- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SL-27
tag
válasz
hegyesidr #393 üzenetére
#393 "Lásd a Defy + -t, nagy szívatás, azt írják a specifikációba a T-Mobilnál, hogy magyarnyelv, de egy frászt, nincs benne !"
Komolyan nem kötözködni akarok, csak nem értem a posztod tartalmát.
A vak is látja, hogy a Defy+ nem magyar, mert a T-Mobile oldalán ez van:
Operációs rendszer típusa >> Android Gingerbread
Magyar nyelvű menü >> Nem
[link]Hol itt a szívatás???
-
H1N1
tag
válasz
hegyesidr #234 üzenetére
A nettó az nettó a bruttó az bruttó. Én már vásároltam náluk többször és eddig nem ért "sérelem". Most különösen jó volt,hogy személyes átvétellel ment a dolog és mielőtt fizettem megtapizhattam a készüléket. Mint ahogy írtam egy nap alatt beszerezték. Tehát ha valaki a jelenlegi legolcsóbb RAZR-t keresi Magyarországon akkor a dgw.hu oldalán megtalálja. A garancia 1 év.
-
fifty050
csendes tag
válasz
hegyesidr #247 üzenetére
Igaz ott a pont,jogos.....elfelejtettem és nem is az aljára tenném megjegyzem...
Danny750
Egy az a Ferrari vhogy nem jön be szóval nagyon rossz hasonlat.....
Akkor szerintem okés:
SGSII:7erBMW-Veyron motor!
RAZR:Lexus LS600-Ferrari motor!
És nem néztem le így sztem de ez a reális..hidd el,épp annyival erősebb a SGSII mint a Bugatti a Ferrárinál....a külső meg szubjektív vkinek Bömbi vkinek Lexus...nekem inkább BMW,de persze a Lexus is gyönyörű!!!
4S-ről inkább nem nyilatkozzok mi a véleményem...Sensation XE egy bohóc telefon...tiszta csicsás....hát a Galaxy Nexus meg gyerekek fél Samsung akkor mi a kérdés?!
Vissza juttotunk oda ahonan indultunk
-
Rusi
senior tag
válasz
hegyesidr #115 üzenetére
Egyszerű az ok: nem volt magyar nyelv a készülékben, viszont sejtésem szerint a végleges, szolgáltatóknál is kapható telefonokban már lesz benne. Igazából a 2.3-ban elvileg alapból van magyar nyelv, viszont ha egyedi felületet húznak rá, akkor ugye azt is le kell fordítani, mert különben igen fura lenne a fele angol, fele magyar menü.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged