpu-t tesznek bele, lassan már az sgs-em 540-ese nem üti meg a szintet
-1 a Moto részére, mert nem a legbrutálisabb/időtállóbb gpu-t tette bele
-
tjb007
nagyúr
Ottan van a címkén, hogy Iron Max PR2
Tipikusan egy olyan proto
- amit még senki sem látott
- ami nem is biztos, hogy végtermékként így fog kinézni.
Amúgy elég sok dolog kiderülne róla ha szétkapnád(#153) Phoenixy
A kettő közül egyik sem.
A Milestone 3 (a többi Milestone -hoz hasonlóan) QWERTY billentyűzetes, az Atrix 2 meg így néz ki. -
Phoenixy
senior tag
Itt van 1 Milestone az asztalomon, kivettem az akksit és ugyanaz van ráírva. A manufactured by Motorola alatti számok eltérőek, de az gondolom valami széria szám vagy valami ilyesmi azért tér el, de a model ugyanaz.
SNN5843A az is megegyezik, a legtetején ami nem kínaiul van, hogy GB/T18287 is megegyezik. -
Phoenixy
senior tag
Az akksi a képen a Motorola Milestone (1) -nek az akksija.
...dehogy az milyen telefon, azt nem tudom.
Egyébként a speedshopnál a legdrágábbak a telefonok mindig. Az expansys-nál 166ezer Ft a RAZR az xxlgsm-nél(még csak előrendelhető) meg szerintem kb. 135-145e Ft lesz az induló ára.
Az új Motorola ATRIX 2 vagy Milestone 3 ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest