Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand77
tag
Hmm, egyedül maradtam a véleményemmel, és akkor mi van? Most komolyan, csak azt lehet gondolni tényleg, amit mindenki más gondol? Ui, ha műanyagból is lehet normálisat csinálni, ami nem karcolódik (SE k770 telefonom a gombokat kivéve 3 év után is ugyanúgy néz ki, mint amikor megvettem), akkor igen, én úgy gondolom, hogy felesleges, de legalábbis marketing belerakni egy drágább anyagot. Dehát igazad van 100 milliárd légy csak nem tévedhet.
Apropó, mielőtt jönne egy újabb értetlenségi hullám, nem a Kevlár létét vitatom, csak ezen a területen sztem túlzás. Miért nem űrrakéta burkolatot tesznek a hátuljára? Na az milyen erős lenne már.
Remusz911: na, ez már egy tök normális vélemény volt, nemtom eddig miért nem lehetett ilyet. Én másképp gondolom továbbra is, lsd fentebb, ugyanaz a véleményem, hogy az SGS-SGS 2 páros esetén kifejezetten gagyi műanyagot használtak, attól van mérföldekkel jobb is, amivel a súly nem nőtt vna szignifikánsan. Erre mondtam, hogy idő kérdése, akár még az is lehet, hogy a Kevlárt fogják használni később a prémium márkáknál, hogy könnyű, de tartós legyen. Majd az idő megmondja. Nekem az első lépcső az lenne, hogy jobb minőségű műanyagot használjanak a felsőbb szegmensben, aztán lehet tőlem tovább kutakodni. Nameg a Kevlár nyilván még baromi drága (lehet, hogy az is marad), és az amúgy sem olcsó csúcsmobilokat még jobban meg fogja dobni ár tekintetében, emiatt lehet, hogy nem fog befutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest